Карти Таро тема 22

• 26 010
  • 728
  •   1
Отговори
# 195
  • на последния етаж
Бихте ли ми изтеглили карти с въпроса подходящ ли е момента да повдигна въпроса за увеличение на заплатата. Благодаря!

# 196
Добър ден!!! Аз съм А.
Какво е отношението на С. спрямо мен? И
Какво е отношението на С. спрямо П.?

# 197
Бихте ли ми изтеглили карти с въпроса подходящ ли е момента да повдигна въпроса за увеличение на заплатата. Благодаря!

5 меча Страшния съд 4 жезли
Доста време е отлагано това искане за увеличение и все не е достигала увереност да се поиска. В момента си под влияние на емоции, по скоро нещо е предизвикало отново това намерение. По тези карти мисля, че няма готовност да се приеме един отказ за увеличение, обидата няма да може да се преглътне, затова може би е добре първо да се прецени, докъде можеш да стигнеш ако ти откажат, примерно ще можеш ли да продължиш  да работиш на това място или ще трябва да напускаш. Картите не дават готово решение с да или не, по Страшния съд, отговорността за повдигането на въпроса за заплата, ще трябва сама да поемеш, т.е решението да е твое. Но моят съвет е да се изчака да минат малко емоциите и тогава да се действа, това заради 4 жезли на последна позиция.

# 198
  • на последния етаж
Благодаря! Hug

# 199
Здравейте мили мами,
Ползеам регистрацията на приятелка, името ми е с буквата Б., ако може да ми кажете какво ме очаква с (хмм вече не знам, бивш, настоящ партньор в живота) мъж с буквата А. Освен какво ме очаква, моля и за съвет как да постъпя и желанието ми ще се изпълни ли?
Благодаря ви от ❤
Продължавайте да сте вде така отзивчиви, мили и всеотдайни 😙😙😙

# 200
Как ще се развият нещата в работата на Е.?

8 пентакли - 9 пентакли - 8 чаши

Някой иска ли да направи коментар?

# 201

Заради двете осмици, като един безкраен компромис е състоянието на човека на тази работа, ще продължи ....Не си задала срок, затова не се знае докога, може дълго време още така да си кара.

# 202
Здравейте момичета,

Изгубих си дистанционното за гаража.
Теглих карти къде да го търся.
7 жезли - асо жезли - 10 чаши.
Тези карти май показват, че е в нас. Вие как мислите?

# 203

Заради двете осмици, като един безкраен компромис е състоянието на човека на тази работа, ще продължи ....Не си задала срок, затова не се знае докога, може дълго време още така да си кара.

Да,така е ! По 8 пентакли мислех,че той стои там единствено и само ,за да издържа семейството . Работата отдавна не го удовлетворява така,както преди много години,когато я започна. Иска да си тръгне,но не вижда с какво друго може да я замени.Не му харесва ситуацията от години,колегите - също.Но парите са добри и затова не желае да напусне сам.
Имаше опасения,че след НГ ще го махнат,затова изтеглих карти.Не съм задавала срок ,доколкото зависи от него ,ще си стои там докато не го изритат.

Благодаря Simple Smile

# 204
Здравейте момичета,

Изгубих си дистанционното за гаража.
Теглих карти къде да го търся.
7 жезли - асо жезли - 10 чаши.
Тези карти май показват, че е в нас. Вие как мислите?

Картите показват май по скоро идеята, че може  да е във вас и напрежението заради търсенето. Сякаш го търсите повече хора.  Има ли вероятност да е в самата кола? Потърси там?

# 205
Да a.nik , напрежение има защото е само едно дистанционно. Трима сме, които търсим. В колата го няма, поне на обичайното му място. Ще погледна и под седалката....

# 206
Да a.nik , напрежение има защото е само едно дистанционно. Трима сме, които търсим. В колата го няма, поне на обичайното му място. Ще погледна и под седалката....

Без карти, телефони, дистанционни дори портфейла, са ми падали отстрани на седалката, отдясно или отляво, така се пъхват, че наистина трудно се виждат

Менарини , нещо такова е по картите, 8 пентакли е като едно повторение на едно и също.

# 207

Много е възможно всичко това ужасно да му омръзне и да си тръгне сам. Не че вариантът ще му е сигурен.

# 208

Много е възможно всичко това ужасно да му омръзне и да си тръгне сам. Не че вариантът ще му е сигурен.

Много е възможно Simple Smile Много му тежи обстановката,работи от много години ,но с всеки изминал ден вижда как нещата се променят и му липсва професионализма отпреди.Абсолютно неудовлетворение,като изключим доброто заплащане.

# 209
Здравейте момичета! От няколко години имам застой в работата - както финансов, така и по отношение на кариерно развитие. Някоя от вас може ли да ми изтегли карти дали ще има промяна в близко бъдеще?

Общи условия

Активация на акаунт