Пътят на честта - тема 6

• 36 990
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
А на теб като не ти харесват коментарите в темата, защо си тук и четеш?

А, на вас като не ви харесва сериала защо го гледате? Само да плюете, да немирате кусури и да спамите? Тъпо е, когато някои харесват сериала, искат да коментират и обсъждат, но вместо това, четат само глупости и плюене. Ми създайте си отделна тема "против сериала" или "лошите сериал" и си плюйте на воля

Някой пречи ли ти да коментираш и обсъждаш?!
Като не ти изнася какво се коментира тук, направи си отделна тема за възхвала.😉

# 526
  • София
А на теб като не ти харесват коментарите в темата, защо си тук и четеш?

А, на вас като не ви харесва сериала защо го гледате? Само да плюете, да немирате кусури и да спамите? Тъпо е, когато някои харесват сериала, искат да коментират и обсъждат, но вместо това, четат само глупости и плюене. Ми създайте си отделна тема "против сериала" или "лошите сериал" и си плюйте на воля
Ами коментирай каквото те вълнува от днешната серия и ние ще се включим в обсъждането. Дай тон, не ни се карай.

# 527
.........
Хахаха, какво е това нещо, дето е накацало тук е ни се кара, че не харесваме филма?!
Joy Joy Joy

# 528
В ТАЗИ тема от самото начало сме си уточнили ,че гледаме сериала , защото е български , искаме да е по-качествен и затова не му прощаваме 😉 .
Моля, новодошлите да не се изживяват като ментори и да не ръсят препоръки !
Като не ви харесва компанията, в свободна държава сме -намерете си по-подходяща за вашия интелект седянка 🤔

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 23:55 от Ели-ТАЛ

# 529
Пълни глупости. Този сериал вярно за нищо не става.

Ами не го гледай. Вярно, че има доста дразнещи сцени, но все пак мисля, че тук коментират хора, които харесват и гледат сериала. А Вие, като не го харесвате, защо го гледате и коментирате?

Е, как защо го гледаме?! За да го коментираме.

# 530
Хахаха, какво е това нещо, дето е накацало тук е ни се кара, че не харесваме филма?!
[/quote]

Това нещо 🙄🙄😃😃, полезно изкопаемо е 😄😄.
На никой не се карам, и аз като вас си коментирам каквото ми харесва

# 531
  • София
Аз го гледам с тайната надежда да се подобри /както става с други продукции/.
Но, уви, нещата стават все по-зле.

# 532
А се регистрира, за да влезеш тук с ритници ли?! Не мой така с лошо. Коментирай си щом имаш нужда от трибуна. Калинка ще те подкрепи и още една, забравих ѝ ника. Но всеки, на който рипнеш със зло, няма да ти мълчи. Както ти я харесваш тая боза, така 97% от пишещите тук ми се струва, че не я харесват и това няма да се промени само, защото ти им се караш.

# 533

Бе в темата, да не са дошли на Фуча и Халваджиян родата. Много защита много нещо, като попарени скачат, като се забавлява човек за сметка на сериала.
Ми да не правят пародии, че да не ги подиграваме...

И като казах пародии, поздрав Wink
https://youtu.be/28YJNbaKzHg

# 534
Малко да сменя темата. Някой се притесняваше как Мариана ще преживее участието на Плачков в постановката Търновска царица с Елена Петрова. Ми... той няма да участва, вече не фигурира в актьорския състав и плаката е нов

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 23:57 от beba2

# 535
Ами коментирай каквото те вълнува от днешната серия и ние ще се включим в обсъждането. Дай тон, не ни се карай.
[/quote]

Не се карам на никой, изразявам мнение. Не се обиждайте.
От днешната серия естествено, пак ме дразнят Бонка и Димитър. Калоян ме изкефи със социалната.
Не изчетох всички коментари и не знам някои коментира ли на Калоян жена му? Адски нахална, подла и долна жена. Не стига, че си заряза семейството, изневерява, а и нагло отрича и успя да настрои малката срещу баща си.

# 536
Попови не са у ред. Къф е тоя зор безработен да го прави Веско? Поне да го пусне гей да играе някъде...

# 537
Значи, ти коментираш сериала както го коментират бабите. Те се ядосват на персонажите и им дават акъл кое как се прави. Карат им се, сърдят им се... Аз, честно, не съм се вкарала във филма.

Тук се коментират основно абсурдните сцени и идиотската актьорска игра.

# 538
Много по-красив е новият постер на Търновска царица. Елена Петрова е наистина много красива жена. Де да беше и толкова добра актриса , ама не може да има всичко човек. Поне радва окото.
Марияна Попова е една жалка и дребнава женица. Веселин , ако не излезе от чехъла ѝ , само в реклами за хапове против разстройство ще участва.

# 539
А се регистрира, за да влезеш тук с ритници ли?! Не мой така с лошо. Коментирай си щом имаш нужда от трибуна. Калинка ще те подкрепи и още една, забравих ѝ ника. Но всеки, на който рипнеш със зло, няма да ти мълчи. Както ти я харесваш тая боза, така 97% от пишещите тук ми се струва, че не я харесват и това няма да се промени само, защото ти им се караш.

Ама на никои не се карам. Що така го възприемате? Просто за мен е много тъпо да пишеш за филм, който не харесваш и да гледаш филм, който не харесваш. Това си е чист спам.

Общи условия

Активация на акаунт