Слънчеви юнски късметчета 2020 ТЕМА 3

• 23 352
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
И aз мaлко cъм нa тръни и търcя cимптоми поcтоянно ,cегa влизaм в 9г.c Един път не cъм повърнaлa ,гaди ми cе от време нa време ,по чеcто вечер.

# 136
Без паника!  Господ си има план за всички ни. 🍀

# 137
Когато бях в болница с първа бременност имах доста кървене, и продължи 3,4 дни почти докато стана време да ме изпишат и бях доста уплашена. Аз съм в 11с и 3д .
Само да спомена може да ви се стори глупаво но тогава  и аз и момичето в стаята бяхме яли ананас което не е за препоръчване  тъй като е такъв сезона  по добре го избявайте  поне на този етап после не е проблем

# 138
Ох, момичета
Много съжалявам за преживелите загуба - кураж и не губете надежда! Всичко ще се нареди по най-добрия начин, знам че сега не ви се вярва, но така ще е! HeartpulseFlowers Rose

Аз днес имах много странен преглед, сякаш докторката не беше същата жена, при която ходих последните няколко пъти. Видя на ехографа още едно жълтъчно мехурче, по-малко от другото (???), не видя сърдечни пулсации (а в петък, на 15ти, в Шейново видяха), попита ме матката ми винаги ли е била така обърната и аз онемях, защото цял живот ми повтарят колко перфектни органи имам като по учебник и сега изведнъж - обърната матка???
Ембриончето според нея отговаря на 5 седмица и 2 дни, а в Шейново в петък го измериха 6 седмица и 1 ден. Отново отговорът е, че заради удължения цикъл и неясно кога настъпилата овулация не може да се каже конкретно и да се измери и дали е нормално да няма сърдечни пулсации.
Отделно, за зацапването ми не се предприе и говори каквото и да е, според нея не е опасно, каза че плодния сак бил чудесно прикрепен. Не ми обясни какво е това второ жълтъчно мехурче, само каза че я озадачава.
Ще ви приложа снимки от ехографа и от болничния лист, за да прочетете и ако можете да хвърлите някаква яснота, че вече съвсем се шашнах.
Попита ме безумния въпрос повръщането на бременността ли се дължи (???), на което аз просто не знаех как да отговоря и й казах, че предполагам, че да, но си имам някакви стомашни проблеми заради премахната жлъчка (утре съм на гастроентеролог, да ми провери всички органи, че имам някаква болка в областта на липсващия орган).
Днес пак повръщах, отново беше при приема на Утрогестан заедно с Но-Шпа. Не знам комбинацията от двете или кое от двете предизвиква повръщането, в шок съм. Докторката няма предположения, каза да продължавам да си пия лекарствата.
Аз обаче смятам да спра Но-Шпа, защото тази вечер си пих Утрогестана и нямах такава реакция, подозирам, че Но-Шпа ме дразни по някакъв начин(взела съм си филмираните таблетки, които уж да нямат такава реакция), а и прочетох, че то се взима при нужда, т.е. при контакции, каквито аз нямам....
Пусна ми и кръвни изследвания, за които съм озадачена - пише, че имам кръв в урината, както и левкоцити, еритроцити и кетони. С малко е отклонението от горната граница, но все пак съм озадачена ...
Всичко останало изглежда в норма.

Мисля да спра да ходя при тази докторка, защото ми омръзна да ме гледат на ехограф вс седмица и да не ми казват нищо конкретно и само да ме объркват. Ще си търся доктор по здравна каса, ако имате препоръки за такъв в София, много ще съм благодарна.
Само ако имам някакви други оплаквания, ще търча в Шейново. Засега това ми е плана.
Болничния ми е до петък, в събота живот и здраве съм на работа...
Ето и снимките на изследванията, ако можете да ги видите и да кажете какво мислите, ще съм много благодарна:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 139
Аз бих отишла на друго място за мнение, нещо тази жена с това второ мехурче мен ме накара да се замисля, че или е права или не е за тази работа.Тази частно ли работи?Ако е така мен ме съмнява нещо в прегледа и.
Аз ако съм ще търся добър лекар, който много добре се знае за него и е добър в работата си.И то още утре бих търсила друго мнение от специалист.

# 140
Да, докторката работи в болница Вита. Много положителни отзиви съм чувала и винаги е пълно пред кабинета й, чака се по месец за час при нея. И до този момент бях много доволна, просто може би защото не ми обясни обстойно всичко, а и наистина ми омръзна всичко да е толкова неясно всеки път.

