Откраднат живот: Кръвни връзки тема 92

• 40 405
  • 801
  •   1
Отговори
# 600
На мен този сезон пък ми допадна доста. Сега не си спомням кой сезон какъв беше,но си го следя и се радвам,че ще има нов сезон. 🤗
Тежко е с Жени,но точно с памперсите беше забавно. А като падна и я обърнаха ММ реши,че е умряла. 😣🥺

# 601
  • София
леле Сашко да не убие Жени???  newsm78 Shocked Close

# 602
Това е ужасно, не вярвам да посмее...

# 603
  • София
В този ред на мисли като тръгнахме със сезона хубаво беше, че събраха отново Марио и Зорница, но някак си не е същото и го няма онзи огън и блясък от оригиналния им сезон. За това разбира се са виновни самите продуценти, а не актьорите. Другото, което е положителното е Табаков. И то въпреки, че го вкараха в девета глуха след средата на сезона. Някак си израсна в този сезон и ми хареса какво направиха с образа му. Пиша го, защото аз бях един от тези, които най-много критикуваха образа на Табаков в сезон 7.
Другото което е за отбелязване е играта на Каварджикова когато болестта напредна. И толкоз, това е. Това с Чакъров беше толкова плоско и без никаква интрига, че няма накъде. Липсва злодей като Фотев. Първата половина с битката за бебе Диана бе отврат и най-големия им фарс.
А ако сега Сашко бастиса Жени ще е върха на простотията. Вече за 3 път в този сериал лекар убива човек. Първо беше Биляна, после Захариев, а сега и Сашко.
Аз съм без думи просто.  ooooh! Sick

# 604
  • 221B Baker Street
Айде, Калин го намери!

# 605
Постарали са се с епизода, определено.

# 606
  • София
Ох, слава богу, разминахме се с уникален фарс  Simple Smile
Добре извъртяха цялата работа от екипа, тук палци горе.
Макар че той Сашко си я бе убил вече, щом взе нелегално онова лекарство ли е какво ли там.
Ама тя Жени най-вероятно сама ще си сложи край на живота. Жалко, но това се очакваше отдавна.

# 607
  • София
Жени си е жива.

# 608
В следващия сезон може да изплува това, че е взел такова лекарство. Едва ли случайно дадоха лицето на дилъра

# 609
  • София
Жива още 5, 10 минути... Не я ли чу какво каза на ''Камбуров'' Че няма да се стигне до това децата и да я видят тотално безпомощна, а тя да не може да ги разпознае изобщо. Т.е. взела е решението и ще сложи край на живота си.
Просто ме е яд, че намесиха Александър. Той е толкова принципен и добър, не се връзва да поддаде и да и даде средството с което да се самоубие.

# 610
# 611
  • София
Боже, тия сценаристи вярно са извратени.

# 612
Поздравления за цялата актьорска игра!
И за добрият финал ! И за българската музика!.
Хареса ми сезона.

# 613
Е, не очаквах да го кажа, но епизодът много ми хареса, определено ме хвана за гърлото!

# 614
Не ми хареса нито сезона, нито неговия край.

Общи условия

Активация на акаунт