Карти Таро тема 22

• 25 746
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
  • там, където ми харесва
Благодаря Ви момичета!
Друго теглене, въпросът е свързан с предишно гледане за връзка , на които ми отговори а.nik.
Как ще се развият отношенията между мъж и жена, ще прерастнат ли в нещо повече?

Крал чаши Жрец Двойка мечове

# 601
Муун1, не се теглят така карти за да или не въпрос. Съсредоточаваш се и теглиш една карта. Всяка карта си има да или не значение. Или теглиш 3 карти. Ако някоя Да карта излезе обърната, значи е Не. С тези карти нищо не може да се каже. Oпитах се да ти извадя карта - 8 чаши обърната: Не се превръща в Да. Извадих ти и една руна - Хагалаз, промяна. Извадих две уточняващи - Джера (Благоденствие) и Беркана (Мъдрост). Въпросът ти въобще не е за да и не само. Със сигурност той преминава през нещо и ще ти сподели чувствата си по отношение на това нещо. Дали това ще са романтични чувства е съвсем друг въпрос.

# 602
Благодаря Ви момичета!
Друго теглене, въпросът е свързан с предишно гледане за връзка , на които ми отговори а.nik.
Как ще се развият отношенията между мъж и жена, ще прерастнат ли в нещо повече?

Крал чаши Жрец Двойка мечове
Желание не липсва, но засега нещата ще останат така. Някой има нужда от размисъл, емоционално може да не е готов или да се чувства в задънена улица.
Моите карти са
2 чаши, Смъртта, 4 меч и показват същото.
Има нещо, което се променя фундаментално, някаква нагласа, може би спрямо развитието на връзката, но се удрят спирачки, някой има нужда да обмисли нещата на спокойствие, по-възможно е това да е мъжът.

# 603
Напротив, аз съм на мнение, че коментирайки въпрос, задължително човек трябва да изтегли свои карти и основният коментар да бъде по тях. Неговото Таро да му отговори на въпроса. Аз не се предоверявам на чужди карти. Мога да дам мнение, но винаги тегля и свои.
Чети внимателно коментара ми - Справедливостта я тълкувам като пречка в развитието на отношенията, най-вече. Какво съм искала да кажа, няма нужда ти да поясняваш, аз съм го казала Simple Smile

Някаква вътрешна твоя причина те кара да мислиш, че имам проблем с теб. Ще те разочаровам - нямам.  Simple Smile Говоря за Таро и искам да ме разбират правилно.

В края на краищата, нали знаеш - всичко е за собствена сметка Simple Smile

Явно мненията ни са различни. Но все още няма да се съглася с твоето. Ако толкова малко вярваме на Таро, тогава по-добре да се занимаваме с нещо друго.

Скрит текст:
Здравейте,бих се радвала ако някой хвърли за мен карти.Въпроса ми е ще се развият ли някакви романтични отношения с Г?Много ще съм благодарна ако някой ми хвърли карти Simple Smile))
Аз ти изтеглих
Справедливостта,  2 чаши, Любовниците
Нещо пречи на тези отношения да прераснат във връзка. Те са на етап интерес, да, много голям, но до там. Някой от двама ви ще трябва да направи своя избор, да се откаже от нещо, за да е с другия, но едва ли ще го направи.
Познавате ли се с този човек отпреди?

Ето частта от мнението ти, която коментирах и заради която потърсих друго значение на Справедливостта.

Останалите глупости ще ги игнорирам. Нямам нито излишно време, нито излишна енергия за да се занимавам с дребнавости.

# 604
Муун1, не се теглят така карти за да или не въпрос. Съсредоточаваш се и теглиш една карта. Всяка карта си има да или не значение. Или теглиш 3 карти. Ако някоя Да карта излезе обърната, значи е Не. С тези карти нищо не може да се каже. Oпитах се да ти извадя карта - 8 чаши обърната: Не се превръща в Да. Извадих ти и една руна - Хагалаз, промяна. Извадих две уточняващи - Джера (Благоденствие) и Беркана (Мъдрост). Въпросът ти въобще не е за да и не само. Със сигурност той преминава през нещо и ще ти сподели чувствата си по отношение на това нещо. Дали това ще са романтични чувства е съвсем друг въпрос.
           Благодаря Елфичка🤗

# 605
Имам питанка - какво ми се случва с отношенията с този човек? Много съм объркана, теглих по през две седмици по три карти, на първата картинка двете са допълнителни. Не сме се виждали отдавна, говорим си често иначе, но нещо ме мъчи и не го разбирам накъде отиваме

# 606
Скрит текст:
Имам питанка - какво ми се случва с отношенията с този човек? Много съм объркана, теглих по през две седмици по три карти, на първата картинка двете са допълнителни. Не сме се виждали отдавна, говорим си често иначе, но нещо ме мъчи и не го разбирам накъде отиваме

И в двете комбинации на втора имаш карти / 8 чаши и Отшелника / , които показват едно неизбежно отдалечаване един от друг и една комуникация, която е като насила, трудна..." Накъде отивате ? " -  според мен към още по голямо дистанциране и отдалечаване един от друг. Съвета на картите е, да " видиш" / Отшелника + Императрицата/  тези отношения, такива каквито са и да не се надяваш да се оправят, да си намериш твоя си път  / Асо пентакли /

