Търся филм, сериал... Тема 10

• 52 028
  • 783
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, търся един филм който съм гледал като малък беше нещо като фентъзи комедия. Разказваше за някаква жена коята май беше паднала звезда помня че имаше пирати и капитан който имал слава на много зъл и крайно брутален. Но всъщност бил гей😂 Има една реплика от филма която помня тя е от екипажа на този кораб към капитана.
-Сър, ние отдавна знаем че вие сте П*дал🤣🤣 защото явно някой беше влязал в стаята му и го е видял да се облича в рокли. Във филма времето е в средновековието ако би помогнала тази информация.

Звезден прах.

# 151
  • Велико Търново
И капитанът-гей беше Робърт Де Ниро Smile
Този филм в последните две години поне 3 пъти съм го засичала по филмовите ни канали. Че да не и повече.

# 152
Здравейте, търся един филм който съм гледал като малък беше нещо като фентъзи комедия. Разказваше за някаква жена коята май беше паднала звезда помня че имаше пирати и капитан който имал слава на много зъл и крайно брутален. Но всъщност бил гей😂 Има една реплика от филма която помня тя е от екипажа на този кораб към капитана.
-Сър, ние отдавна знаем че вие сте П*дал🤣🤣 защото явно някой беше влязал в стаята му и го е видял да се облича в рокли. Във филма времето е в средновековието ако би помогнала тази информация.

Звезден прах.

Благодаря ти много!

# 153
Здравейте,

Търся " Do not reply" и " Забранената жена" с английски или български надпис.Някой срещал ли ги е в торентите- не ги намирам.

# 154
Здравейте, търся фима Не без дъщеря ми с бг. аудио. Дали може да се намери за сваляне от някъде, откривам го само със субтитри?

# 155
Здравейте група. Търся едно старо сериалче, което мисля че го даваха по БНТ 1 и това е било преди около 15-17 години, бил съм много малък и са ми останали някакви спомени от него. И така ще дам леко разхвърляно описание от спомени.

Значи главните герои са баща и дъщеря. Имат или намират някакво огледало което преминавайки през него и ги отвежда в друг свят на орки или някакви лоши същества които ги гонеха за да ги заловят.
Там момичето нещо май бива омагьосана и косата и всекидневно започва да расте безкрайно и с всякакви опити да я отрежат и премахнат не се получава.
Спомням си един момент от серия, как момичето бягайки (с баща си мисля) през гората от орките и влачейки дългата си коса през листата, се скриват в някаква дупка с дъски отгоре. И точно в този момент орките застават отгоре и започват да се оглеждат за тях а момичето кихва. Имаше и момент в който май се чупеше това огледало и не можеха да се върнат обратно. И такива му работи.
Спомням си при започването на сериала (интрото) беше с някакви небостъргачи които се издигат от земята все едно се самопострояват.
Та това е от периода д/г когато ги излъчваха тези сериали Зина Войн, Херкулес, Конан.
Надявам се описанието да е достатъчно за да намерим този сериал.
Благодаря предварително на отзовалите се ! Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 00:12 от Captain007

# 156
Здравейте.
Сега покрай медийната истерия за коронавируса се присетих за един филм, който гледах по БНТ и отчаяно го търся оттогава, но забравих как се казва. Възможно е да беше телевизионен филм или дори телевизионен театър /в началото на демосрацията имаше конкурс Златната роза, където се състезаваха телевизионни театри от цял свят/. Не помня...
Та, сюжетът на филма. По време на полет, на един от пътниците в самолета му прилошава и той умира. Съмненията са за неизвестен вирус /пътникът се връщаше от екзотична страна/. При обявяването на инцидента настъпи паника и летищните власти във Великобритания му забраниха кацане. Помня диалога между пилота и кулата - "Мейдей, мейдей! Разрешете кацане по медицински причини на летище Хийтроу!" "Отказано. Нямате разрешение за кацане!" "А ако все пак решим на своя глава да кацнем?" "Ще пратим изтребители да ви свалят, дори и на летище Хийтроу!" После им отказаха и в Париж, и в Мадрид, и в Амстердам, и на други места. В края на краищата, самолетът кацна на изоставена писта в АФрика, след като го заредиха във въздуха с гориво. Военни веднага отцепиха самолета. Двама от пътниците се опитаха да избягат, но военните ги застреляха. В края на краищата, медицински екип се качи на борда и установи, че пътникът е умрял от инфаркт, а не от вирус. Останалите пътници бяха освободени. ПО ИСТИНСКИ СЛУЧАЙ!!!

