Слънчеви юнски късметчета 2020 ТЕМА 3

• 23 391
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
От едната страна на яйчника точно и после от другата , и таза ме понаболява

# 511
Ня някоя от вас ходили и се по-малка нужда по-често от преди даже? И гърдите ме болят много.
А за ходенето до тоалетна ми е такъв ужас...за да отида трябва да разкоппавам една камара дрехи,да свалям клинове,анцунг,после докато натъппа всички блузи обратно....Гледам да не се стискам и да ходя веднага,но понякога направо ми писва да оишкям 20 секунди,а да се оправям после 10 минути Grinning
Забелязах,че когато съм си неделята у нас,ходя още по-често,може би защото отивам веднага.Не пия кой знае колко течности,нормално ли е ,не е ли? Поне се радвам,че нямам разни сърбежи и болки отдолу.Може да е шантаво,но гледам си и урината дали е бистра или тъмна.Нвмам търпение да мина и аз прегледите да се успокоя и по-малко да се вглеждам във всичко Simple Smile

# 512
Youbetterlive, за да ти е спокойно, най-добре отиди до спешен кабинет.
Иначе, на мен ми бяха изписали Нош-Па, както са казали и другите момичета, в случай на болки и дискомфорт. Казаха ми 3*1 през 8 часа.

# 513
И аз имам често контракции, особено привечер като се поизморя с детето - пия  по 2 но-шпа и си почивам и минават. И с предишната бременност имах много.. явно съм с по-чувствителна матка.
Тези подготвителни (Бракстън Хикс) контракции са безболезнени, усещат се като стягане/втвърдяване на корема, не са регулярни (на често и  не са на еднакъв интервал).

Редактирам се, за да допълня нещо важно - когато имате контракции или ако сте с по-чувствителна матка не трябва да си галите/разтривате корема!

Youbetteelive и mystic123 надявам се всичко да е наред. По принцип леки неразположения и болежки не са необичайни, но ако се притеснявате отидете на преглед, за да не го мислите Wink

Irina по-честото пишкане е нормално - с нарастването на матката се притиска пикочния мехур и затова се получва това постоянно тичане до WC 😁

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 17:30 от Butterfly

# 514
  • Varna, Bulgaria
Момичета в понеделник съм на преглед за записване на ЖК. В чудене съм, защото съм с Утрогестан вагинално. Няма ли да се отрази на урината? Нищо не ми каза акушерката. Освен това трябва ли задължително да е първа урина, защото прегледа ми е чак в 14:00 часа. Акушерката принципно ми каза само да не съм се хранила 3 часа преди това заради кръвните, но за другото не ми обясниха. Задължително ли се взема и влагалищен секрет? Защото Утрогестана и там ще окаже влияние Thinking

# 515
Ели, аз съм с Кринон гел, който е също прогестерон във влагалището. Ако ще правиш изследванията за ЖК не е нужна стерилна първа урина. Не се притеснявай! И Утрогестана няма да окаже влияние. Поне на мен така ми каза док, като го предупредих за Кринона. Нито за влагалищния секрет, нито за урината.

# 516
Момичета изписаха ми клион д заради кандидата , и вчера сложих първата глобулка и днес цял ден изтича нещо жълтеникаво , нормално ли е , в някаква паника съм

# 517
Момичета изписаха ми клион д заради кандидата , и вчера сложих първата глобулка и днес цял ден изтича нещо жълтеникаво , нормално ли е , в някаква паника съм

Нормално е от това, че се е разтворила таблетката и се чисти влагалището. Аз слагах лятото и беше по същия начин.

# 518
Ох добре имам малко друг въпрос наистина може да ви се стори глупав , до сега не съм слагала нищо влагалищно и много ме е страх не знам как да ги слагам и дали ги слагам правилно , не знам и в каква поза , знам че е глупав въпроса просто ме е страх

# 519
  • Varna, Bulgaria
Ох добре имам малко друг въпрос наистина може да ви се стори глупав , до сега не съм слагала нищо влагалищно и много ме е страх не знам как да ги слагам и дали ги слагам правилно , не знам и в каква поза , знам че е глупав въпроса просто ме е страх

Аз Утрогестана го слагам легнала. Измивам си ръцете, лягам и го поставям с пръст, колкото мога навътре. След това лежа още час.

# 520
Аз съм му хванала цаката. Слагам си го права и влиза много лесно и си го слагам колкото искам навътре. Влизам в банята, мия ръцете, вада хапчето и хоп - за секунда Simple Smile

# 521
А няма как да стигне до бебето нали колкото и на вътре да успея да го пъхна

# 522
Оу няма никакъв шанс да нараниш бебето!  Това няма как да се случи по никакъв начин Simple Smile

Момичета, малко глупав въпрос - как става записването за Женска Консултация? Първо през личен лекар ли трябва да отида или мога директно да отида при избран от мен лекар ?

# 523
  • Varna, Bulgaria
Оу няма никакъв шанс да нараниш бебето!  Това няма как да се случи по никакъв начин Simple Smile

Момичета, малко глупав въпрос - как става записването за Женска Консултация? Първо през личен лекар ли трябва да отида или мога директно да отида при избран от мен лекар ?

Ако ще е по ЗК трябва при ЛК за направление за записване на ЖК. Не знам как стои въпроса на частно.

# 524
Отиваш при личния да ти даде направление за проследяване на бременност.

Общи условия

Активация на акаунт