Откраднат живот: Кръвни връзки тема 92

• 39 807
  • 801
  •   1
Отговори
# 315
  • Разпиляна във въображението
Стаменова, Стаменова, излишно груба и нападателна.

Норчето е супер. Не ми хареса отношението в залата на Марио и Тасев към нея. И те голямата работа. Радвам се, че Калин пое риска. Дано си е заслужило и дало малко време на човека.

# 316
За мен беше мила закачка, въобще не усетих кофти намек.
Може, Заради репликата на Калин към Алекс си го помислих.

# 317
Янко и мен ме просълзи,милият човечец.

# 318
  • София
Калин днес невероятен на всички фронтове.  bowuu

# 319
Да, и мен. Много силен момент. Изобщо епизода до момента ми го правят Нора и Калин.

# 320
  • Пловдив
А не ви ли направи впечатление лошото отношение отново на Калин към Алекс? А после Алекс не го изпорти на майка му, въпреки че тя се усети, че Калин не я.пускаше..а после хоп, промяна...

# 321
Тази жена дето се развика на Пепе ми беше нелепа. Как само го изгони и го нарече пикльо. Така ли се вика на дете, което не познава? И откъде изобщо го гони?

И на мен ми беше силен моментът с Калин и Янко, когато го нарече татко.

Нора си играе с огъня, но накрая ще успее според мен.

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 21:18 от yanitsa.s

# 322
Нора- втора Виктория(така ли беше героинята на Духовникова), на детективка се прави. Чакъров ще я схруска за закуска,къде се бута в големите игри!

Жената беше права, количката не е за игра, има хора за които е жизненоважна. Тя няма как да знае, че детето току- що е осиротяло и е много уязвимо и тъжно и затова му позволяват такива игрички. Дано не се затвори още повече и не се изгуби и да не му се случи нещо.

# 323
Жената беше права, количката не е за игра, има хора за които е жизненоважна. Тя няма как да знае, че детето току- що е осиротяло и е много уязвимо и тъжно и затова му позволяват такива игрички. Дано не се затвори още повече и не се изгуби и да не му се случи нещо.
Да де, ама все си мисля, че не беше това начинът, точно защото не го познава. Можеше да му обясни малко по-спокойно, а не да го гони все едно комшийката гони децата от пейката пред блока, щото й вдигат шум. Ама явно за нуждите на сценария трябваше да е така, Милошева това е измислила за собственото си дете.

# 324
Артистът, който играе Янко се казва Красимир Доков / сега проверих, че не му знаех името/. За мен играе много добре, напълно естествено стои образът му във всяка сцена. Няколко пъти ме е разплаквал, така беше като говореше на Калин за земята.

# 325
# 326
По-скоро Нора ще бъде Виолета Simple Smile Играе си с огъня, защото никой не иска да я изслуша докрай. Стаменова едно си знае едно си бае. Всичко й стигнало до гуша и давай да се репчи на всички. Добре че е Пенев да й даде време.

Не разбирам откога щастливият Марио започна да се държи гадно. Забелязвам го от известно време. Всички доктори са си оправяли личните проблеми в операционната зала и са се обяснявали, Нора им дошла в повече.

Пепе не е част от екипа на "Св. Анастасия", нито баща му, нито баба му. Апостолова наистина да вземе да среже тази линия и да намери поприще на детето, в което наистина да е добре. Ще ни занимават с тях до финала.

# 327
Да, съгласна съм Яни, че трябваше да е по-мека, това е само дете. Но си има такива злобни бабки дето само висят в болниците и градският транспорт и се зъбят на всеки Joy
Актьорът Красимир Доков е добър актьор, направи хубава роля и в Под прикритие.
В крайна сметка, не разбрах какъв му е проблема на Петмеза?

# 328
В крайна сметка, не разбрах какъв му е проблема на Петмеза?
Като каза, че не може да се целува с нея си помислих да не би да е заразен с нещо, aма това няма как да стане, защото иначе не би могъл да бъде лекар. Grinning Пък може наистина да е гей. Grinning

# 329
ХИВ позитивен 😲

Общи условия

Активация на акаунт