# 141
Bubbly при Кълвачева ли си??

# 142
Знаете че винаги има лекари, които хем си знаят работата и са много търсени, хем и на тях се случва някога да сбъркат.Аз съм патила вече при един.Просто за твое успокоение отиди и до друг.Поне аз така бих направила.
С предишната бременност ходих да ме следи специалист и накрая се осъмних в него.Отидох на частно при д-р Хранов от Майчин дом.И в 8ми месец откри сериозни увреждания и аномалии в плода.Представяш ли си какво изживях, защото нямаше как да направя аборт в 8ми месец и го държаха в мен до 9тия.Трябваше да мина през страшни неща.От секциото ми тогава мина повече от година, но всичко което изживях е пред очите ми.
Не исках да ви разтройвам с тази моя история и да ви притеснявам, но давам за пример, че и лекарите бъркат много.

# 143
Bubble и аз като останалите момичета те съветвам да потърсиш второ мнение. Някой, който ще ти обясни.

Бонибон , съжалявам мила! Но зная, че доста често се случва това. Пожелавам с другото бебче всичко да е наред и да няма повече тревоги Heart

Момичета, при мен вчера симптомите пак се върнаха. Толкова ми беше лошо. И даже главата ме болеше. Но си търпях. Поне тази сутрин като се събудих вече не. ме боли. А вчера ММ решил да ме зарадва и ми купил едни много сладурски дънчици за бременни. Милият, така го съжалявам, защото аз съм се преврънала в голям каприз, а той е поел цялата домакинска работа и отделно работи. Гаденето ми от няколко дни също се завърна с пълна сила. Дори започнах да се чудя защо изобщо го наричат сутрешно, като на мен ми се гади дори преди да заспя...

# 144
  • Plovdiv, Bulgaria
Bubbly имай предвид, че от утрогестана може да имаш доста неразположения. Аз съм го пила и бях като зашеметена, беше ми зле от него. Сега слагам вагинално и няма такива неща. Но-шпато не мисля, че предизвиква чак повръщане, но пък всеки организъм е различен. И аз мисля, че е добре да идеш на второ мнение.

И мен главата ме боли от 2-3 дни. Много съм нервна също. Всички ме дразнят.. колежките най-вече, детето е наказано и ми лази по нервите, изкарвам си го на мъжа. Карам много нервно колата и се усещам, че трябва да се успокоя. Всички и всичко ми пречи.. пълен ужас.

Днес е празник - деня на Християнското семейство. Аз признавам си не съм от често ходещите на църква, но днес ако успея бих отишла ей така, за здраве.

# 145
  • Варна
Ооо Bubbly отивай на друго място! Какъв е тоя измисления преглед?
Анан от такива прехвалени доктори!
Мен така преди време един много известен Варненски лекар ми каза че имам ендометреоза и трябва да се оперирам, а след проверка на още две места се оказа,че просто съм в овулация!
Толкова много се ядосвам някой като Ми разкаже нешо подобно! Само да те стряска да си мислиш глупости! Отивай другаде, дори и да има нещо поне да се разбере!

# 146
Bubbly,
Не знам как те свърта да седиш спокойно ,при положение,че ти е казала че няма сърдечен ритъм и измерва сакчето с 1 седмица по-малко.Второто жълтъчно мехурче ти е най-малкия проблем! Предполагам,че във Вита си отишла при прехвалената Кълвачева,но там има страхотни доктори,при които горещо препоръчвам да отидеш-Д-р Томи Попмарков,Д-р Иван Крумов.В база 1 работят и събота и неделя,при Крумов бях в събота,когато моето сакче се отлепи преди 3 седмици.Часове се записват лесно и бързо!Влез в сайта на Вита и си избери ден и час,приложението е много удобно направено.Отивай,не чакай!
П.П.Утрогестан се прилага вагинално,защото е в пъти по-усвояем и щадящ за организма!
Очаквам да разкажеш какво става с теб и стискам палци❤

# 147
Може би ме свърта, защото знам, че природата така или иначе си знае работата, а и в Шейново преди няма и седмица, казаха че виждат сърдечен ритъм.
Не съм била при споменатата докторка, моята е Д-р Илиева.
Нямам алтернатива за друг лекар, а и наистина ми зачестиха много прегледите, едва ли е добре постоянно да ме ръчкат с вагинален ехограф. А и искам да си открия доктор по Здравна каса, защото ми омръзна да хвърлям една торба пари и срещу нея... Това.

# 148
Добро утро и от мен, разбрах че не трябва да се преяжда вечерно време защото няма спане , просто няма , сънувам някакви ужасни кошмари изобщо не знам защо, грам не се наспивам като хората , нещо ужасно ми е изнервено и на мен вчера превъртях и почнах на викам на моя мъж за абсолютно незначително нещо, просто полудях. Изнервена съм на пътя и аз много и не само всичко ме дразни и не знам какво да направя. Абе общо взето ужас

# 149
Bubbly, и според мен трябва да отидеш някъде другаде да те видят.
Криситана, и аз съм така, ей само се карам с всички около мен, все ми е напрегнато, все някой ме дразни...

Общи условия

Активация на акаунт