Коледни календари

• 54 129
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
За децата какви календари има? Моята бамбуча е на 6, мисля и на нея да и взема някакъв с шоколади или нещо такова, въпреки, че няма да откаже и някакъв детски грим, но аз се правя на консерва още.

Unfogiven, аз съм харесала ето този на Playmobil за дъщеря ми, която е на 8 https://www.smythstoys.com/ie/en-ie/toys/construction-and-cars/p … latform/p/8023226
Миналата година баща й й донесе адвент клендар на лего - беше много готин. Иначе в амазон има разни с бижута и дранкулки. Аз съм й правила като беше по-малка календар с торбички и освен изненади в тях, слагах и разни листчета с малки задачки. Беше много забавно.

# 151
Гледах видеото на Антоанет за календара на H&M пълна подигравка е този календар. Просто пълен ужас Антоанет с право му се подиграва. Някакви мострички от левчето направо.

# 152
На децата ще им купувам календара на Милка. Всъщност е скъп за съдържанието си от 200 гр шоколад. Но има фасон така направен като кула. Ще им хареса

# 153
  • София
Аз тази година си харесах календара на Тоблерон в Била Joy Също така ми хареса един в Хит с бонбони с алкохол.Нарадвах се на козметиките. Не мога да измажа кремове, гримове и лакове.

# 154
Аз при бонбоните и сладките предпочитам металните (и/или музикални) кутии пред календарите. Вече съм натрупала доста и ми се струва, че може би е време да спра, но ако видя някоя хубава и нова, сигурно пак ще я взема.

# 155
  • София
Аз тази година си харесах календара на Тоблерон в Била Joy Също така ми хареса един в Хит с бонбони с алкохол.Нарадвах се на козметиките. Не мога да измажа кремове, гримове и лакове.

Вече си имам шоколадово изкушение покрай календара на Линд и уж приключих с шоколадите, но ти ме накара да се се замисля, че Тоблерон не съм вкусвала сигурно от десетилетия и би ми било приятно да преоткрия стари вкусове. А този с алкохолните бонбони дали не е бил на Антон Берг? Силно се надявам да не е, че ще почна и него да го мисля Smile, а нямам Хит около мен, а и малко ме е страх в тия времена от мотаене в хипермаркети.

# 156
  • София
Аз се сетих, че предни години съм взимала едни шоколадови бутилчици с алкохол. Такива ли са? Ако някой знае къде ги има, да каже. Страхотен подарък са.

# 157
Линд имаха готини бутилчици с алкохол, но не в календар - миналата година взех от всички вкусове по празниците (то май само аз съм взимала, защото след това им застояха доста). Ето как изглеждат (това е моят Инстаграм, за момента е публичен, заради едни игри, в които участвам): https://www.instagram.com/p/B6u2v_BHeUc/

А в Метро сега имаше малък шоколадов календар на Линд с бонбони Линдор (сферичните бонбони), но са възможно най-баналните вкусове и много повтарящи се (разгледах отзад). По празниците докарват по-интересни, без да са в календар.

П.п.
Скрит текст:
Гледам, че някой се е ориентирал много добре и е купил календара на Мейкъп Революшън от makeup.bg , вместо от Пинк панда, където е с 40 лв по-скъп Nerd

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 16:34 от pppqqq

# 158
  • София
Medy, не запомних на коя фирма са алкохолните бонбони. Ако ходя пак, ще ги снимам.
Алкохолни бутилчици има в Била, но не са календар.

Къде има календари на Линд?

# 159
  • София
Bazel, видях, че Линд имат няколко вида календара. Аз си купих този, който е от 250 гр., защото беше най-разнообразен и включва и голяма фигурка.
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B0152SYV40/ref=ox_sc_act_image_ … L5A1OLE&psc=1
Другите ми се сториха по-неинтересни, а и бяха с по-малък грамаж.

В понеделник минах през фирмения им магазин на ъгъла на Леге и Съборна, но като ми казаха, че още чакат да им ги доставят, направо си го поръчах от Амазон с още един друг календар с интересни чайове (писах за него по-назад), както и други лакомства. Понеже мина цяла седмица, може вече и тук да са получили Линд календарите.

А на Anthon Berg шоколадовите бутилчици с разни алкохоли са еталон. Виждала съм ги понякога в магазини за алкохол, но не и като календар.

# 160
По реклама чух, че в Метро има календари. Интересуват ме главно три - Линд, Тоблерон, Киндер. Има ли ги там? И ориентировъчно цени да кажете?
Благодаря!

# 161
  • София
Хич не ги разбирам тия календари, пълни с евтини гримове и кремове, които се отварят и разглеждат като някакъв коледен пакет. А и какво да прави човек с толкова сенки и блясъци, повечето от които никога не бихте харесали поотделно и съответно купили.

Не е задължително козметичните календари да са евтини. Има такива и на скъпи и качествени фирми. За мен примерно такъв календар на decleor или lancome са възможност да пробвам максимален брой продукти и да си подбера козметика, която да използвам през годината. В крайна сметка това е и до финансови възможности обаче,  както и въпрос на избор. На мъжа ми съм избрала този бирен календар , но аз алкохол не консумирам, чай не пия, така че идеята за козметичен календар ми допада в пъти повече. Просто преди да си дам парите, разглеждам хубаво и преценям дали действително ще ползвам продуктите. Едва ли някой тук си троши парите за боклуци, напротив, мисля че темата е именно с цел да се избегне закупуването на неща, които не си заслужават.

От къде сте го купили или мога да го намеря?

# 162
# 163
Минавам да споделя Simple Smile Освен календара има бонус мистериозна кутия с продукти на стойност 50 лв (става и за подарък).
Има и отсъпка 15%, с код notino15
https://www.notino.bg/makeup-revolution/advent-calendar-koleden-kalendarza-zheni/
И още:
https://www.notino.bg/shiseido/advent-calendar-koleden-kalendar-i-za-zheni/

https://www.notino.bg/atelier-cologne/advent-calendar-2020-koleden-kalendar/

Миналта година си взех Locitane, тази година май ще взема само с чай и Линд за детето.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 23:56 от Ellinor*

# 164
А в Мейкъп бг вчера бяха пуснали календари на Мейбълин и Лореал. Този на Мейбълин не е същият, който видях по-напред в темата.

Общи условия

Активация на акаунт