Слънчеви юнски късметчета 2020 ТЕМА 3

• 23 343
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Вики, прегръщам те Sad Дано успееш да се събереш и да преодолееш шока!
Не се обвинявай, и всеки ден да ходиш на преглед, понякога има неща, които няма как да предотвратим. Нормално е в някакъв момент симптомите да намалеят, не си виновна ти.
Желая ти бързо да се възстановиш и следващия път до финал.

# 106
Прекрасни юнски майчета,
За огромно мое съжаление ви напускам. Днес в 11+1 при регистрация на бременността се оказа, че бебчо няма сърдечна дейност. Изпрати ме АГ в Майчин дом за второ мнение и потвърждение. Е, не само се оказа, че сърчицето на бебето е спряло, а се оказа, че съм чакала близнаци! Нещо, което не знаех, на предишния преглед имаше само едно сърчице, лекаря не е видял друг ембрион. А ако имах идея, че са две със сигурност щях да съм по-често и досадно с прегледите си. Наистина и тук писах, че в 9 седмица симптомите ми намаляха и изчезнаха(тогава са спрели развитие), но го отдавах на по-късната бременност...явно трябваше да се панирам. Сега моите близначета, които трябваше и да са зодия близнаци са звездички ⭐🌟 А аз чакам утре за кюретаж. На всички вас пожелавам живи, здрави, пухкави и грамогласни бебета! И винаги, когато имате съмнение или нужда да се успокоите - ходете на лекар!

ВикиМ23, много е тъжно, с теб започнахме тази тема Sad
Съжалявам за загубата ти, вярвам, че скоро ще има за какво да се радваш отново.

# 107
Здравей те мами новата тема е супер от вчера съм си вкъщи слава богу добре сме с бебчо вече започнахме 12 седмица и сега трябва да спазвам леглови режим на 2 декември ще влизам пак в болницата за серклаж малко ме е страх но за бебо трябва да стискам зъби успех ви желая 😘🥰 и не се предавай те всичко отминава

# 108
Вики, толкова съжалявам... Cry Каквото и да ти кажа ще е малко. Много е тъжно и несправедливо, но трябва да бъдеш силна и да продължиш! Бързо възстановяване! Hug

# 109
Вики съжалявам знам какво чувстваш бъди силна следващия път ще бъде успешен

# 110
Вики, много съжалявам! Не се обвинявай, божа работа. Следващият път всичко ще бъде наред. Прегръщам те!

# 111
Вики,миличка....съжалявам много ,че ни напускаш.Не забравяй твойте две звездички,но и след като се отдадеш на мъката си се изправи и продължи напред .Бъди силна и бързо възстановяване. Прегръщам те силно!

# 112
  • Варна
ооо Вики, толкова съжалявам Heart Явно се случва доста често и в никакъв случай не е по твоя вина... Бъди силна, възстановявай се бързо и дано скоро се получат нещата отново и да е успешно до края Heart

# 113
vikim23 , искрено съжалявам за случилото се!

# 114
  • Sofia, Bulgaria
vikim23 Много съжалявам за случващото се. Преминала съм през същото и като си помисля сърцето ми се свива. Моята първа бременност завърши по същия начин, лекарите нямат обяснение защо се случва при млад и здрав организъм. Божа работа е. Желая ти бързо възстановяване, в Майчин дом ще се погрижат за теб по най-добрия начин, не се тревожи. Една година след кюртажа, забременях, имах безпроблемна бременост, леко раждане и сега русокоса и синеока красавица на 5г.  Стискам палци всичко да е наред Hug

# 115
Вики, съжалявам... 😔 Както са ти казали момичетата, недей да се обвиняваш, защото ти нямаш никаква вина, а и дори да беше ходила по-често на прегледи, то едва ли някой лекар би могъл да направи нещо на толкова ранен етап. Природата знае най-добре и явно нещо хромозомно не се е случило както трябва. Бъди силна! Прегръщам те ❤️

# 116
Вики, бъди здрава! Ще дойде време и за хубави емоции! Нямало е какво да направиш, не се обвинявай!

# 117
Вики,много съжалявам,бъди силна.Млада си,другият път ще стигнеш до край.И аз съм го изпитала,знам колко е тежко.Прегръдки

# 118
  • София
Много ви благодаря за милите думи момичета! Ще си поплача, ще се отдам на мъката докато съм тук и после ще
Се радвам на живото си и здраво дете вкъщи и с нови сили и позитивизъм, скоро пак ще мислим за бебе ❤ Бъдете здрави и все така прекрасни!

# 119
Момичета ,аз да ви се оплача.От 2 дни имам гадене ,и съм в безтегловност.едвам издържам на работа.Вече в 11г.с и 2,3 дни,май ще излизам болничен,няма да издържа и декември.За допълнителна екстра ме боли гърло и кашлям.л,питах АГ ,може тантум верде да пръскам,някви др идеи освен чай лимон мед?Та  оплаках се .Вие как сте?

Общи условия

Активация на акаунт