Пътят на честта - тема 6

• 37 269
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Прекалено много недъзи има сериала, колкото и гледаемост и рейтинг да прави, трябва да са мазохисти, за да го продължат. Ако имаше втори сезон, нямаше да пишат приятелствата ни ще продължат, беше ни изключително приятно да работим заедно, жалко че свършва. И другото, което е Маги Халваджиян в началото казваше, историята уж е реална и ще се опитат да я преразкажат за 52 серии. Ако пуснат продължение, ще бъде вече разтягане на локуми и вероятна поява на нови персонажи и актьори

# 346
  • София
Действието се развива през 90 години.
Кой го каза това, че действието се развива през 90-те?

Написано е в сюжета на филма
:::Новият сериал разглежда важни социални проблеми като крещящата необходимост на съвременното общество за връщане към ценностите и вярата в доброто. Сред основните теми е и миграцията от малкия към големия град, както и трансформацията на организираната престъпност от 90-те години в „чист бизнес“.::
Действието се развива през мутренските години.
Добре е да се прилага "четене с разбиране" - основна дисциплина в основното училище.

# 347
  • тук, на мястото си
Филма сигурно ще завърши с отворен финал. Сигурно ще гръмнат Киро, Жаки може да я свърши тази работа  и ако има втори сезон може да възкръсне.

# 348
Съгласна съм, но "вкус" се нарича само афинетета към стойностни неща, другото е чалга... 😎

Не съм почитател на чалгата, даже напротив. Тъжно е колко много хейтъри има в нашата държава. Колко много злоба, високомерност и лошотия. Worried

# 349
Добави и че завиждаме, за да си по-спокойна, че си била изчерпателна в тъгата си. 🌺

# 350
Това не е хейтърство или завиждане, щом са тръгнали да градят сериал, който се очаква да има гледаемост, да се бяха постарали в каста си за подбор на артисти и гардероб. Може да са искали да обърнат внимание за много теми , които вълнуват страната ни, но те отварят едната, още не са я разгърнали и отварят други нови, остават дупки навсякъде, прескачат от персонажи на персонажи, сцените са объркани

# 351
Действието се развива през 90 години.
Кой го каза това, че действието се развива през 90-те?

Написано е в сюжета на филма
:::Новият сериал разглежда важни социални проблеми като крещящата необходимост на съвременното общество за връщане към ценностите и вярата в доброто. Сред основните теми е и миграцията от малкия към големия град, както и трансформацията на организираната престъпност от 90-те години в „чист бизнес“.::
Действието се развива през мутренските години.
Добре е да се прилага "четене с разбиране" - основна дисциплина в основното училище.

Много парвенющина има в нашата държава, за съжаление! Няма нужда от нападане и обиди! Аз не коментирам вашите изказвания относно филма, макар че не ми харесват. Възпитанието ми не ми позволява да Ви отговоря със същото, за това ще спра до тук!

# 352
Не съм почитател на чалгата, даже напротив. Тъжно е колко много хейтъри има в нашата държава. Колко много злоба, високомерност и лошотия. Worried
[/quote]
Дидона, надявам се искрено, че Ви плащат (при това добре) за тази самоотвержена защита на ценностите, които сериалът олицетворява... според Вас. Иначе би било тъжно.

# 353
Прекалено много недъзи има сериала, колкото и гледаемост и рейтинг да прави, трябва да са мазохисти, за да го продължат. Ако имаше втори сезон, нямаше да пишат приятелствата ни ще продължат, беше ни изключително приятно да работим заедно, жалко че свършва. И другото, което е Маги Халваджиян в началото казваше, историята уж е реална и ще се опитат да я преразкажат за 52 серии. Ако пуснат продължение, ще бъде вече разтягане на локуми и вероятна поява на нови персонажи и актьори

Стандартните неща, които всички пишат при приключване на снимки.
Което не означава, че няма да снимат втори сезон.

# 354
Дидона, надявам се искрено, че Ви плащат (при това добре) за тази самоотвержена защита на ценностите, които сериалът олицетворява... според Вас. Иначе би било тъжно.
[/quote]

Никой не ми плаща за нищо. Аз съм един от всички потребители в сайта и имам право на мнение както всеки друг тук. Няма нужда да се излива толкова помия, само защото мнението на някой е различно от други. Хубаво е да се запази добрия тон във форума.

# 355
Колкото и да ми е приятна темата, силно се надявам да няма втори сезон. Да освободят ефира и да направят нещо стойностно. Ако ще да е сеир предпочитам да го гледам в реалитита, там поне си предразположен, в сериали и филми много нагарча. Винаги давам шанс на българските продукции и ще продължавам да го правя, но този си е чиста подигравка със зрителя.

# 356

Та не разбрах обръсна ли я тая коса или какво 😜😂😂😂😂

# 357
Ми приеми, че съм, то така се изложих с тая професор Ада... 😆

# 358
Никой не е хейтър тук. Напротив - харесваме сериала достатъчно, че да му обърнем доста внимание и време. Има много приятни неща, други - забавни. Има попадения.
Но се занимаваме и с небивалиците, които са огромен процент от времето в него. То не са рецитирания и лоша актьорска игра, то не са неподходящ подбор на актьори, то не са недомислени сюжетни линии.
Нищо лошо - градивна критика е. Но, естествено, винаги има някой засегнат... Хайде, сега.
Свикнете, че си има неща за оправяне и това наистина е така - дори при цялата ни подкрепа и позитивизъм.

# 359
  • София
На мен филма ми харесва много. Следя го с интерес и очаквам с нетърпение всяка следваща серия. Актьорите са прекрасни и си играят ролите прекрасно. Жалко, че го дават само 3 дни в седмицата.
Действието се развива през 90 години. Нормално е и дрехите на актьорите да са съобразени с модата тогава.
Кера е прекрасна. Ролята и е на скромна жена от малко градче от провинцията. Няма как да се очаква да бъде нахакана и модерно облечена.  На Марти ролята е на странно и малко затворено момче, на което е трудно да свикне с динамиката на големия град.
Тук са се събрали хора гледащи сериали. Аз предпочитам европейски пред хАмерикански и от време на време хвърлям и по едно око на нашите.
Да ви кажа, че сме на светлинни години от цивилизацията в правенето на кино и телевизия, а думите ви просто предизвикват насмешка. Във ФБ явно са се събрали хора негледащи съвременни сериали и за тях всяка трошичка е манна небесна и засипват с хвалби посредствеността. Е тук посредствеността и неможенето не виреят скъпа.

Общи условия

Активация на акаунт