Знаете ли кого видях!?... тема 37

• 136 840
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • ☀️София / London🌂
Тити Папазов разхождаше дребно куче рано сутринта в неделя. Поредния нелюбезен взел се за голяма работа.

# 466
Тити заслужава сериозен шут в задника, че удар зад врата може да е фатален за крехкото му психично здраве.

Мариан Бачев с една дама видях преди малко. Бяха се спрели до къщата на Вазов и се снимаха - видео ли, снимки ли, не успях да разбера, че гладът ме дърпаше в друга посока.

# 467
Никак не му е крехка психиката. Медиен образ.

# 468
Този е такъв хитрец, че скоро такъв не се е явявал в медийното пространство. Хората го смятат за хахо, а той си плете кошничката. За "Оскар" е направо!

# 469
Фахрадин Фахрадинов - служебно.
Много енергичен и инициативен. Готин.

# 470
За Фахрадин ли се говореше, че нещо е кришнал?

# 471
Да, за него. И аз съм с много добро мнение за него, готин тип е. Преди време го бях засякла в моя град.

# 472
За Тити имам предвид, че е абсолютно психо, предвид безумното му поведение по пътищата. Нормален човек не увеличава скоростта на 10 метра от жълт светофар, а спира. Онзи ден един такъв мина пред очите ми и да ви кажа, гледката е потресаваща, особено ако си първа кола на зелено. Пълен психопат е той, драматичните му изяви не ме интересуват.

# 473
И Илия Луков, с две от децата си. Много грижовен баща.
Станах свидетел на ситуация, в която прояви такава загриженост и към непознато детенце, но не смея да напиша нищо, предвид това, че всички клюкарски медии четат тук.
Айде стига сме работили за хонорарите им...

# 474
  • Велико Търново
След последните изречения в горния пост се сетих, че си помислих същото, след като попаднах на ето това.

# 475
И аз съм срещала Илия Луков с двете си деца и имам същите впечатления.Днес в 11ч. на ул.Позитано до съдебната палата,най-вярната и голяма послушница на Борисов, Фъндъкова-двулевката.Качи се в черен мерцедес със затъмнени стъкла.Пък в Швейцария политиците пътували с градски транспорт и велосипеди.ThinkingТолкова ли си нямат скъпи коли и шофьори към тях?

# 476
Не само в Швейцария, в голяма част от Европа е така.

Амебата видях днес, около офиса му, хапваше си нещо на крак по обяд. Поодъртял и той, но като цяло добре изглеждаше.

# 477
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
За Тити имам предвид, че е абсолютно психо, предвид безумното му поведение по пътищата. Нормален човек не увеличава скоростта на 10 метра от жълт светофар, а спира. Онзи ден един такъв мина пред очите ми и да ви кажа, гледката е потресаваща, особено ако си първа кола на зелено. Пълен психопат е той, драматичните му изяви не ме интересуват.
Хихихи. Така преди години Лилия Игнатова с миловидната си девствена физиономийка ме жестиколираше и кълнеше, че имах смелоста да пресичам на пешеходна пътека през изкорубената й количка златна.
Да не коментираме й Христо Стоичков със скандала за синята лампа, която возеше на автомобила си.
Всъщност да излязат по телевизора и да кажат кой са те и кой стои зад тях и да спрем да ги мислим да не се дразним поне 😂😂😂

# 478
Деси Тенекеджиева в центъра по анцунг с обувки на платформа ...

# 479
  • София
Ованес Торосян с едно дете пред зъболекарски кабинет в квартала.

Общи условия

Активация на акаунт