Откраднат живот: Кръвни връзки тема 92

• 39 830
  • 801
  •   1
Отговори
# 330
# 331
Абе Норчето да не се окаже Чакърова по баща Joy

# 332
  • Разпиляна във въображението
Не вярвам.

# 333
Амбър, и аз си помислих същото - Норчето е Виктория номер 2. И тогава ми бе нелепо и сега също Grinning
Петмезов няма ли да каже най-после къ'в му е проблемът? Да не е девствен и той?
Какъв е смисълът да ни занимават сега с Пепе? Четири епизода преди финала?

# 334
Петмеза май ще се е окаже девствен 😂😂😂😂😂

# 335
Петмеза май ще се е окаже девствен 😂😂😂😂😂
Нищо, кака му Мирослава ще го отрака. Joy Доста настойчиво го раздава с него.

# 336
Сега сън не ме хваща какъв му е проблемът на Петмезов .😂 Нещата клонят към другия бряг ... Има някаква срамна  тайна той, ама да видим 👀👀👀

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 00:34 от araselia

# 337
И аз не знам какъв е, ама като гледам промото май ще поддаде на напъните на Мирослава. Grinning

# 338
Ицето га замина, га се върна?  То вярно, че и в чуждите продукции има времеви (дис)континиум, но някак си е по-плавно, докато в нашите винаги го правят ударно, може би с цел да посъбудят зрителя, който умело са приспали преди това ...

Нервирах се и се сетих, защото в момента имам експертиза, че ако Стилянова има проблем с експертизата, не я приема и съдът назначава тройна, в която Цонев може по-лесно да се включи като вещо лице. На втора инстанция много рядко се допуска ново съдебно дирене и събиране на нови доказателства. Тя естествено нищо не е направила и после кой ми с*а вгащите - осъди ме на първа инстанция? Таковаха таковата на Цонев и Кръстева напълно безмислено. Но нали трябва да е драма, за да текат лайковете във фейса, че конвейрът на най-хитовата сапунка няма спиране . Над 30 г. само далавери и схеми се филмират и показват и после защо българите тотално се изродиха ...

Най-накрая Хинова я върнаха в педиатрията. Търси се нова Кунка за Мазов и Пенев. Не се видя много добре, а и не се знае кога е сниман епизода, но е понадула корема Деси Б., ама дали наистина е бременна?

Толкова се нервирах и какво открих:
* 2016г. - https://www.monitor.bg/bg/a/view/86334-%D0%9E%D1%82%D0%BD%D0%B5% … D1%8A%D0%B4%D0%B8
* 2019 - https://www.24chasa.bg/novini/article/7672531 - Етичната комисия на БЛС вече има права, а за съда нито дума.
Аз лично считам, че отнемането на лекарски права настъпва с влизане в сила на присъдата, освен ако гешевата радост не е измислила ново 20 ...

Жени, Жени, Жени и изведнъж татко. Няма логично обяснение, освен последният пациент нещо да е пренастроил чипа на Калинко, който много рязко стана добър и позитивен ...

Отдавна не беше спирал асансьора. Май Биляна пометна тогава и не ми се мисли какво са подготвили този път ...

Сетра Гретхен ли така се нахвърли на Пепе в коридора? По глас прилича на актрисата, но с тази перука ... Много пишман драма днес покрай останалите глупости. Важното е че новата Бонка се пече

# 339
  • Ню Йорк
Това заприлича на индийска сапунка. Христо не намира 5 мин да и каже на Кая, че е приключил с нея и да я остави да продължи напред. Вероятно "гениалната" идея на сценаристката е да и каже на финала.
Петмезов за мен си е чист гей. Няма друг вариант приемлив.

# 340
Мирослава ще го напетмези.

# 341
Тоя филм ме побърква. Рядка недомислица, битер индийски сериал. Най-забавното е, че продължава да се гледа. Кой ги е пуснал тия некадърни сценаристи да се вихрят в ефира. И актьорите се държат като олиговренясали диваци. Като им гледам поведението на Петмеза и Мирослава имам чувство че са бавноразвиващи които не знаят как се държи метла камо ли медицина и икономика да завършат, че и големи специлисти на вс отгоре. И онова дете къде хукна понеже някак си му кала да бяга. То да не е 5 годинки. И пред пациенти се карат и обясняват... Пълна тъпотия - по-тъпо нещо не съм гледала. Даже  в "Игри на съдбата" ситуациите са по-реални

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 08:42 от Skrekkelig

# 342
Знаете ли къде мога да гледам Лошо момиче? От много време го търся и никъде го няма..
За да не е офф топик:
За Петмезов мисля, че няма да излезе, че е гей, нещо друго ще е, ми се струва.

# 343
Минт, не вярвам скоро да се появи по тракери или YouTube. Твърде нов е. Други филми - като Живи легенди, Вездесъщият, Бензин - ги показаха по тв (съответно торент платформи) година, година и нещо, след като излязоха.
Тъпо е, че не ги качват да гледаш в YouTube срещу заплащане примерно.

# 344
И аз това си мислех одеве- как няма един сайт, от който човек да може да си свали бг филм.

Петмезов нали като се появи в сериала непрекъснато се закачаше със сестрите. Едва ли е гей.

Общи условия

Активация на акаунт