Пътят на честта - тема 6

• 36 972
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • Берлин
Аюа Захариев как се разигра,а.... разправям ви аз,че Суперкала е страшна работа,вие дърво бил, рецитирал..
Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 511
Не, с глас се хиля. Само три изтечения в тази серия са нормални досега - Калоян ядосан на социалната и я пита за каква се е взела. Само тук се беше намесил нормален сценарист.
Ада ако ѝ беше малко по - тъмна косата щеше да е прекрасна.

# 512
Бях забравила колко е противен онзи пияндур - морския гларус Angry 
Колко подло ни подготвят с онези "движения" на социалните - получават  "сигнал" и хукват да  те тревожат , ровят ти в живота , задават тъпи въпроси - с кого е Кера , ами нали е свободна жена .

# 513
НиПеКа?!?! Кой, по дяволите, нарича така Наказателно-процесуалния кодекс ?!?

# 514
Аз да се включа за убийството на Оги, защото някой назад не се сещаше какво са давали. Значи аз от това, което разбрах, той беше подгонен в гората от трима маскирани. Единият беше кльощав дългуч, който и преди съм писала тук, на мен ми приличаше на Димитър. За това за мен той е заподозрян номер 1. Но защо не дават изобщо нищо за този случай идея си нямам.

И аз мисля, че Димитър е замесен и със сигурност дъщерята наДичо е видяла какво се е случило и от там й е стреса. Крайно време е да проговори

# 515
Този епизод буквално беше лишен от смисъл.

# 516
Калата да не би да има черен колан, бре? Следващата серия ще е същия батак 😂😂😂

# 517
Пълни глупости. Този сериал вярно за нищо не става.

Ами не го гледай. Вярно, че има доста дразнещи сцени, но все пак мисля, че тук коментират хора, които харесват и гледат сериала. А Вие, като не го харесвате, защо го гледате и коментирате?

# 518
А на теб като не ти харесват коментарите в темата, защо си тук и четеш?

# 519
Айде пак се почна.
"Гледам" не е равно на "харесвам" . Този сериал трябва да се изучава в учебник за това как НЕ трябва да се прави филм.

# 520
Гледам ли сериала - да, имам ли мнение - да. Значи съм по темата и няма какво повече да се коментира.

# 521
Този епизод беше много слаб-социалната работничка е нещо между полицай и гестаповец.Оставам с впечатлението че някъде в някой тъп закон,правилник или наредба пише че самотният родител трябва да се прибира в 18,30в къщи,и да общува само с хора от неговия пол.Разследващият полицай добре се е получил-те толкова и си могат,само демонстрират сила от позицията на властта.Мони ме изненада приятно с държанието към Жаки,държа се достойно.Останалото действие беше плява и пълнеж.На Ада малко да й бяха събрали деколтето,че много пльт се лееше.

# 522
А на теб като не ти харесват коментарите в темата, защо си тук и четеш?

А, на вас като не ви харесва сериала защо го гледате? Само да плюете, да немирате кусури и да спамите? Тъпо е, когато някои харесват сериала, искат да коментират и обсъждат, но вместо това, четат само глупости и плюене. Ми създайте си отделна тема "против сериала" или "лошите сериал" и си плюйте на воля

# 523
Айде пак се почна.
"Гледам" не е равно на "харесвам" . Този сериал трябва да се изучава в учебник за това как НЕ трябва да се прави филм.

Хага, много тъпо да гледаш нещо, което не харесваш 🙄🙄.
И като сте много наясно как трябва да се прави филм, станете режисьори и сценаристи, та да ви видим колко ще сте ОК 😉

# 524
На Ада малко да й бяха събрали деколтето,че много пльт се лееше.
Пу, как не видях, щото превключих. Сигурно и там е било пълно с естествена плът? Thinking

Хахаха, какво е това нещо, дето е накацало тук е ни се кара, че не харесваме филма?!

Общи условия

Активация на акаунт