Коледни календари

• 53 833
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Момичета, тези от вас, които са купували календари с бижута, заслужават ли си? Какво има вътре? Мисля купя на сестра си. Дадох й го на Коледа и тя беше страшно щастлива, че има какво да си рови и как да си открива.

# 361
  • София
То е предназначено за 1 декември да се подари, не за Коледа.

Гледах на purelei, някой розовите позлатени бижута имал ли е? Добре ли стоят?

# 362
И този в Додис, и този в Шоколади бг са миналогодишни.
Ако някой магазин изкара стари на половин цена, бих взела (стига да ми харесат), но те си ги продават все на същата цена.
 Италиан топ шоп продава понякога вносни изделия с изтичащ срок на по-ниска цена. Трябва да взема да ги питам не могат ли да изнамерят отнякъде коледни календари...
Скрит текст:
Например тези бонбони ги взех от тях в началото на лятото за около 30 лв (бяха идеални - без забележки) :

# 363
  • София
Може би просто е още рано за адвент календарите. Аз поразгледах в Амазон и повечето не бяха налични, а имаше и доста стари. Сигурно до края на месеца ще имаме по-голям избор.

utro77, дано имаш късмет и шоколадовите бутилчици да не са побелели от стоенето (те пак си се хапват де)
pppqqq, моля те, сигнализирай, ако научиш нещо за тях, че много ги искам. Ако в шоколади бг пуснат нова партида, ще ги купя. (Е, ама наистина е прекалено да искат 28лв за стар шоколад!)

# 364
Гледах на purelei, някой розовите позлатени бижута имал ли е? Добре ли стоят?
Аз имам, но не се харесвам с тях, не ми отиват и съм си оставила само обици. От техните бижута предпочитам обикновените позлатени, стоманените много ми сивеят, а и в групата във ФБ доста се оплакват, че кожата им прави реакция с розовата позлата и си сменят цвета.
Аз последно не поръчах календара им, снощи гледах лайфа във ИГ и се издразних, че има пак ключодържатели, ластички и т.н., и са само 5 колиета и общо само 13 бижута. Тук във ФБ има достатъчно които ще продават каквото не им хареса и ще си купя само това, което наистина исках. Има по-малко съдържание за повече пари тази година и съм пас.
Сега се точа на новия на Essie https://www.dm.de/essie-adventskalender-2021-vorweihnachtszeit-p … 056048008139.html

# 365
А, той сигурно е в срок на годност. 
В Нотино и Мейкъп бг също съм срещала останали календари, които са си на същата цена, като по празниците.

# 366
Може би просто е още рано за адвент календарите. Аз поразгледах в Амазон и повечето не бяха налични, а имаше и доста стари. Сигурно до края на месеца ще имаме по-голям избор.

utro77, дано имаш късмет и шоколадовите бутилчици да не са побелели от стоенето (те пак си се хапват де)
pppqqq, моля те, сигнализирай, ако научиш нещо за тях, че много ги искам. Ако в шоколади бг пуснат нова партида, ще ги купя. (Е, ама наистина е прекалено да искат 28лв за стар шоколад!)

Какво стоене? Не разбирам!
Миналата Коледа купувах. Тази - ще чакам новите партиди.

# 367
По принцип шоколадът побелява не от стоенето, а от рязка смяна на температурата - т.е. ако в магазина са решили да го държат в хладилник.

# 368
  • София
utro77, от предишния ти пост не се разбра, че пишеш за миналогодишна покупка. Останах с впечатление, че днес си купила календара.

# 369
  • София
Шоколадовите бутилчици ги пускат всяка година, а май и през цялата година ги има. Те не са еднократно издание.
И шоколад от стоене не побелява, а от студено. Когато се развали, придобива един дъх на гранясало.

# 370
Календарът на Антон Берг много се хареса вкъщи миналата година. С ММ си взехме два и си беше ритуал да отваряме нова бутилчица след вечеря Simple Smile
Също много ми хареса календарът на Дъглас.
Следя с интерес какво ще има тази година, бих си взела козметика (бяла), бижута, но на Purelei ми се струват много очевидни тенекийки, доста по-сполучливи попадения, че и от сребро, има в Алиекспрес... А за имитации и без пари.

# 371
Тази година много харесах календарите на cultbeauty и feelunique (май още са на pre-sale), но така съм се заринала с козметика, че просто не знам дали ми трябват изобщо... 🤔

# 372
  • София
Освен Rituals, които са ми любими, сещате ли се за друг календар без декоративна козметика?

# 373
Освен Rituals, които са ми любими, сещате ли се за друг календар без декоративна козметика?

В Decleor нямаше абсолютно никаква декоративна козметика. Само бяла.

Последна редакция: нд, 05 сеп 2021, 21:05 от poppy-fairy

# 374
Нивеа. Но на мен изобщо не ми е интересен.

Общи условия

Активация на акаунт