# 607
благодаря ти a.nik 🌺
мисля да послушам съвета ти

# 608
Да размърдам малко темата с едни карти .
Ето как изглежда компромисът . Ще помоля,ако греша,да ме поправите...Развитие ( или по-скоро липсата на развитие в отношения) , зададох срок от 1 месец  :

Умереността - Кралица пентакли ( + 4 чаши) - Силата ( + 10 меча )

Кралица пентакли ,неудовлетворена от онова,което не може да има и това,което настоящето й предлага.Дори досада и разочарование.За нея отношенията са изчерпани и просто компромисът я притиска отвсякъде. (Кралица пентакли + 10 меча )
Балансиране между компромис и привиден мир в потискане на чувства и желания. Обаче по Силата + 10 меча ми се струва,че напълно се осъзнава ситуацията,в която се намират и това е болезнено. Макар мъжът тук да не го виждам аз лично...
В записките си имам следното относно Силата :
"Силата на трета позиция след чаши особено (и не само), говори за парични затруднения и за трудни избори, свързани с финанси."

И това е много вероятната причина Кралица пентакли да си стои в същото положение - неудовлетворена,зациклила ,но и страх от финансови проблеми да я карат да играе театър на привиден мир.

# 609
  • София
Да размърдам малко темата с едни карти .
Ето как изглежда компромисът . Ще помоля,ако греша,да ме поправите...Развитие ( или по-скоро липсата на развитие в отношения) , зададох срок от 1 месец  :

Умереността - Кралица пентакли ( + 4 чаши) - Силата ( + 10 меча )

Кралица пентакли ,неудовлетворена от онова,което не може да има и това,което настоящето й предлага.Дори досада и разочарование.За нея отношенията са изчерпани и просто компромисът я притиска отвсякъде. (Кралица пентакли + 10 меча )
Балансиране между компромис и привиден мир в потискане на чувства и желания. Обаче по Силата + 10 меча ми се струва,че напълно се осъзнава ситуацията,в която се намират и това е болезнено. Макар мъжът тук да не го виждам аз лично...
В записките си имам следното относно Силата :
"Силата на трета позиция след чаши особено (и не само), говори за парични затруднения и за трудни избори, свързани с финанси."

И това е много вероятната причина Кралица пентакли да си стои в същото положение - неудовлетворена,зациклила ,но и страх от финансови проблеми да я карат да играе театър на привиден мир.

Доста добре си описала ситуацията, поне според мен.
Да добавя само, че Силата според мен е свързана с въпросът - не дали ще се справим с проблемите си, а дали ще имаме куража да се изправим пред тях! И според 10меча има доста голям страх от поражение само на умствено ниво. Само в нейните мисли се проявява, но според мен ще намери сили и кураж да се изправи срещу това, което я тревожи.

# 610
Привет момичета, как тълкувате 4 меча с 6 жезли, хмм след някакъв отдих ,почивка, нещо хубаво се задава
Цялата комбинация е императрицата, 4 меча и жезли?
Обичам 6 жезли,
Винаги ли Ви даваотговор Да?!!!Някъде бях чела, че е така само , ако е съчетана с + карти
За Вас 4 меча такава ли е?
🌿🌻🌼❤

# 611
  • София
Привет момичета, как тълкувате 4 меча с 6 жезли, хмм след някакъв отдих ,почивка, нещо хубаво се задава
Цялата комбинация е императрицата, 4 меча и жезли?
Обичам 6 жезли,
Винаги ли Ви даваотговор Да?!!!Някъде бях чела, че е така само , ако е съчетана с + карти
За Вас 4 меча такава ли е?
🌿🌻🌼❤
Не разбрах какъв е въпросът, но според мен човекът ще има успех!
Императрицата може да олицетворява нови идеи за разширяване на хоризонти те, но има нужда от почивка, да успокои мислите си и да бъде в мир със себе си, за да получи успехът към който се стреми. Така ги виждам аз картите 😊

# 612
Здравейте !
Не съм се включвала отдавна,в много крив период съм и си изтеглих карти .Ще помоля за малко помощ по тях , защото са за мен самата и не искам да фантазирам по тях.

Светът / 10 меча (+ Крал Пентакли допълнителна ) /Асо жезли (+ Асо пентакли допълнителна )

Въпросът е за емоционалното ми състояние,защото не мога да разбера какво се случва с мен.

# 613
  • там, където ми харесва
Здравейте, днес следобед съм на интервю за работа и въпросът ми е какво ще се случи на него?
Картите са:
Крал пентакли Император Паж жезли

Някакви предположения?
Благодаря!

# 614
Темата се е раздвижила, супер Simple Smile
И аз моля за тълкуване и очаквам с нетърпение интерпретации на тези карти: Крал на жезлите, 2 пентакли, 9 пентакли, всичките изправени.
 Въпросът е - ще се преместя ли в най-близко бъдеще на мястото, на което желая? Допълвам, че местенето е повече от наложително и жизненоважно, както и да звучи.

Всъщност аз си правя мои тълкувания, но ми е мн.интересно как другите виждат нещата. За мен отговорът е позитивен, като това, което знам е, че 2 пентакли е преходна карта, говори за преход и определя следващата, която може да е сериозна промяна (9 пентакли).

Последна редакция: вт, 11 фев 2020, 13:32 от Vessita13

Общи условия

Активация на акаунт