Знаете ли кого видях!?... тема 37

• 136 821
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Нина Димитрова (бившата съпруга на Зуека)... Червенокоса фурия. Мнооооого емоционална. За няколко минути успя да премине през няколко крайно-емоционални състояния.

# 481
  • София
Тихомир на Венета и Патрик в дъ мол.Пазаруваха в Зара😊.Патрик беше крайно отегчен,баща му притеснен 😉

# 482
Тихомир на Венета и Патрик в дъ мол.Пазаруваха в Зара😊.Патрик беше крайно отегчен,баща му притеснен 😉

ами отегчен ще е. вместо да чете, по молове ще го разкарват.
видях денди сутринта, изглеждаше като палячо.

# 483
  • Пловдив
Жоро Софкин - служебно. Чувала съм общо взето само лоши неща за него и вече мога да ги потвърдя от първо лице. Много неприятен човек, много.
Абсолютно съгласна, неприятен миришещ на алкохол по никое време!

# 484
Гала, разминахме се, говореше по телефона, красива жена.

Иван Христов с дъщеря си във Фантастико, Драгалевци. Земни, приятни, любезни.

# 485
Гена Трайкова преди няколко дни. Трябваше ми време да се сетя чия е познатата физиономия. Добре изглежда като цяло. Според ММ е остаряла, все едно пък ние се подмладяваме с годините. И в тяло е добре, и в лице. Косата не ми хареса.

# 486
Фънки вчера на Шишман, беше се спрял пред един магазин и си лафеше с хората вътре. Чух звънкия му глас и специфичен изказ, обърнах се и да, точно той беше.

# 487
Луиза Григорова чакаше на сфетофар на ул.Раковски и бул.Сливница,където живее.Много слаба,само корема изпъкнал.С дълга тениска и отдолу слабички крачета.Скица.

# 488
Сашо Кадиев, агейн в Манастирски ливади, носеше нещо е малко подаръчно пликче и чакаше някой.

# 489
  • София
Нора Шопова пред БНТ. Очаквах да е по- висока. Не, че е ниска, просто си я представях по - висока. Ефирна е, нежна. В лице си е същата, каквато съм я виждала по телевизията- нито мога да кажа, че камерата я обича, нито обратното.

# 490
Един вид, безразлична е към нея камерата 🤣

# 491
  • софия
Стефания Колева на бул. Мадрид.

# 492
Димо Алексиев и Емил Марков в Бургас.

# 493
Петър Бакърджиев с двете си деца на концерт на Графа. Голямото е много спокойно и послушно, почти не мръдна от стола. Малкото обаче е торпедо и вилнееше през цялото време. Баща му беше желязно спокоен.

# 494
Миленита с приятелка на колелета в парка "Заимов".

Общи условия

Активация на акаунт