Пътят на честта - тема 6

• 37 261
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • тук, на мястото си
За кое село става въпрос в сериала?

# 406
  • Там,където се събуждам щастлива.
За кое село става въпрос в сериала?

Кера е от село.

# 407
Темите,които са изброени са наистина интересни,но за съжаление сценарно не са издържани.

# 408
  • Mediterraneo
Е, сега и издържани да са. Не стига, че споменават някакви сериозни и наболели теми, че и да ги развиват издържано. Друг път.

# 409
Темите,които са изброени са наистина интересни,но за съжаление сценарно не са издържани.

Явно, имате познание за “сценарно издържани”. Ще ми е интересно да вземете една от темите и да я представите “сценарно издържано”. Каква трябва да е в този жанр.

# 410
А Царево ако е село бих живяла там с удоволствие.Дано се намери друг добър екип да направи български сериал с така добре подбраните теми.

# 411
Тези ,които харесват филма нека ми пишат три неща,които са ги впечатлили и които биха ги запомнили и свързали с този филм.

Мутренските методи преди и сега.
Склонността на младите момичета да се впечатляват и стремят към пари, коли, бижута.
Манипулирането на родители върху децата.
Стремеж да се откъснеш от порочните практики и да останеш честен на себе си.
Намирането на сила да се пребориш с физическо и психическо насилие упражнявано върху теб.
Унижаването във всички възрасти и слоеве на обществото.
Разлика мироглед и възприятие между село и град.
Ако това  е била идеята , не искам да те разочаровам, но не Ви се е получило🙂

# 412
Тези ,които харесват филма нека ми пишат три неща,които са ги впечатлили и които биха ги запомнили и свързали с този филм.

Склонността на младите момичета да се впечатляват и стремят към пари, коли, бижута.
Намирането на сила да се пребориш с физическо и психическо насилие упражнявано върху теб.
Ако това  е била идеята , не искам да те разочаровам, но не Ви се е получило🙂

Защо се обръщате към мен?
А при излагане на мнение, трябва да се аргументирате. Първо условие за качествена дискусия.

# 413
  • София /Абсурдистан
Царево административно се води град Simple Smile

# 414
Дори като беше Мичурин преди, пак беше град , нали? ( ако някой тук помни тези времена )

# 415
Кера е от село Българи. Тъкмо и патриотичната тема е изцяло издържана. Тя е бойна мадама, върти чушки и крем карамел, а Калоян честен преуспял бизнесмен против емиграцията. Двамата заедно олицетворяват българската мечта.

# 416
  • София /Абсурдистан
Дори като беше Мичурин преди, пак беше град , нали? ( ако някой тук помни тези времена )
Аз помня и много пъти съм ходила там и по времето на соц- а също. Мичурин си беше град, после само името му промениха на Царево Simple Smile
Малко градче е, но си има всичко необходимо за живеене. За всичко важно, обаче, се ходи до Бургас. Много хора от града работят в Бургас и всеки ден пътуват.
А българската мечта кърти мивки направо Simple Smile

# 417
  • Mediterraneo
Мани, добре, че не толкова много българи мечтаят точно тази българска мечта!
От друга страна май много хора я живеят- бившите мутри сега са уважавани бизнесмени с честно изпрани пари.

# 418
Завиждате и злобеете вие, че не сте оправни като Керича с едната ръка да бъркате маджа, а с другата на пръсти да смятате тримесечни бюджети на холдинг за милиони. И вА е яд, че не сте си 'зели  честен и добър мъж като Калата. За туй е мечта, 'щото има да си мечтаете. 😝

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 16:38 от Emi_55

# 419

Ти вЕрно ли видя толкова дълбочина в този плиткоумен сериал?! Не мога да повярвам...

Общи условия

Активация на акаунт