Бабиейрос IV част

• 14 207
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
Ама... доня Ламелинда... не говоря за такива гъби, дето се намират по кюлотите... ако ме разбирате... Blush А за онези, дето псуват на испански с руски акцент и светят в буедно синьо Crazy

# 241
Ама... доня Ламелинда... не говоря за такива гъби, дето се намират по кюлотите... ако ме разбирате... Blush А за онези, дето псуват на испански с руски акцент и светят в буедно синьо Crazy
Хехе! тези де! които сервират пръжки с лук, псуват на развален испански и едната се мисли за Пауло Хуельо! сдобили сме се с техни потомци - от хищните обаче! ще ги подложа на строга диета и дресировката започва...

# 242
Успокоена, че гъбното им бъдеще е осигурено, доня Дона измъкна магическото котле, излъска го и зачака Мадагаскарския отряд да донесе магическите матрияли.

# 243
  • Варна
Ето магия за котел (от Макбет, не намерих преведена Embarassed)

Fillet of a fenny snake,
In the cauldron boil and bake;
Eye of newt and toe of frog,
Wool of bat and tongue of dog,
Adder's fork and blind-worm's sting,
Lizard's leg and owlet's wing,
For a charm of powerful trouble,
Like a hell-broth boil and bubble.

# 244
Доня Дафодилия, взе ми я от устата, жива да си Hug

Рибица от блатен смок,
остро жило на слепок,
мех от прилеп, клюн на сова,
от усойница отрова,
кълка от дъждовник гаден,
пух от бухал кръвожаден,
рог на охлюв, кост на пес,
в общото вариво влез!
Змейска люспа, вълчи зъб,
пръча жлъчка, свински пъп,
пуздра от търбух акулов,
тъкмо смлял човешки улов,
мумия от дърта врачка,
тисов корен, куча жвачка,
бран по тъмно бучиниш,
от евреин косъм риж,
турски нос, татарска устна;
и – на таз магия гнусна
сокът за да стане гъст –
тигрови черва и пръст
на детенце, в трап родено
и от майка удушено!

# 245
къде сте, мили бабиероси? Венсеремос? чакам да видя какви сюжетни линии сте заформили, ама ... ви няма! пишете, моля ви!

# 246
  • При хората, които обичам
Шшшшшшшт. Ще развалиш магията.  Joy

# 247
Не ме търсете. Бая на сеньор Еспресио да извади пак онез каймета с валюта, да си купим по един чифт розови кюлоти за Националния празник на Джамейка идния петък.

# 248
къде сте, мили бабиероси? Венсеремос? чакам да видя какви сюжетни линии сте заформили, ама ... ви няма! пишете, моля ви!
Ами ако погледнеш 2 страници назад ще видиш аз къде те забърках Mr. Green

# 249
Пълно мъртвило бе настанало в китна Джамейка... Кой чакаше коч в Мадагаскар, кой наливаше англйско възпитание в главите на бедните Ру-чета, кой натискаше дон Еспресио...
"Еее, щом е тъй, сама ще си отмагьосвам пък Crossing Arms" - нацупи се доня Дона, след което с помощта на сеньорите Хейялита и Лусеро, и няколко местни се захвана да организира ритуала по отмагьосването.

Репортаж от ритуала:

# 250
  • София
Доните решиха да отдъхнат, като се порадват на топла вана

Но не беше точно почивка... За магията бе нужна вода с умрели бабиерски клетки.
Еспресио седеше на един пън и се тюхкаше, че клетките трябва да са бабиерски. Искаше и му се и той да топне ... крак... в топлата вода

# 251
Многоуважаеми, ако ви се струва, че някой ви следи от храстите и усещате онова особено чувство във врата си, да знаете, че това съм аз. Наблюдавам ви! Sunglassesдоня АнхелинаSunglasses

# 252
  • София
Ха, и други шпиони се разхождат в храстите. Като мен например.

# 253
Дон Експресио пиеше горещо експресо, облечен с три ката железни гащи, жилетка, фигаре, елек и ватен потник! Доня Ламелинда с мъка се опитваше да анализира този екстравагантен дрес код в не много хладното Джамейско пладне... Зимната шапка без помпон направо я потресе издън душа... Мустаките на дон Експресио я накараха да се замисли за любовта на живота си Дон Нотравахо Ламелиндо, който в момента бършеше зелени сополи от нечие детско носле в Южна Патагония... Доня Ламелинда разсеяно пусна един крак, препъна донината кокошка, която с претъркулване и леко писукане се пльосна в праха... Доня Ламелинда наплюнчи молив и започна да пише:
О! Мили мой Гвендолин! скъпи мой съпруже! Ние, ако не сте разбрал, сме в Джамейка - минахме през Мадагаскар за по-пряко... Това е дълга история! Дали имате нещо напротив, да бъдете любезен да се появите за малко, да повторим веселбата на плажа от Хавана! Благодаря, моля! Цун, гуш и муц!
Зави на фунийка любофното писмо и го върза на крака на коки. След това, като бързо се огледа, да не я спипат, удари Пелетовски шут и кокинка излетя в неизвестна посока - доставка врата до врата!

Последна редакция: чт, 27 юли 2006, 16:44 от Ламята НЕСПАСКА

# 254
  • Кацнала на едно дърво.
Освен билето, сеньорите носеха и специален подарък за Василиса, който да ускори нейното съживяване Blush
Не го ща тоз подарък, по-добре онзи от картинката на дон Еспресио, с крилцата - дуднеше неблагодарната Василиса.
Дуднеше на ум, щото това не беше магия като магия, а цяло проклятие - не можеше да говори, а това за донята беше най-ужасното, което можеше  да й се случи на тоз или онзи свят.
Тя силно се надяваше, че като я разомагьосат по шекспировски, ще й се прелее свежа струя талант и ще го удари на сонети, пиеси в рими и всякакви таквиз драматургически екстри.

Общи условия

Активация на акаунт