Пътят на честта - тема 6

• 38 026
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Мисля, че на човек, който следи сериала и смята, че действието се развива през 90-те години, е излишно да се обяснява защо има толкова негативни коментари и критики.

# 361
Абсолютно! Сериала е пълен траш, даже не пресован, просто разхвърлян и цапащ ефира. От една страна ще ми е мъчно, че свършва, щото комедията е пълна, от друга страна - Слава  Богу!!! И все пак, ще ми липсва... веселбата в темата!
А за хората, които го харесват и незнаещи какво всъщност харесват - съм без коментар. Действието се развивало през 90-те години, стига, бе. Joy Това е някакъв майтап, нали?!? Rolling Eyes

# 362
  • Там,където се събуждам щастлива.
Тук масово се преувеличава. Няколко пъти четох първо в темата  и след това гледах дадена серия. Ами...коментар -  реални сцени се разминаваха доста. Стане нещо, пусне се снимка и се почват съчинения по темата, които по правило съдържат думите “ некадърници и половина”. Някои се правят на холивудски сценаристи и си вярват, че са много оригинални.

А основното ми заключение е, че има безброй жени, които обичат садомазо, щом като гледат нещо, което е само и единствено за боклука. Ааа, да ...гледали, за да видят докъде ще стигнат безумията. Мдаа, садомазохизма води до духовни оргазми, явно...

# 363
В последната серия има една дума, която Калоян употреби, но абсолютно не разбирам какво казва. Когато дава подаръка и казва, че е за Марти, изпуснал тренировката и после се чува за да не е капъл,  аз ли не чух, така ли го казва, не знам.

# 364
В последната серия има една дума, която Калоян употреби, но абсолютно не разбирам какво казва. Когато дава подаръка и казва, че е за Марти, изпуснал тренировката и после се чува за да не е капъл,  аз ли не чух, така ли го казва, не знам.
Екип. Нося му екип.

# 365
И кога според вас започнаха мутренските години? В началото на прехода след като падна Комунизма през 1989 г. Аз съм живяла в тези времена и помня много неща. За сведение съм живяла в 3 богати западни държави. Гледала съм доста техни сериали, и добри, и не толкова добри. България не е нито Холивуд, нито богата Европейска държава. Нямаме тези техни милиони за скъпи  филми.  И  мен някои неща ме дразнят във филма, но не хейтвам и не плюя. Но като цяло ми харесва и ми е интересен.  А на вас като не ви харесва и ви е смешен, защо го гледате , даже всички серии, съдейки по коментарите ви. А ми тогава гледайте турските сериали, с които ни заливат постоянно. Приличате ми на лешояди, готови да разкъсат всеки, който е на друго мнение от вашето. Явно яростта от житейските ви неудачи си ги изливате в нета срещу всеки и всичко. Не съм обидила никой, нито съм критикувала някой от вашите коментари. Просто изразих мнението си за сериала, за което имам точно толкова право, колкото и вие. И както пише в правилата на сайта, добрият тон е задължителен. Не смятам да се обяснявам повече.

# 366
Сериалът за мен даде добра заявка в първия епизод, първите няколко минути. След това....все повече ми прилича на пародия. Съжалявам, но не мога да го харесам, много нелогични неща, слаба игра, лош монтаж. Харесвам само музиката. От по-новите бг сериали харесвам "Под прикритие", М.Захариев и там рецитираше, но други бяха водещите персонажи и те се справяха перфектно.

# 367
Приличате ми на лешояди, готови да разкъсат всеки, който е на друго мнение от вашето. Явно яростта от житейските ви неудачи си ги изливате в нета срещу всеки и всичко. Не съм обидила никой...
Какво ли пък ще е, ако решиш да ни обидиш!? 🤪
Хайде, дружки, аз отивам да си взема кашона и да спя тази нощ под моста, че вали. Неудачите ми ме затрупаха...

# 368
Първо да попитам - наклон на темата ли ще се дава. Нещо ДС ли ще сигнализирате. Човек, който гледа сериала и си мисли, че действието се развива в 90-те, лоша работа, ще ми говори за филми и сериали. Оф, Боже.

