Знаете ли кого видях!?... тема 37

• 136 753
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Снощи Саня Борисова на кино в ринг мола.Дребна и слаба, добре облечена

# 226
  • София-Младост
Лариса, която участваше във втори сезон на Hell's kitchen.

# 227
  • Murcia, Spain/Ruse
Четох, че била бременна?!🙄

# 228
Ернестина Шинова и Андрей Слабаков в рибг мола, Благо Георгиев с децата на кино.

# 229
Четох, че била бременна?!🙄
Беше с елегантно палто до колената и не видях коремче

# 230
За първи път срещам такава клюка за Саня?
Знае ли се кой е половинката ѝ?

# 231
Коя е Константина Живова?
Мисля, че е блогър или влогър, не правя разлика, от тия дето си снимат закуските, нищо че са бъркани яйца, художничка на детски книжки, мъжът и е водещ по Нова, Кузман Илиев, дано не бъркам името на човека.
Преди да роди от този господин е била водеща в една забутана телевизия.

# 232
  • Sofia
Беше първо в нова тв,в "Междинна станция",после в "забутаната" Он еър...била е манекен,модел,актриса/малка роля е Под прикритие/,писател/има издадена книга/,сега е художничка,дори направи няколко изложби...всестранно развита Grinning

# 233
  • София
Коя е Константина Живова?
Мисля, че е блогър или влогър, не правя разлика, от тия дето си снимат закуските, нищо че са бъркани яйца, художничка на детски книжки, мъжът и е водещ по Нова, Кузман Илиев, дано не бъркам името на човека.
Преди да роди от този господин е била водеща в една забутана телевизия.
И той беше водещ в същата "забутана" телевизия.

# 234
Кавичките за какво са? Баш си е забутана Он еър, сигурно Слави вече има по-висок рейтинг.

# 235
За пръв път ги чувам тези двамата....а смея да твърдя, че уж познавам известните личности. (Не лично, а кой кой е).  Определено им направихте реклама, поне да им знаем лицата, не че ще се хвърля да ги гледам.

# 236
Кавичките за какво са? Баш си е забутана Он еър, сигурно Слави вече има по-висок рейтинг.
И аз си мисля , че си е абсолютно забутана телевизия. Има ли я още? Мой приятел водил там предаване ама ако не беше се рекламирал във фейса си, шанс да знам, че е така Wink

# 237
  • София
Има я още тази телевизия. Всеки път като видя момичетата казващи прогнозата за времето, и се чудя, защо са облечени като стюардеси?
Днес почти отнесох Красимир Ранков на Раковска, на един ъгъл. Той човека много се притесни, въпреки, че аз бях виновна, и двамата бяхме пеш, да не си помислите, че с кола съм се опитала да го отнеса Simple Smile Аз се извинявах, той се извинява, въобще голямо извиняване беше Joy

# 238
Има я още тази телевизия. Всеки път като видя момичетата казващи прогнозата за времето, и се чудя, защо са облечени като стюардеси?

Собствениците на телевизията и на авиокомпанията България ер са едни и същи.

# 239
  • София
Защото е цитирах определението на съфорумката, аз не ги разбирам телевизиите, почти всичко гледам на записи онлайн...конкретно предаването на Кузман и Влади беше едно от най-добрите с икономическа насоченост.

Общи условия

Активация на акаунт