Пътят на честта - тема 6

• 37 268
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Не мога да приема да се прекъсва диалог. Това е нещото, което ме събужда докато придремвам, гледайки. С едно око.
Суперлативи не липсват. Във ФБ си го възхваляват сериалчето . Има поне две групи за възхвали и поощрения. Но на младото поколение сигурно му е интересно като не е било свидетел на 90- те и първоначалното натрупване на капитала.
Попаднах на пост на Фуча, дето май подсказва, че се готви за втори сезон.
Ако се е сетила да прочете тук, може и да се получи.

# 391
А коя серия е в момента , знаете ли?

# 392
И bmw x-серията джипове, и те са от 90-те ;-P
Не става дума да омаскарим един бг сериал. Просто живеем във време, в което имаме достъп до всички тв и филми, и е нормално да сме критични. Недоглеждането от страна на сценаристите по отношение на времетраене, факти, свързани със съответния период и т.н, е обида за зрителя. Значи ние им забелязваме пропуските, а 20 човека сценарен екип не ги отразява. Или не им пука за качеството, или за аудиторията.

Действието се развива през 90 години.
Кой го каза това, че действието се развива през 90-те?
Да, като им гледаме мобилните телефони примерно - без съмнение в 90-те години се развива действието Joy Joy Joy Тогава и часовници майкита имаше, мдаммм.
Някой явно не умее да чете с разбиране.
Цитат
трансформацията на организираната престъпност от 90-те години в „чист бизнес“.
Ще рече "Трансформацията на престъпността от 90-те в чистия бизнес от 2019-та"

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 10:26 от Мак

# 393
Интересно ми е и как ще се развият нещата с онова нагло същество Анелия. Изкарва се жертва, пък като гледам никой не я е спрял да гради кариера, ама тя се забила да я гради в Канада(що за тъпотия)

Анелия ми събира очите с наглостта си. То бива, бива, ама то нейното патология вече. Че и се изкара жертва - 'Ти знаеш ли на мен какво ми е тука, сама като куче...'. Моля?! Сякаш някой на сила я накара да иде на другия край на света, че сега разиграва фалшиви мелодраматични сценки пред дъщеря си.

# 394
Нищо не разбирате Wink
Ани, ю ар соу секси е реплика от пърформънса на ансамбъла по худ. гимнастика за световните финали 😂😂😉

Интересно ми е и как ще се развият нещата с онова нагло същество Анелия. Изкарва се жертва, пък като гледам никой не я е спрял да гради кариера, ама тя се забила да я гради в Канада(що за тъпотия)

Анелия ми събира очите с наглостта си. То бива, бива, ама то нейното патология вече. Че и се изкара жертва - 'Ти знаеш ли на мен какво ми е тука, сама като куче...'. Моля?! Сякаш някой на сила я накара да иде на другия край на света, че сега разиграва фалшиви мелодраматични сценки пред дъщеря си.

# 395
Тая па... актриса с вид на монахиня с тоя печален вид, я изкараха егати сексмашината! Пък и соу секси била! Колкото е секси една... съдомиялна, да речем.

# 396
Журналистите нямат спирачки
Актьорът Ивайло Захариев има нова жена в живота си. В последните седмици звездата от сериала "Пътят на честта" е засичан с млада дама, която не е екс съпругата му Миряна, научи Lupa.bg.
Припомняме, че съвсем на скоро се разбра, че хитовият актьор се е разделил със съпругата си Миряна. Двамата не издават причината за разлъката и дали все още се водят семейство, но е ясно, че вече не живеят заедно.
Запознати твърдят, че Миряна хранела надежди, че двамата може да се съберат заради синовете им Филип и Дамян, но изглежда Ивайло вече има нова сърдечна тръпка.

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 11:30 от bubulina_baby

# 397
Анелия е отврат наистина. Как излъга Лорчето, без да й мигне окото. А малката е неопитен тийн, за първи път влюбена и романтиката я тресе... Върза се на майка си, много ясно. Колко му трябва на детето... Че и я използва да ‘лобира’ в семейството за ‘многострадалната Геновева’ Анелия...
Анелия си подписа отчуждението от децата сама. Лора няма да й прости тази лъжа, когато се разкрие истината.
И друго - тренЪрката, като толкова й е важно семейството, а не любовника, да си вземе самолета и да ходи да се оправят. Ама тя - не. Всичко иска, едновременно и сега.

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 11:42 от HappyRSmile

# 398
  • София
"Бях на гроба на Румен... Киро го е убил!" - от местопрестъплението Орландовци...

# 399
"Бях на гроба на Румен... Киро го е убил!" - от местопрестъплението Орландовци...
😂
Може Румен да и е шушнал.

Този Ивайло го гледах някъде някога. Някакво набожно семейство, християни големи (Киро пасти да яде), живеещи канонично и смирено, чак се втрещих. Щях да питам по тоя повод дали това е най-удачната професия за толкова вярващ човек, той па се и разделил със смирената си жена, та няма какво да питам! Ей това лицемерие у хората, които парадират с вяра, просто отвращава!

# 400
  • София
А коя серия е в момента , знаете ли?
Не само знам коя серия е, а и знам къде са всички серии до момента 😁😂🤣
https://play.nova.bg/category/road-of-honour

Относно пламенните защитнички на сериала : Знам, че Трабант е кола, но моля, не го сравнявайте с да речем Ауди Simple Smile Всеки си харесва продукта, дори знам за филм с невероятните 250 зрители за цяла седмица в кината. Та така.

# 401
Тези ,които харесват филма нека ми пишат три неща,които са ги впечатлили и които биха ги запомнили и свързали с този филм.

# 402
Разсмива ме.
Забавлявам се с недообмислените моменти.
Впечатлена съм от диалозите, но май няма да ги запомня..

# 403
Темата за домашното насилие, засягането на проблема със залитането по врачки и ходжи, трето няма.
Останалото е  Joy

# 404
  • Там,където се събуждам щастлива.
Тези ,които харесват филма нека ми пишат три неща,които са ги впечатлили и които биха ги запомнили и свързали с този филм.

Мутренските методи преди и сега.
Склонността на младите момичета да се впечатляват и стремят към пари, коли, бижута.
Манипулирането на родители върху децата.
Стремеж да се откъснеш от порочните практики и да останеш честен на себе си.
Намирането на сила да се пребориш с физическо и психическо насилие упражнявано върху теб.
Унижаването във всички възрасти и слоеве на обществото.
Разлика мироглед и възприятие между село и град.

Общи условия

Активация на акаунт