Пътят на честта - тема 6

• 37 281
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Този сериал за някоя награда от рода на "Разкази с неочакван край" ли се бори? То бива безумия, ама даже американските сапунени опери не изпростяват чак толкова.

# 331
Само триъгълникът Жаки-Мони-Киро ми е мътен как да свърши.
Киро и Моньо ще се изпотрепат взаимно и Жаки от мъка ще отиде в манастир.
Боже, сега па Димитър и Мария! 😲 Аз верно не мога да изпия толкова...

https://www.instagram.com/p/B5ArFwxDRoX/

# 332
Начи ти... много буквално ги приемаш тези снимки, ако мога да се изразя така меко. 😆

# 333
Начи ти... много буквално ги приемаш тези снимки, ако мога да се изразя така меко. 😆

Не ги приемам, размишлявам как би могло да отнеме холдинга.

# 334
Ако бяха голи - може, ама не са Joy

# 335
  • Пловдив
Аз си мисля кой ѝ взе на Бонето хотела , нали уж се беше издължила? ( това от анонса за следващия епизод)
 Нямам време да го гледам, че все имам някаква работа из къщи, ама тъкмо се освободя и седна и  все заспивам накрая. Simple Smile

Брей, как за 10 епизода се очаква Димитър да вземе холдинга.

Освен, ако Калоян не му го даде, заради Кера.
взе ми думите от устата. Sob

# 336
На мен филма ми харесва много. Следя го с интерес и очаквам с нетърпение всяка следваща серия. Актьорите са прекрасни и си играят ролите прекрасно. Жалко, че го дават само 3 дни в седмицата.
Действието се развива през 90 години. Нормално е и дрехите на актьорите да са съобразени с модата тогава.
Кера е прекрасна. Ролята и е на скромна жена от малко градче от провинцията. Няма как да се очаква да бъде нахакана и модерно облечена.  На Марти ролята е на странно и малко затворено момче, на което е трудно да свикне с динамиката на големия град.

# 337
  • София
Действието се развива през 90 години.
Кой го каза това, че действието се развива през 90-те?

# 338
Фен масата е съсредоточена във Фейсбук, тук май сме хейтърите. 😆 Не мога да повярвам, че има човек, който му харесва всичко на тоя сериал!

# 339
Действието НЕ се развива в 90те, ретроспекциите - и те не съвсем, началото на 21 век. Справка 2019 сме, Киро е изчезнал преди 13 години - излиза, че до 2006 е вършал, което е било не повече от 5 години, тъй като преди това излиза да е бил тийнейджър.

Останалото - no comment. 🤐

# 340

Написано е в сюжета на филма
:::Новият сериал разглежда важни социални проблеми като крещящата необходимост на съвременното общество за връщане към ценностите и вярата в доброто. Сред основните теми е и миграцията от малкия към големия град, както и трансформацията на организираната престъпност от 90-те години в „чист бизнес“.::
Действието се развива през мутренските години.

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 13:50 от didona666

# 341
Снимките са свършили, да. По това благодарение от актьорите по инстаграм страниците си, се разбира, че 2 сезон няма да се направи

По какво съдиш, че няма да има втори сезон?

# 342
  • Варна
Да, като им гледаме мобилните телефони примерно - без съмнение в 90-те години се развива действието Joy Joy Joy Тогава и часовници майкита имаше, мдаммм.
Някой явно не умее да чете с разбиране.
Цитат
трансформацията на организираната престъпност от 90-те години в „чист бизнес“.
Ще рече "Трансформацията на престъпността от 90-те в чистия бизнес от 2019-та"

# 343
Фен масата е съсредоточена във Фейсбук, тук май сме хейтърите. 😆 Не мога да повярвам, че има човек, който му харесва всичко на тоя сериал!

Не може всички да сме еднакви. На едни им харесва, на други не. Всеки човек има различен вкус и предпочитания.

# 344
Съгласна съм, но "вкус" се нарича само афинетета към стойностни неща, другото е чалга... 😎

Общи условия

Активация на акаунт