НОЕМВРИЙСКОТО дете се чуди: "Що е гърне?"

• 10 700
  • 279
  •   1
Отговори
# 15
  • Gabrowo->Sofia
Днес купих четири пакета сухари + изключително крива, четвъртита купичка с цветенца за 2,99лв  Mr. Green
Кой пита с какви гърнета са оборудвани дребосъците? Ето такова е нашето, но прозрачно Удобно е за седяне (това стана ясно напоследък), но нещо пишката все бива издърпвана навън, та се е случвало и наоколо да е напишкано ...

# 16
о, дидди, и моята купичка е от тази "промоция" Simple Smile това ни е любимата купичка за каша Simple Smile

# 17
  • Sofia
здравейте мами.

мериха ни днес:7940/70 см.Показа си всички магарии прав,дори как се изправя прав от легнало положение ,като го държа за ръцете.рева,защото го прислушваха.изобщо пълна програма:-)
купичка със сухари имам и аз:-)А за гърнето съм писала,чат пат пика и ака в него.Сега трябва да го науча да се изправя сам:-))

# 18
здравейте
исайкова, тя пристъпва в леглото, и ако е отвън до него се изправя и почва да се придвижва, напоследък само това прави, аз я слагам почти заспала, и след 5минути я проверявам а тя права и ми се хили, иначе навън я държа под ръчичките иначе ми избутва ръцете,
само моята ли не ще да яде още никакви зеленчуци, яде само пюре от круша и то по малко,
гърнето го ползваме по предназначение
ето няколко снимки от нур
http://www.bgphoto.net/photos/9336/o632891137646562500.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/9336/o632891137578281250.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/9336/o632891137613125000.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/9336/o632891137540625000.jpg

Последна редакция: пт, 21 юли 2006, 21:48 от Клара

# 19
  • София
Клара браво.
Напред с материала е малката!
И браво на вас бре-с тези гърнета ме шокирахте.Утре отивам да купувам и аз!Диди,от къде го взе ти това твоето?
И още един въпрос-след колко време като ги сложихте  започнаха да вършат работа?Една приятелка вече месец я слага,но резултат няма до момента,макар и еднократен.Е,гърнето им е игриво:)))
Така,значи да го слагам след сън и хранене?Simple Smile
Клара,Кристи до преди седмица не ядеше зеленчуци.Аз писах скоро.Дадох броколи-най гадното възможно,та него мн го харесва.Пробвай различни,все някога ще ги прояде.
Ние днес опитахме пилешко,но не му хареса.За първи път дадох купешко,но ще почна домашните да му правя.
Есприт,ти като написа ,че се изправя прав от легнало положение и аз  #Crazy,после дочетох,че си го хванала за ръчички.
Кристи се изправя така от месец поне.Не иска да седи.
Айде спирам,че егати объркания постинг  стана.
Надявам се да ми отговорите на  въпросите за гърнетата.
Ах,и видяхме се със Симка в парка преди малко/случайно/.
Мъжа ми вика после"Ама тя мн малка изглежда,и две деца"-комплименто

Последна редакция: пт, 21 юли 2006, 21:43 от isaikova

# 20
  • София
Майка му стара-променило ми е думичките,без да съм искала.
Мамка му
сега трябва да редактирам
егаси му правописааааааааааааааааааааааааа

# 21
ми тя си е млада мама. симка де.

# 22
  • София
Да,мн готино,толкова млада и вече две дечица...Супер.И Ели е така.
След две години ще действаме второто Laughing
макар че като гледам не е лесна работа... Thinking

Майче,и ти скоро ще разбереш как е .Ще подведеш крак:)

Моля ви кажете как става номера да си "скрит"?

# 23
искаш тайно да ни наблюдаваш  Laughing
за гърнето аз не мога да споделя защото ние правим тренировки от втория месец на нур, затова другите мами да споделят

# 24

Моля ви кажете как става номера да си "скрит"?

влизаш в профила си, отляво, където пише пак профил, кликаш върху "потребителски настройки" и там търсиш "показвай своя статус онлайн-офлайн на другите". Там ако има ченгелче, махни го.

# 25
  • София
Виждате ли ме? Mr. Green
Благодаря Тити! Heart Eyes  bouquet Hug

# 26
  • Sofia
Исакова и ние от месец,ама нали сега сме на консултация;)))

# 27
исайкова - не те виждам Sad за съжаление  Laughing
Клара - Нур е много красива и наистина може доста добре да стои права. Направо си е супер, къде ти нашия юнак така да стои сам  Cry нищо не  ще сам да прави  Sad
Освен днес където си отворил сам биберона, измъкнал му накрайника и се полял хубаво с вода (добре , че беше само вода вътре) и това в колата в кошчето ...

# 28
Привет и честита ни нова темичка  Grinning
Първо да кажа, че и Ади няма и представа какво е това гърне. И не мисля скоро да я запознавам с него  Laughing Много по-лесно ми е с памперс, пък и на тази възраст децата все още не разбират защо ги слагаме на гърнето. Когато са на възраст, когато вече умеят да си контролират двете "работи", и да казват, че им се прави пиш и другото Wink - тогава ще сложа Ади на гърне. А така не стига, че времето изобщо не ми стига, че и гърне да чистя после  Twisted Evil
 Simple Smile

А сега да кажа, че двете госпожици са страшни сладуранки  Heart Eyes Heart Eyes
Клара, малката Нур много хубаво стои, наистина  Simple Smile
И на Елена_ч малкото цветенце много ми харесва!
Гуини ме изуми с пиенето от сламка  Shocked Но ме зариби и още утре ще пробвам Ади  Wink
жмо, тоз хепатит е много опасен, хубаво ще направите да идете във Враца. Там Балкана е страшно красив и внушителен!
тохчева, честито ви зъБче  Simple Smile

А майчето и тити направо ме скъсаха от смях  Joy Майчето за локвичката, а тити за жирафчето-магаре  hahaha

И накрая да кажа, че при нас нищо ново. Зъбчето все така прозира във венеца, но никакво не ще да се покаже. Днес Ади се държа по-нормално, доволна съм - спа 3 часа следобед  Sunglasses
Свекървата все още е без подарък. Оказа се, че в банята нямат контакт  Confused и не става да купим електрическа четка за зъби. На батерии не искаме да купуваме, щото ние имаме такива и много бързо се изхабяват (затова слагаме презареждаеми, но пък те нямат зарядно). Та така, утре сутринта ще мислим някакъв друг подарък, за съжаление  Confused Tired

# 29
  • София
аз не бях чувала за кабелни четки... Shocked

Общи условия

Активация на акаунт