Пътят на честта - тема 6

• 37 294
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Еми нормално е като не му дава чипс и кока-кола на детето, да не иска да "му пържи мозъка" и да ползват телефон със шайба.

# 271
  • София
Еми нормално е като не му дава чипс и кока-кола на детето, да не иска да "му пържи мозъка" и да ползват телефон със шайба.
Те в Царево сигурно такива ползват още Simple Smile

# 272
Защо така декламират, много е изкуствено и ужасно ме дразни.Не могат ли да говорят нормално?
И все пак за мен първенство води д-р Кръстева от ОЖ

# 273
А за мен-всички деца в ОЖ. Едно няма да говори нормално.

# 274
А за мен-всички деца в ОЖ. Едно няма да говори нормално.
Но хайде на децата можем да им простим, но на ветерани в актьорската професия!

# 275
  • Пловдив
Ами нали изкоментирахме, че Кера смята на калкулатор, та те решили да покажат, че може и на компютър Smile
Ей, снощи имах чувството, че Лазарина аха, ще проговори, ама нъцки Smirk
Анелия страшно ме подразни, много е нагла наистина и Лорчето й се върза Rolling Eyes
Маруся ми хареса как изигра страха от Киро, усещането, че е в капан Hands Plus1
Социалната и баба Стефка - декламаторки от класа No Mouth

# 276
Само не разбрах как една майка няма да се опита да помогне на детето си, докато го бият жестоко, а само ще мрънка подпишете, подпишете......И мутри да са, и морски пехотинци да са, всяка нормална майка би се опитала да направи нещо. Дори да я пребият нея.

# 277
Лазарина подскочи уплашено и избяга, когато чу пиратките. Явно и напомниха за убийството, на което най-вероятно е била свидетел. Младежът не се ли досети? Елементарно е да свържеш 2+2.

# 278
  • София
В тези БГ сериали, театралните ни актьори не си правят добра реклама. Повечето нямат подходящи гласове и дикция дори за 'текста четоха' Grin, камо ли и да играят за тв и кино. В Окаян живот са сите лингвисти на рецитал, а в Честният път поне имаме за всекиго по нещо - и рецитал, и сленг  - неочаквана комбинация BowtieBowtie

# 279
  • София
Момичета страшен сън имах относно сериала Ада ще отрепе Киро и тя става мафиото на сериала. И без това тя вдъхва повече страх и респект от Киро.
Утрепах та не убивай Блендера Wink
Мариана като не дава на Плачков да лигави чужди жени, сега Калоянчо ще се лигави с Ада ще не ще.
Кера от една страна, Анелия от друга, сега и Ада.... разведе се човека и му тръгна по жени да ходи Stuck Out Tongue Closed Eyes Stuck Out Tongue

# 280
Името Ада не е ли съвременно. През комунизма, когато трябва да е родена героинята, кръщавали ли са с това име. До Кера и Маруся ми е супер нелогично.

# 281
Излиза, че Ада е библейско име:
Pronounced AH-dah this unusual biblical name -- the first female name in Genesis after Eve, and given to a number of women in the Old Testament -- is a softer Ada equivalent.
Ada (name) ... Ada is a feminine given name. One origin is the Germanic element "adel-" meaning "nobility", for example as part of the names Adelaide and Adeline. The name can also trace to a Hebrew origin, sometimes spelt Adah עָדָה, meaning "adornment".
Meaning: "noble, nobility", "adornment"
See also: Adelaide, Adeline
Language(s): German, Hebrew, Igbo
Pronunciation: /ˈeɪdə/

# 282
Фучката явно из основи знае Библията.Киро убива и цитира вечната книга.Като се има предвид миналото на сценаристката сигурно за нея е супер оригинално да пресъздава Царево като че ли е дълбоката провинция и архаичното мутренско време.Направо вади скелети от гардероба.Да вземе консултанти.Днес всичко е по-рафинирано.

# 283
  • София
Фучи е заминала 90 г. за Щатите и до там си е останала с представата си за България. Мутрите са деветдесетарски, сюжетните линии, героите, местата и те там, всичко е застинало от момента, в който Киро е изчезнал.
А, консултанти - като й четеш високопарните излияния дали ще си признае, че нещо не й е ясно и не е добре.

# 284
У нас, ако има една реална и съществуваща жена с рождено име Ада, аз ще си обръсна главата.

Общи условия

Активация на акаунт