Коледни календари

• 53 674
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
# 526
Календарът на Еси е безсрамно скъп, другите са си като цените тук в Германия.

# 527
  • София
Заредили са в ДМ. 29 или 29,99. Нещо не обърнах внимание на написаното след 29. 39 е Алверде. Има и Тренд им Ъп около 40 и нещо, може би 45 или 49. Не гледах цените. Преди малко на Красна поляна. Имаше и с чай мини календарите. И още някакви вече коледни комплекти. Бързах и не можах да огледам всички.

# 528
Нотино Simple Smile
Скрит текст:

Да, вчера ги видях и ги коментирахме, имах предвид, че има и тези кутии, които до сега не бяха споменати в темата и също са нови и коледни:

П.п. вчера цените в Нотино бяха други - единият на Есенс беше 48, а Катрис беше 78 (странно).

# 529
  • София
А на Балеа дали бързо се изчерпват, не съм убедена дали го искам достатъчно. 🤣

# 530
Сий,миналата година ги имаше и декември при нас .
Единият на Есенс е изчерпан в Нотино .

# 531
Да, този, дето го исках Sad
Ще чакам Додис (там поне доставката е безплатна над 50 лв, ще си допълня с нещо).
Ако не стане, ще избирам друг.

# 532
Че и мистериозна торбичка ще си сложиш подарък.

# 533
В Пинк Панда са торбичките (там доставката е безплатна само в определени дни и също имат такса нп). Додис подаряват мостри (всеки път). Имам на фон дьо тен, два-три пъти са ми давали тестери на единични сенки, веднъж (когато беше още нов сайт) ми подариха пълноразмерно червило.

# 534
Не съм добре 😂😂
Чета Додис,мисля за Пинк Панда ...

# 535
П.п. вчера цените в Нотино бяха други - единият на Есенс беше 48, а Катрис беше 78 (странно).
Цените в Нотино мърдат непрекъснато всеки ден почти.

# 536
  • София
И аз него бях харесала. 😀
Да, този, дето го исках Sad
Ще чакам Додис (там поне доставката е безплатна над 50 лв, ще си допълня с нещо).
Ако не стане, ще избирам друг.

# 537
  • Варна
Аз снощи буквално към полунощ си поръчах изчерпания календар на Есенс. Добре че реших да ви чета, че го хванах. Утре ще е в офис. А хубави ли са нещата на  Есенс. Аз нищо тяхно не съм пробвала. Дано ми харесат.

# 538
На Есенс червила,очна линия  и сенки съм ползвала.
Поръчах от Пинк Панда едни лимитки околоочен,хайлайтър,палитра и скраб за устни.Не са лоши никак .

# 539
Не са лоши, аз имам всякакви техни неща. Горе-долу на едно ниво с Катрис, Революшън и подобните дрогериини марки. Мейбълин са малко по-скъпи, но не мисля, че са по-добри (не мисля, че и Лореал, както и другите от този ценови клас са кой знае колко по-различни). А и Есенс имат много по-интересни палитри.

Общи условия

Активация на акаунт