Пътят на честта - тема 6

• 36 939
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Е как не знаеш, тя е навсякъде, където и той участва. Много е талантлива затова.
Не знаех.
Лично аз тук в сериала за пръв път чух за нея.

# 691
# 692
Няма да е гръмнат Димитър. Имаше видео, бях го споделила тук, където актьорът сподели, че скоро холдинга става негов и май така ще стане. Изглежда на полицайчето - неговия приятел от Царево, който имал връзки в министерството ще направи нещо

# 693
Алтея,съжалявам,че ти е неприятно да виждаш негативност в темата,но не може и всичко да е позитивно.Хората имат лоши впечатления от сериала,споделят ги.Понякога негативното просто надвишава позитивното.

# 694
Някой коментираше, че правната квалификация(основанието) в Исковата молба на Симона за развод била учудващо точна. И да, така е, нацелили са члена, но на кого ще определят привременни мерки не можах да разбера. Joy
Направих си труда и на пауза разгледах прословутия документ, та оттам се вижда какво е написано. Иска се определяне на привременни мерки по чл. 323 ГПК, няма лошо, макар, че основанието е по скоро чл. 127 СК, ама те нали нямат деца, какви мерки ще определят, а отзад в изброените приложени документи(доказателства) имаше чак служебна бележка от детска градина. А сега, де. Ей такива дребни детайли ме дразнят мен. И мислела Симона утре да идела в съда да подаде молба, сякаш хляб ще си купува. Не трябва ли първо тази молба да е написана. По добре да беше казала, че ще потърси да речем адвокат да и задейства развода, нещо такова.

Пп НиПеКа, Joy Ни ВаРя, Joy както много правилно отбеляза съфорумка, изобщо няма и да го коментирам.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 13:36 от Джаста Праста

# 695
  • Euskal Herria
Аз се зачудих защо бургаската социална работничка каза на софийската си колежка: "Дължиш ми услуга". Като поведение двете служителки са коренно различни - едната само дето не наби всички, с които говори, другата беше много обрана откъм реакции.

# 696
Симона каза, че на другия ден ще отиде в съда да подаде молба за развод.
На следващия ден седеше на двора с вече разпечатана молба или каквото са изпринтили там и я занесе в пощенската кутия на Митю. 😄 

Боя между Калоян и Митю не е сън, защото в промото Калоян има нови белези по лицето.
Но предполагам е стрелял в страни, естествено, че няма да гръмне Митю.

# 697
  • Варна
На мен пък ми изглежда точно сън, не за друго, ами както беше с тоя суичър закачулен... никак не ми пасва да ходи така в реалността.

# 698
На мен пък ми изглежда точно сън, не за друго, ами както беше с тоя суичър закачулен... никак не ми пасва да ходи така в реалността.
Така ходи само когато е лош.

# 699
Така ходи само когато е лош.
И ги бие.

# 700
Няма да е гръмнат Димитър. Имаше видео, бях го споделила тук, където актьорът сподели, че скоро холдинга става негов и май така ще стане. Изглежда на полицайчето - неговия приятел от Царево, който имал връзки в министерството ще направи нещо
AstonishedAstonishedAstonishedAstonishedDisappointedAstonishedAnguishedAstonishedAnguished
Е, верно ли??

# 701
  • Пловдив
И аз искам Калоян да гръмне този Димитър !!!
И Бонка и тя някой да се намери поне да е сплаши .
Стига си е вирила носа .

# 702
Само когато е лош и ги бие... Факт. Сега ще е забавно да излезе, че Калоян Станков е Крисчън Грей  JoyJoyJoyJoyJoy

# 703
  • Sofia
Плачков ми е странен в лице,погрознял и остарял ми се вижда..в профил все едно е без горни зъби или обратна захапка....и семейните проблеми му се отразяват лошо...много вяло и безизразно играе..

# 704
AstonishedAstonishedAstonishedAstonishedDisappointedAstonishedAnguishedAstonishedAnguished
Е, верно ли??

Ще излезе хитрец за съжаление

Общи условия

Активация на акаунт