Слънчеви юнски късметчета 2020 ТЕМА 3

• 23 323
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Привет на всички !
Включвам се да се похваля, че минах БХС, по ехограф всичко е "като по учебник" както каза докторката 🤗😊☺️ кръвните в петък ще са готови. И важното е че бебето е наваксало с растежа, че вървеше малко назад ☺️ и най-вече съм много щастлива, че на 75% е госпожица 😍😍😍. Аз и всички около мен това искаха. Винаги съм се представяла с момиче, не знам защо. 😝🌹
Много съм щастлива и стискам палци на всички, които сте за утре 🍀🌹

# 676
Пламъче, и аз се скъсвах да кихам. Сега продължавам, но ми се стува, че имам леко подобрение 🤪

Веси, аз също съм от онези проблемните с ходенето до WC, но намерих няколко доста добри трика и веднага ги споделям за теб и за всички, които имат такива проблеми!
ХУСК- консумирам го с кисело мляко и мед защото иначе е доста неприятен! Много помага!
Прясно мляко - 250мл на един път, без подсладители!
Топла вода с мед- този метод го практикувам от дете и винаги помага, но той не разхлабва, а помага за изхождането ако вече си се запекла 😳
Круши, сливи, череши, дренки, както и соковете от тях!- аз лично съм най-доволна от крушите, а и са най в сезон!
Авокадо и мазнини като цяло също е важно да има!
Пилешко с ориз и картофи или тестено предимно не е никак добре! А тестеното е добре да е пулнозърнесто, защото фибрите са едни от най-важните за добрата перисталтика!
И последното, за което се сещам е да пиеш много вода, около 2л на ден!

Дано да дъм била полезна!

И поздравления на всички за чудесните розови новини! В очакване сме за още много такива 🤗

# 677
Искам да ви кажа, че последните дни карам на круши и таратор. И нищо Grinning
При мен помага единствено редовното спортуване, затова мисля скоро пак да вкарам разни упражнения.

# 678
  • Варна
Радвам се за добрите новини при всички! Simple Smile Нямам търпение и аз за ФМ след 10 дни. Simple Smile Аз да ви се оплача малко - не ми стигна ужасната хрема от неделя насам, ами и диария се включи в картинката. Sad От днес съм на препечени филии, банани и ориз си направих. Надявам се, че ще съм ОК в понеделник, да си пусна изследванията най-после. Също така се надявам да са готови до другия петък. Вие сещате ли се за колко време излизат Васерман, кръвна група и т.н. (стандартните изследвания при записване на ЖК)?

# 679
Радвам се за добрите новини при всички! Simple Smile Нямам търпение и аз за ФМ след 10 дни. Simple Smile Аз да ви се оплача малко - не ми стигна ужасната хрема от неделя насам, ами и диария се включи в картинката. Sad От днес съм на препечени филии, банани и ориз си направих. Надявам се, че ще съм ОК в понеделник, да си пусна изследванията най-после. Също така се надявам да са готови до другия петък. Вие сещате ли се за колко време излизат Васерман, кръвна група и т.н. (стандартните изследвания при записване на ЖК)?
Аз днес пусках и след 3-4 часа ми излязоха резултатите.

# 680
Еййй момичета идват и по приятни дни , все повече ще отшумяват тия неразположения, аз да чукам на дърво тия дни съм малко по добре. Направила съм си един график другата седмица , да понаправя коледни бискивтки / аз с това се занимав извън другата работа/ , та съм се настроила работно и дано това ме освежи още повече.
Утре съм на преглед , че после АГто ми ще почива една седмица , та се надявам да се разпиша и аз с повече подробности за бебочетата

# 681
Аз утре ще ги пускам в Бодимед и ми казаха че стават на същия ден. Само витамин Б6 ще стане след седмица, тъй като ще си пусна витамин Д и Б12 също така

# 682
По назначение от доц. Русев трябваше да ги редувам и аз, но АГ предпочете всеки ден да съм на фраксипарин.
Здравейте. Искам да попитам поради каква причина доц. Русев ви изписа фраксипарин? Назначиха ми изследвания за вродени тромофилии и имам хетерозиготно носителство на мутация G1691A,фактор 5 и хомозиготност по мутация C677T на MTHFR. Генеколога ми каза, че не е нужно да си слагам инжекциим но чета, че тези мутации изискват инжекции с фраксипарин, аспирин и, че не усвоявам витамин B12 . И вие ли имата някоя от тези мутации?

Приятна вечер! Simple Smile

# 683
Момичета, и аз се включвам с един брой сини гащи!  Blue Heart Blue HeartBlue Heart
Минаха ми и двата ранни скрининга - при д-р Сигридов и при  моето АГ.
Засега нещата изглеждат добре. Сигридов откри лек шум на сърчицето, но каза, че ще се коригира до 3-4 седмици.
Пусна ми доста изследвания на витамини и сега чакаме резултатите.
Утре ще правя и пренатален тест, та и от там ще чакам резултати и потвърждение на пола.

# 684
  • Plovdiv, Bulgaria
Пламъче не се видя пол, а и ние не питахме честно казано, после мъжа ми вика Че щял да пита ама като се видяло как се мърда и забравил 😁 Ама нищо де, каквото и да е, за нас е важно да е живо и здраво, пък каквото и да е. Но имам усещане за женско..Ще видим този път ще позная ли пак Simple Smile
Казахме на дребния ние, той милия..уж се зарадва ама много май не разбра в началото. Каза, че не се радвал за бебето, но се радвал за братчето или сестричето 😂
После обяснява на баща си, че щял да помага де, щял да ходи да пазарува вместо мен 😁😁 да купувал памперси и да бута количка. Душичката ми той! Ще видим как ще е в действителност 😁

Аз мисля скоро време да започна някакви леки упражнения- клякане, напади и такива неща, предимно за крака и дупе. Аз съм си все още дебела от предното раждане де, но поне малко от малко.. да се постарая да не става прекалено зле положението.

# 685
Момичета, и аз се включвам с един брой сини гащи!  Blue Heart Blue HeartBlue Heart
Засега нещата изглеждат добре. Сигридов откри лек шум на сърчицето, но каза, че ще се коригира до 3-4 седмици.
Утре ще правя и пренатален тест, та и от там ще чакам резултати и потвърждение на пола.

Страхотни новини 🥰 А защо пускате пренатален тест? Доктор Сигридов ли го назначи или е на база БХС

# 686
Dream, аз от както научих за този тест преди 5-6 години, бях сигурна че ще си го направя.
Няма реални показатели за него, по мое желание е. Simple Smile

# 687
Супер новини,честито!😊
Разкажи повече за Сигридов,как беше?(Ако нямаш нищо против,разбира се)
Кой пренатален тест реши да правиш?Аз още го обмислям и се чудя.

# 688
Момичета, как сте с килограмите? Аз се измерих сутринта и съм +2 вече, което хич не ми харесва и ще трябва да взимам мерки.

# 689
Добро утро!
Аз не знам дали съм качила и 1кг, честно казано не се тегля все още.
Оставям ви нещо интересно за четене
https://www.obekti.bg/chovek/spomeni-ot-utrobata
И ви питам говорите ли вече на бебчетата ?

Общи условия

Активация на акаунт