Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето и захранването на бебето - 20

• 35 891
  • 760
  •   1
Отговори
# 240
Тя гума гуар е сгъстител мисля. От растителен произход. Т.е. не е вредна. Ама що е нужно в кус куса, нямам идея, оризовото брашно си е достатъчен сгъстител сам по себе си. Явно и от него пестят в продукта😂
Ами така де, синтетични витамини всякога бебета са приемали, ей на еволюцията как се е случила😂🤣😂

# 241
  • София
Не е за кърмене и захранване, а за инхалации. Или по-общо - как да се справим с бебето и то за години напред? Ами като го..пречупим!

# 242
Подобни фрази ме агресират. Няма нищо по-жестоко от "пречупване" на дете, абсолютен садизъм е да не проявиш емпатия към собственото си дете, което е било 9 месеца едно цяло с теб...

# 243
Честно казано не мога да разбера защо постоянно за всяко нещо по фейсбук групите предписват инхалации. Бебето или детето с хрема и кашлица две седмици, не е взиман секрет за изследване, капят физиологичен разтвор и що не минава. Ми как ще мине?!? И първият коментар е - купете си инхалатор и ще ви оправи. Или на дете с атрофирали сливици и постоянни гнойни ангини да му кажат "вземи инхалатор да видиш колко по-добре ще е". Кое ще му е по-добрето. Ох, болна тема ми е. Само като я чуя тая дума и всичко ми се обръща. Да в някои случаи са наложителни инхалациите, ама чак пък толкова. Ревах заедно със сина ми, когато трябваше да му правят инхалация за първи, надявам се и за последен път.

# 244
Този пост не съм го видяла лично, но е споделен в страницата на Наука и критично мислене. Дано да е шега.

# 245
Дано е шега наистина, но за жалост вече нищо не може да ме учуди
Ето и няколко бисера от мен

(Бебето е на 4 месеца)

Тази интересно защо си мисли, че е захранила на 5 месеца 😂

Тази обаче бие всички рекорди. На един месец кисело мляко 😥

# 246
  • София
На 2м захранват, на 3 всичко е заместено с кисело мляко 😱 Но! Без глутен! Да не са чудовища! 🤦 Кухи, ама иначе модерни! Да им слагат обеци и да им лакират ноктите на тия бебета, и на краката да не забравят!

# 247
Има и по-лошо за жалост 😥

Направо лошо ми стана докато четях

# 248
  • Пловдив
Боже, боже.....Жал ми е за тези бебенца....колко ли проблеми ще имат като станат малко по-големи....Още малко и от родилната зала ще им дават мусака...Тези майки са за разстрел!

# 249
Не знам дали знаете, но има група във фейсбук специално за ранното захранване

Този последният скрийншот е оттам. И съответно всички се изредиха да кажат: "Браво така се прави"

# 250
  • София
Ти какви ги дириш там, сеирджийка такава 😂

# 251
Агент под прикритие. Тово с хранене с шише е отврат.

# 252
Аз съм потресена 😮😮😮😮 не знам какво да кажа... наистина, просто ми се обръщат червата и настръхвам от прочетеното. Глупост след глупост и всичкото на гърба на тези клети невинни същества 😥😭
И за да не е съвсем без хич, миналата седмица нях на дерматолог профилактично за преглед на бенки. Като разбраха и докторката и сестрата, че все още кърмя, като скочиха, ама той вече е над година, какво е това кърмене, до първи клас ли? Класика...

# 253
Айде де , на 6 месеца ще ми се лигави и храна ще си избира. Да не малка , ще чака до следващото хранене.  Режима му е майката.  
Уф,  незнам какво да кажа , всеки с телефон в ръката , но нещо полезно да прочете йок.

# 254
Просто съм потресена!!! И това са горди майки, които са сигурни, че са "изчели много литература"?! Каква - вестник "Шок"ли?!
Предлагам да се включим в тази група и да се изредим да казваме, че сме захранили на 20-30 дни. Или да ги наспамим с линкове за ЗВБ 😂

Общи условия

Активация на акаунт