Слънчеви юнски късметчета 2020 ТЕМА 3

• 23 351
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
vikim23 много съжалявам за случилото се, бъди силна и не се обвинявай, на толкова ранен етап дори и лекарите няма какво да направят. Желая ти бързо възстановяване и следващият път да стигнеш леко и успешно до пухкав финал! 🍀🍀🍀

# 121
И аз поднасям съжалението си Вики 😭 много много съжалявам ☹️

# 122
Вики бъди силна ❤❤

# 123
Вики, много съжалявам! Cry Сърцето ми се сви като прочетох. Прегръщам те и ти желая бързо възстановяване и следващата бременност да е до финал!

# 124
Вики,  много съжалявам. Не се обвинявайте - и да бяхте всеки ден на преглед,  това е дело на природата и естествения подбор- така ми каза днес моя лекар.

На мен днес ми е първи ден от 9 г. с,  бях на преглед.. Отново промяна - чакаме едно бебе. Второто не се е преборило. Гледаме да се държим,  вярваме,  че е изпратено на други хора да е тяхна радост ❤

Дано Господ да е с нас и това да ни е живо и здраво!

# 125
bonibon_ много съжалявам! Дръжте се и мислете позитивно, важно е да се опиташ да не се разтройваш (доколкото можеш), за да е добре и бебенцето - стискам палци всичко да е наред! ❤
Ох така се притесних и аз, а прегледа ми е чак на 5ти, не знам как ще изтърпя до тогава, дано при всички мами бебенцата да са ок 🍀

# 126
Бонибон, стискам палци всичко с второто бебче да е наред и мъничето да удържи до финала!

# 127
Бонибон, това е много често срещано при близнаците. Има и синдром на изчезващия близнак (не съм сигурна дали така се казваше). Важното е с бебчето всичко да е наред. Не се разстройвай. Природа.

# 128
Мале момичета , много гадно ми става да чета такива неща , много много ме свива сърцето , защото съм минала и знам какво е , знам че се притесняваме всички , обаче наистина трябва да сме спокойни и всички гадни мисли да изкараме от главите , защото каквото си привличаш такова ще е и не случайно са го казали. Аз съм от хората които ходят всяка седмица за успокоение ,обаче никой не е застрахован за жалост. Сигурна съм че мъничетата ви са някъде там и ви чакат точно вие да сте тяхните майки ❤ Целувам ви и прегръщам.

# 129
  • Варна
Ох момичета много тегаво днес! Бонибон съжалявам, че така се получило и при теб. 😔 Много, много, много жалко наистина!
Наистина никой не е застрахован! Дано всичко да е наред с всички ни останали ❤

# 130
Бонибон, с теб сме ❤️
В чужбина дори не те водят бременна до 12та седмица, защото този период крие големи рискове... Още малко ни остава, момичета, и ще си отдъхнем (поне до следващото нещо за което да се притесняваме 😂)
Хей, от тук нататък искам само хубави новини за нашите бебета - пол, колко са пораснали, какви неща ще им купуваме и т.н. 🍀🍀🍀

# 131
Вики, много съжалявам наистина. Така се натъжих и ми се сви сърцето от мъка. Дано няма повече загубени бебчета до края.
Бонибон съжалявам и за теб ❤️

# 132
Момичета, бих искала да ви разкажа моята история! В средата на 9гс съм и от миналия вторник съм с много леко бежаво зацапване в следствие на леко отлепване на сакчето! 😔Пия но шпа 3х2 и утрогестан 2х2. На легло съм нон стоп, ставам само до wc и за хапване, не че ми се хапва! Също така имам и два миомни възела по около 2.5 см, но док твърди, че зацапването няма общо с тях. Притеснява ме това, че все още имам зацапване! Някой знае ли колко време продължават тези неща? С първата бременност също имах кървене дори, но мина много бързо със същата терапия, а тогава дори не ме сложиха да пазя кревата!
Също да попитам, в групичката има ли други мами с миомни възли? И моля ви ако имате кофти истории за миомни възли не ми ги споделяйте 🙃

# 133
  • Варна
А аз щях да ви се хваля, че днес съм абсолютно добре. Даже гърдите не ме болят необичайно, но сега тооолкова се стреснах от всичко, което прочетох, че направо не знам как ще издържа до 02.12. 😔😔😔

# 134
И аз много се уплаших , особено при това че нито болка нито кървене е индикирало нещо , тва е още по-плашещо

Общи условия

Активация на акаунт