# 369
Какво общо имат парите?
Говорим за дупки в сценария!

# 370
  • София
И кога според вас започнаха мутренските години? В началото на прехода след като падна Комунизма през 1989 г. Аз съм живяла в тези времена и помня много неща. За сведение съм живяла в 3 богати западни държави. Гледала съм доста техни сериали, и добри, и не толкова добри. България не е нито Холивуд, нито богата Европейска държава. Нямаме тези техни милиони за скъпи  филми.  И  мен някои неща ме дразнят във филма, но не хейтвам и не плюя. Но като цяло ми харесва и ми е интересен.  А на вас като не ви харесва и ви е смешен, защо го гледате , даже всички серии, съдейки по коментарите ви. А ми тогава гледайте турските сериали, с които ни заливат постоянно. Приличате ми на лешояди, готови да разкъсат всеки, който е на друго мнение от вашето. Явно яростта от житейските ви неудачи си ги изливате в нета срещу всеки и всичко. Не съм обидила никой, нито съм критикувала някой от вашите коментари. Просто изразих мнението си за сериала, за което имам точно толкова право, колкото и вие. И както пише в правилата на сайта, добрият тон е задължителен. Не смятам да се обяснявам повече.
Ако наистина си живяла в 3 западни държави, би трябвало поне вкусово да си се ориентирала, Аз го направих след 5 годишен престой само в една. Думата БОГАТИ ми идва като лампичка, която показва, че иде реч за друго, но това е дълга тема Grinning Културата, миличка, е важна в една държава, не друго, ама щом са БОГАТИ Wink
Принизяването на вкусовете в България за съжаление е масово явление, както и неразбирането какво е хейт и какво критика, но това става, когато се докоснеш до чужда култура, а не просто пребиваваш. Много българи има в Англия, но половината бъкел не знаят английски. Те иначе много харесват всичко, пазаруват в български магазини, работят с българи и живеят около българи.
Та всеки си има мнение и трябва да може да не се носи по течението, а да гледа да изплува. Никой не говори за милиони, а за талант. Ако посредствеността за теб е талант, то ОК, но аз съм над посредственото ниво и никога не се примирявам с онези долу. Надявам се ме разбра.

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 17:48 от Eupraxia dArmature

# 371

Да не е капо.

# 372
  • София
Не че има нужда да се обяснявам, но да поясня защо аз гледам сериала. От 4 месеца нямам кабелна и разполагам само с 3-4 канала. Сериалът е най-доброто в тоя часови диапазон сред достъпните ми канали.

Освен него, по същата причина, за пръв път в живота си, загледах и два турски сериала (един комедиен и една драма). Ами като оставим настрана сапунчестата част на сценария на турския сериал, той е класи над нашия. Декори, монтаж, звук, гардероб, а актьорите са блестящи. Не вярвах, че ще го кажа, но им вярвам на всяка сълза и всеки смях. Нищо общо с монотонната рецитация на Калоян и излъсканата дикция на Кера.
Все пак, сериалът има някои положителни качества, които неведнъж сме изтъквали тук. За съжаление, качествата на актьорите, играещи второстепенните и епизодичните герои, както и хубавите кадри с дрон не могат да компенсират основни липси като неубедителното представяне на главните герои и нереалистичните случки. Жалко за принципно нелошата идея.

И за протокола, веднага щом си получа кабелната, се връщам към любимите ми Discovery Science, Fine living и т.н.

# 373
  • Там,където се събуждам щастлива.

Говорим за дупки в сценария!

Дай, примери, моля!

# 374
  • На морето!
Гледала съм 2-3 серии, от там се ориентирам кой какъв е и вече чета само темата. Ми тя (темата) е в пъти по-интересна от филма. Маги и сие не могат да правят филми и това е. Нито онзи с ченгетата ставаше, нито този.
За мен най-добре се справя БНТ със сериалите, от техните да се учат.

Общи условия

Активация на акаунт