Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето и захранването на бебето - 20

• 35 884
  • 760
  •   1
Отговори
# 210
  • WonderLand
Леле, точно днес и аз за тоя мит се сетих, чувала съм го като малка, ама интерпретацията за момиченцата не я знаех Grinning

Хайде да оставя това тука, че ми иде да се плесна по челото. Става въпрос за лекуване на кашлица при бебе.

# 211
Тез' пък аматьори - дава се направо греяна ракия 🤪

# 212
😳😳😳 така гледам последните бисери...
Тоя дето нося бледнее пред тези 🤣

Свекърът за пореден път рекламира сокоизтисквачката и ми я предлага :
- Дай да ти я дам! Много по-добре е да си пийне сокче, прясно изцедено ,отколкото да дъвче!
🙄🙄🙄

# 213
  • WonderLand
Ахахахаха JoyJoyJoy дъвченето е overrated Joy

# 214
Абе незнам каква е тая мания да се набута на бебето сокче?! Лично на мен ми пресъхна устата да обяснявам на майка ми, че е по-добре да хапне самия плод, ама жената с фанатична убеденост ме убеждава, че на времето всички са давали сокчета още на 3-4 месеца.

# 215
Все бях чувала за заместване на вечеря и закуска на 8-10 месечни бебета, но тези бият всички рекорди 🤣

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 21:11 от Didi i Mitko

# 216
Пък аз се притеснявам, че моя започна да яде по 100 гр пюре на обяд и следобяд и не иска да цоцка след това и да не си изгубя кърменето толкова бързо Joy
/на 7++ е бебо/

И за да не е само спам... Започнах да чувам учудени възклицания като кажа, че кърмя седеммесечно Scream и съвети за скорошно отбиване, разбира се

# 217
Оооо, тогава веднага споделяш за приятелките си (съфорумки) и техния двугодишен опит (да не цитирам имена, чувствайте се поздравени + 1.9).   Физиономиите са прайслес 😁

# 218
От фейса...

Направо ми иде да попитам кое е това АМ?!?!  А на аптекарката,  ако ми  беше казала на мен тази препоръка не знам дали нямаше да ѝ посегна...

# 219
Amphibia, аз вече подобни "любопитковци" ги застрелвам с кърмаческия стаж на peten. 🤣 4+ години.

Аз най "обичам" жени, които са кърмели по-малко и от мен първото ми дете да ми разправят за качеството на АМ. А най-шантавото е, че мненията са в двете крайности:
1. "Много е хубаво, за какво ти е да кърмиш?"
2. "За какво да давам АМ, то е химия, по-добре кисело мляко?"

# 220
  • WonderLand
То ако е кисело мляко пак добре, че има и такива дето директно на прясно минават...

А за аптекарката нямам думи просто.

# 221
  • Плевен
Amphibia, аз вече подобни "любопитковци" ги застрелвам с кърмаческия стаж на peten. 🤣 4+ години.

Аз най "обичам" жени, които са кърмели по-малко и от мен първото ми дете да ми разправят за качеството на АМ. А най-шантавото е, че мненията са в двете крайности:
1. "Много е хубаво, за какво ти е да кърмиш?"
2. "За какво да давам АМ, то е химия, по-добре кисело мляко?"
Ужасно поласкана се чувствам Диди и Митко Simple Smile Вече и за пример служа,много ми стана приятно.И да ви се "похваля"-нали споделих,че спечелих от розали книга от една игра,До кога трябва да се кърми бебето.Нещо от сорта,как да оцелеем с две малки деца в града,това е основната тема в книгата.Дойде вчера доставката и аз ентусиазирана,че ще науча нещо ново за оцеляването с дете,дето не го знам,се зарадвах.Взех книгата на разходката с детето(че са в грипна ваканция и в Плевен) да я чета навън.Ужасно тъпа и безмислено написана книга!Имаше само няколко страници по темата на книгата,всичко друго беше излишно.Публикувала си чатовете (авторката) с някакъв пич,отпреди 15 години,докато била студентка.Написала и подробно описала облеклото на една двойка на летището,като там дума не се споменава за оцеляване с деца.Написала как наели апартамент,с какво бил обзаведен, а върха на сладоледа беше описанието на "разговорите " и с нейния син,когато е бил новороден!Ужас някакъв,тъпа и скучна книга.Ама струва 14 лева.Има я в книжарниците даже,защото е издадена от издателство колибри.Ей така бездарниците изкарват пари.На мен ми се струва,че тези излишни неща,които не са по темата,са набутани там нарочно,за да стане по-дебела книгата,за да се оправдае цената и от 14 лева.Сега се чудя къде да я сложа и предложих на моя да му изхвърля учебниците по медицина,за да сложа тази книга на първи ред(това по повод изказването му от вчера,че на "аризан кон,зъбите не се гледат").Не купувайте тази книга,ще съжалявате за похарчените пари.

# 222
Някъде съм пропуснала какво са ти подарили,  peten. 
Ще споделиш ли кой е този бестселър,  да не си го купувам?

# 223
И аз така се зарадвах като ми подариха една книга на Маги Пашова. После си викам, добре, че не съм си давала парите за нея. Цял живот ще асоциирам "пасищни животни" само с едно.

# 224
Ако не знаете да ви кажа, че нишестето е най-полезното нещо на света 🤣

Общи условия

Активация на акаунт