Знаете ли кого видях!?... тема 37

• 136 835
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Вчера видях Стефан на Гала в болница Вита. Изненадах се, защото е дребен, сигурно висок колкото мен. Слаб, уж ходи на фитнес, но въобще няма фитнес фигура. Като ученик е, ако не е брадата и прошарената коса, направо е момченце в телóто. Очите му са като на лемур, самочувствието като на Тръмп.

# 421
около 9,30 днес - Иво Инджев караше колело по "Васил Левски 16" близо до Столична община - Лозенец. Изглеждаше в добра спортна форма. Да, има дълга коса и прошарена брада, ама нито коремче има, нито нищо; с лекота въртеше педалите на колелото.

# 422
  • софия
В последните дни около Раковска : Койна Русева-прекрасна, Славчо Пеев- изглеждаше грохнал , Явор Бахаров.

# 423
  • София
Мария Петрова на Фритьоф Нансен.

# 424
Касиел Ноа Ашер в Младост.

# 425
Което ми напомня, че и аз вчера в Младост видях София Маринкова (мога и да бъркам името).

# 426
Днес по Евлоги Георгиев видях Силвия Лулчева-  слабичка, фина, усмихната, със шарен широк панталон в огнени цветове като косата и. Много я харесвам и наистина е прекрасна.

# 427
  • Велико Търново
Което ми напомня, че и аз вчера в Младост видях София Маринкова (мога и да бъркам името).
Ако е актрисата, която в "Пътят на честта" изигра Жаки, а в "All Inclusive" - Елена, значи не бъркаш

# 428
  • Ланкър, планините Овнерог
Днес в метрото срещу мен седеше Васил Бинев. И маската не го опази от разпознаване.

# 429
Преди седмица някъде в Джъмбо - Йорданка Фандъкова, абсолютно неразпознаваема с маска, скромна и видимо щастлива. Беше с внучката си и избираха някакви шапки, играха си с играчките и т.н. Изключително земни ми се сториха.

# 430
Евгени Минчев с още един модерен пред СМГ.

# 431
Ако е актрисата, която в "Пътят на честта" изигра Жаки, а в "All Inclusive" - Елена, значи не бъркаш
Същата, не знаех дали повечето са запознати с тези сериали 🙂 Загледах се, защото беше без капка грим, неглиже облечена, но на мен ми хареса, с бира в ръка. Но изражението беше тъжно, крачеше бавно и замислено.

# 432
  • Ланкър, планините Овнерог
Същата, не знаех дали повечето са запознати с тези сериали 🙂 Загледах се, защото беше без капка грим, неглиже облечена, но на мен ми хареса, с бира в ръка. Но изражението беше тъжно, крачеше бавно и замислено.
Тя май живее наоколо (Мл1), на няколко пъти я виждам на площадката зад блока с детето й.

# 433
На Йерусалим я видях, може. И мнооого слаба ми се стори.

# 434
  • Murcia, Spain/Ruse
На Йерусалим я видях, може. И мнооого слаба ми се стори.
Щом по телевизора е слаба(дето там изглеждат с около 5 кг отгоре),не си я представям на "живо",но пък е една от малкото съвременни актриси дето ми харесват😎

Общи условия

Активация на акаунт