Откраднат живот: Кръвни връзки тема 92

• 39 731
  • 801
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Тежък епизод.
Ковачев и Огнянова да се взимат щото и тяхното е една сага...

# 76
  • Пловдив
Тоя Марио явно обича да се самонарянява...

Тежки сцени с Жени, да...и явно ще продължат.

# 77
  • Разпиляна във въображението
Марио и Зорница - добре.

Жени ми дойде в повече в началото, но към края добре.

Апостолова пропилява поредната интересна история, която би разведрила депресарския й сериал - Пенев и Кунка.

# 78
Мда, Пенев пак удари на камък, жалко. Щяха да бъдат сладурска двойка двамата.

# 79
  • София
Велислав П. и Мария К. направиха днешния епизод. Изключително силен, изпипан до последния детайл.
Браво на целия екип, могат и днес го доказаха.

# 80
Серията беше тежка, но на мен ми подейства добре - имах тежък ден и сега си опресних главата, че има по- тежки и по- драматични неща в живота . Антидепресирах се 😃
  Марио и Зорница не ги разбирам ,има си стомни ,които не могат да се залепят, Марио наистина изглежда мазохист ,а Диана изглежда много лековата. Ама на никой не вредят, да си се вземат .

# 81
  • София
Доста силен епизод най-вече заради Каварджикова.
Май няма да я бъде Женито… Уф.  Sad

# 82
Сезонът на Жени Cry - тежко и въздействащо .
На фона на този кошмар - животът продължава , Марио и Зорница осъзнаха ,че  няма време за губене Heart Eyes

# 83
Марио и Зорница не ги разбирам ,има си стомни ,които не могат да се залепят, Марио наистина изглежда мазохист ,а Диана изглежда много лековата. Ама на никой не вредят, да си се вземат .
Искаш да кажеш Зорница предполагам. Wink Аз пък ги разбирам, всеки има право и нужда от втори шанс, защо не и те? Сега е много по-осъзнато, без разни товари и травми от миналото, любов има и от двете страни, така че няма лошо да опитат да бъдат щастливи.

# 84
На Пенев така да не му върви, а опитва, не може да се каже, че не опитва ...🤣 Кунка не трябваше така да го отблъсне, надявам се тя  да  размисли.

# 85
За мен това беше най-силният епизод от сезона.
От заглавието ЗИМА - преплетено във всяка история, носещо послание, че всичко си има край, но въпреки всичко е красиво, изпълнено с обич, топлота и надежда.

Адмирации на Кавърджикова!!!!

# 86
  • София

2019/11/22          епизод 44

За МОБИЛНИ  

Още един вид  

И за онези които гледат Нова онлайн

И още ЛИНК 2  

ЛИНК 3

за МОБИЛНИ
ЛИНК 1
            ЛИНК 2  
ЛИНК 3

Ако някой има проблем с линка, нека ми пише на лична.

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

ЛИНКА може да се пусне и във  VLC player  

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 01:31 от Mari_Mar

# 87
Стана ми тъжно за Жени накрая, въпреки че нейната история този сезон ме натоварва. Покрай човека с паркинсон вярваше, че има лек за нея, дори и минимален и накрая пред очите й го изнесоха в тежко състояние и нейната надежда се срина.

# 88
  • Mediterraneo
Сезонът на Жени, да! Както онзи беше сезонът на Захариева. Брилянтна беше Буковска в най- тежките сцени, Каварджикова- също!

# 89
Доста тъжен, но същевременно хубав епизод.
Това е реалността, за съжаление и именно заради това е толкова тежко. Защото тези сцени не са само на филм, а се случват наистина.
Кавърджикова е брилянтна! Не знам какъв човек трябва да си, че да представиш нещата толкова достоверно.
Но не виждам добра развръзка за Жени и мисля, че този сезон ще се разделим с нея.

Алекс и Калин също ми харесаха. Показват болка и чувство на безсилие всеки по свой начин.

Марио и Зорница бяха приятни, може би за първи път този сезон тяхна сцена не ми оставя горчив привкус от миналото.

Кунка беше свеж въздух, много готин образ и самата актриса ми хареса как се справя. Жалко, че напуска.
А с Пенев щеше да им се получи чудно.
Горкия човек, 8-ми сезон вече е на сухо. 😂 Остана ли някоя, при която да не се пробва?
Чак срамота, при всичкия разврат, който цари в колектива, никоя да не му върже.

Общи условия

Активация на акаунт