Пътят на честта - тема 6

• 37 309
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Ееее, красиви са ни актрисите. И Ада, и Симона, и Анелия, и дори Керича са си хубави жени. Стига с това негативно отношение. С ботокс или не - красиви са. И стига сме сравнявали 20 годишни с 45+. Има си разлика. Младежката свежест се вижда - да, така е.
По принцип за мен  всички хора са красиви. И е така. Прекрасни са ни актрисите и актьорите.

Ада определено изглежда жена-съблазнителка, поддържана (защо не и с ботокс, какво значение има?) и е перфектно подбрана за ролята си. Играе добре, супер е.

Обаче Калата иска да яде вечер домашни пълнени чушки. Поотракал се е за секса на младини и сега иска жена, която да си седи вкъщи и да гледа семейството. На Ада няма да й хване спатиите, над лигата му е. Но пък Керича му е перфектна.

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 12:53 от HappyRSmile

# 256
Да бе, тоз баш онбашия и чорбаджия на кос-коджам ти холдинг, дето преди да влезе при служителите си,  чука, толкоз няма пари да им купи клавиатури с по-меки клавиши. И като добавиш размаха, с който работи глаДната секретарка с кебапчестите пръстаци, чак може мило да ти стане едно такова. И как да не заспиш от умиление,  ега си...
Соц.работничката я бяха докарали добре. Те точно така, като току-що пристигнали от 80-те изглеждат, всичките с едни скръбни физиономии ( това вече може да е професионално изкривяване и сигурно длъжността го изисква. Не върви наистина да ходиш нахилен като ряпа, докато някакви изверги и братоубийци ти разправят за безхаберието на пияните си зълви, дето и за чеп за зеле не стават).

# 257
За мен Яна Маринова също е  от дървесните видове, а гласа и ми е толкова дразнещ, колкото на мадам Кера.Не знам защо е толкова лансирана.

# 258
  • София
Ае стига бе! Тя е като медицински модел на клиника, стига си обяснявал колко сте близки. Надупчена е сериозно и нито една от нас тук не е толкова смотана, че да не го вижда. Щял си да знаеш, ама ей на, не знаеш. Че и не виждаш! Щото нищо не разбираш от ботокс.

Абсолютно съгласна съм, не пасем трева женичките тука. Лицето и е станало широко от всичкия тунинг. Грам не вярвам, че се е спряла след силикона, come on... Супер набоцкана е и това е видимо с невъоръжено око. Айде да ги защитаваме тука колко красиво стареят.
П.С. Ако някой ме захапе, предварително си казвам, че грам не и завиждам, след 20 години и няколко хилки по пластични клиники в чужбина и аз ще лъжа така хората като нея, че съм пълен натюрел Laughing Особено щом само доктор Махмуд (примерно) ме е направил кукла и съм кацнала готова на терминала пост хирургично хахаха

# 259
Мисля, че не е изкоментирано. Симона и новата й любов добре отсрамиха сериала. Целувката им се получи, докараха го на страст.
Добре, че са те..и от към сюжетна линия са сполучливи, и като игра, и като всичко.

# 260
  • тук, на мястото си
Хайде стига с тоя ботокс.  Жени, които дори не знаят как се пише  и си слагат само и само да са модерни, а пък една актриса ли няма да го направи. Все пак си изкарва хляба с лицето.

# 261
Аз не се интересувам от подобни "подобрения" и рядко ги забелязвам, но и аз мисля, че и личи.  На старите снимки е доста по-симпатична, но като цяло ми е малко анти и с кофти излъчване.

# 262
Ботоксът го дъвчене, защото един господин твърди, че няма никакво корекции и е напълно естествена.
Иначе много ясно, че всеки може да си слага където и колкото иска.

# 263
Точно, този спор е направо смешен и абсурден. Все едно аз да ви кажа, че е с черна коса, нали. Щом така ви казвам, вярвайте ми. 😃
Вече почвам да се чудя дали Биг сити наистина ни мисли за чак такива шарани или той самият е толкова заблуден и си вярва в тия небивалици. 😄

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 13:17 от Вαнилия*

# 264
И за мен е абсурден, аз снощи видях коя я Ада, а каква го играе идея нямам Simple Smile

# 265
Искам да се извиня,че коментирам неща от стари епизоди,или събития,които вече са обсъдени,но аз гледам сериала по-бавно и не по телевизията.Не ми се сърдете много,окей?Wink
Сцената,в която Антон преби бежанеца,за мен е следващата най-брутална след пребиването на Симона.Определено психопатът в него се пробуди,след като Кера му би шута.Вече някой споменал ли е колко добре ще си подхождат Антон и Стела,и двамата явно не приемат добре отхвърлянето.Такива типажи като тях са опасни,защото се изживяват като жертви и могат да заблудят околните,а тези,на които вредят,да бъдат заклеймени като виновните.
Но както разбирам,Стела излезе от играта вече.Жалко,да се съберат с Антон щеше да е интересно.
Подозренията,че Лазарина е видяла нещо,свързано с убийството на Оги,се затвърдиха за мен след реакцията й на нещо,което Дичо или Симона каза,докато й правеше маникюр.Искрено се надявам все пак накрая да се разнищи кой е убил Оги.Поне да има някакво обяснение.

# 266
Момичета страшен сън имах относно сериала Ада ще отрепе Киро и тя става мафиото на сериала. И без това тя вдъхва повече страх и респект от Киро.

# 267
Момичета страшен сън имах относно сериала Ада ще отрепе Киро и тя става мафиото на сериала. И без това тя вдъхва повече страх и респект от Киро.
Дано! Тъкмо и Мариана Попова да отдъхне и да поотпусне напрежението... (впрочем, тя все още е сингъл, вероятно не е никак лесно да си жената до толкова страстен, желан и търсен мъж... ).

# 268
Мани мани сега ще могат да кукат заедно по цял ден и никой няма да го пипа ама и никой няма и роля да му даде

# 269
Сериалчето ме забавлява, но с коментарите тук се смея с глас! Благодаря на всички!  hahaha
Едно нещо само не видях да сте коментирали. Когато Калата пита Керита дали Мартинчо имал телефон, тя отговори "Неее, не искам да се облъчва от толкова малък!" Ето тук вече много се хилих.........Иначе всичко сте казали, което и на мен ми направи впечатление-супер неадекватната реакция на Керита, когато Димитър взе Марти /държеше се, все едно чака да й се обадят за откуп, а не като майка, която е наясно със ситуацията/, ансамбълчетата стил късен соц, дебилното на моменти поведение на детето.......да не изреждам. Но това за телефона ме разби просто  Joy

Общи условия

Активация на акаунт