# 157
  • In The Middle Of Nowhere
Последното звучи интересно. И аз искам да разбера кой е филма. Жалко само, че е разказан и в края... Confounded

# 158
Здравейте група. Търся едно старо сериалче, което мисля че го даваха по БНТ 1 и това е било преди около 15-17 години, бил съм много малък и са ми останали някакви спомени от него. И така ще дам леко разхвърляно описание от спомени.

Значи главните герои са баща и дъщеря. Имат или намират някакво огледало което преминавайки през него и ги отвежда в друг свят на орки или някакви лоши същества които ги гонеха за да ги заловят.
Там момичето нещо май бива омагьосана и косата и всекидневно започва да расте безкрайно и с всякакви опити да я отрежат и премахнат не се получава.
Спомням си един момент от серия, как момичето бягайки (с баща си мисля) през гората от орките и влачейки дългата си коса през листата, се скриват в някаква дупка с дъски отгоре. И точно в този момент орките застават отгоре и започват да се оглеждат за тях а момичето кихва. Имаше и момент в който май се чупеше това огледало и не можеха да се върнат обратно. И такива му работи.
Спомням си при започването на сериала (интрото) беше с някакви небостъргачи които се издигат от земята все едно се самопострояват.
Та това е от периода д/г когато ги излъчваха тези сериали Зина Войн, Херкулес, Конан.

Десетото кралство

https://m.imdb.com/title/tt0207275/?ref_=nv_sr_srsg_0

# 159

Десетото кралство

https://m.imdb.com/title/tt0207275/?ref_=nv_sr_srsg_0
Благодаря много. Точно този търсех

# 160
  • Велико Търново
в началото на демосрацията имаше конкурс Златната роза, където се състезаваха телевизионни театри от цял свят/.
"Златната ракла", може би?

# 161
Здравейте!  Моля някой да ми подскаже къде мога да намеря българските сериали Фамилията и Стъклен дом. Намерих първите 2 епизода на Стъклен дом, но повече няма. Навремето съм ги изпуснала, но сега ми се отвори време и много искам да ги изгледам.
Ще съм благодарна на всички за насоки.

# 162
  • Мизия
Здравейте!  Моля някой да ми подскаже къде мога да намеря българските сериали Фамилията и Стъклен дом. Намерих първите 2 епизода на Стъклен дом, но повече няма. Навремето съм ги изпуснала, но сега ми се отвори време и много искам да ги изгледам.
Ще съм благодарна на всички за насоки.
"Фамилията":  https://btvplus.bg/produkt/seriali/5898/familijata-sezon-1/famil … -sezon-1-epizod-1

# 163

"Фамилията":  https://btvplus.bg/produkt/seriali/5898/familijata-sezon-1/famil … -sezon-1-epizod-1
[/quote]
Благодаря, но там има само първите няколко епизода (доколкото си спомням).
И двата сариала са качени на войо,  но не ми са дават пари. Затова моля, ако ги има някъде другаде безплатно, да ме насочите.

# 164
Благодаря, но там има само първите няколко епизода (доколкото си спомням).
И двата сариала са качени на войо,  но не ми са дават пари. Затова моля, ако ги има някъде другаде безплатно, да ме насочите.
[/quote]
 "Фамилията" го има в арената, на отделни серии и по сезони 😉

Общи условия

Активация на акаунт