Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за кърмене на дете на шест седмици според акушерката?
Защо педиатърът е предложил вода със захар на дете с жълтеница?
Какви са различните мнения за кърменето и храненето на деца в различни възрасти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за кърмене на дете на шест седмици според акушерката?
-
Защо педиатърът е предложил вода със захар на дете с жълтеница?
-
Какви са различните мнения за кърменето и храненето на деца в различни възрасти?
-
Какви са мненията за използването на проходилки и бънджита при деца?
-
Какви са различните мнения за храненето на деца с твърда храна и въвеждането на нови храни?

и съвети за скорошно отбиване, разбира се 
Вече и за пример служа,много ми стана приятно.И да ви се "похваля"-нали споделих,че спечелих от розали книга от една игра,До кога трябва да се кърми бебето.Нещо от сорта,как да оцелеем с две малки деца в града,това е основната тема в книгата.Дойде вчера доставката и аз ентусиазирана,че ще науча нещо ново за оцеляването с дете,дето не го знам,се зарадвах.Взех книгата на разходката с детето(че са в грипна ваканция и в Плевен) да я чета навън.Ужасно тъпа и безмислено написана книга!Имаше само няколко страници по темата на книгата,всичко друго беше излишно.Публикувала си чатовете (авторката) с някакъв пич,отпреди 15 години,докато била студентка.Написала и подробно описала облеклото на една двойка на летището,като там дума не се споменава за оцеляване с деца.Написала как наели апартамент,с какво бил обзаведен, а върха на сладоледа беше описанието на "разговорите " и с нейния син,когато е бил новороден!Ужас някакъв,тъпа и скучна книга.Ама струва 14 лева.Има я в книжарниците даже,защото е издадена от издателство колибри.Ей така бездарниците изкарват пари.На мен ми се струва,че тези излишни неща,които не са по темата,са набутани там нарочно,за да стане по-дебела книгата,за да се оправдае цената и от 14 лева.Сега се чудя къде да я сложа и предложих на моя да му изхвърля учебниците по медицина,за да сложа тази книга на първи ред(това по повод изказването му от вчера,че на "аризан кон,зъбите не се гледат").Не купувайте тази книга,ще съжалявате за похарчените пари.