НОЕМВРИЙСКОТО дете се чуди: "Що е гърне?"

• 10 690
  • 279
  •   1
Отговори
# 270
От известно време насам ми прилошава,което е по лошо във всеки един момент може да ми се замае главата,да нямам сили и да усетя как може да загубя съзнание.
Звучи като хипогликемична криза (внезапно ти пада нивото на кръвната захар и буквално припадаш).На мен ми се е случвало няколко пъти-спасението е като усетиш, че ти е лошо, веднага да си хапнеш 1 лъжица захар-до няколко минути ти минава.Поради тази причина във всеки джоб имам пакетче захар, нищо, че си пия кафето горчиво  Wink

# 271
  • София
Dudu,между другото и аз се замислих за нещо свързано с кръвната захар.Звучи правдоподобно.,такова наименование не бях чувала досега.
И интересно откакто спрях сладкото,почна да ми става мн зле.
Мн е неприятно,но мерси за съвета,ще си нося и аз захар.Мн мерси.

Веднъж така ми стана зле,бях с Кристи в центъра,мъжа ми отиде до едно заведение.И на мен като ми стана лошо,отидох до една  градинка,и викам поне там ако припадам-да припадна,да не ме зяпат хората.И кат се запритесних за детето ooooh!Добре,че имах една вафла,да овладея положението.Тогава си мислех че е от глад де...
/между другото сега прочетох една извадка за хипогликемия.Симптомите са същите-глад,подкосяване на краката,замайване и др..,пху да  му се невиди-май няма да имам късмет с  диетите/

Последна редакция: сб, 29 юли 2006, 15:46 от isaikova

# 272
isaikova, на мен също ми се е случвало тва с внезапното припадане. Наистина е много гадно!  Както ти е казала дуду - хапни нещо сладко. И не излизай от вас гладна  Naughty На мен това ми помага. Хайде,  дано не е инфекция, а нещо безобидно и временно!

И честито на малката Мартина за голямата титла   bouquet Не е лесно да се пребори такава голяма конкуренция  Grinning Но нашите деца са най-сладките и усмихнати слънчица!

# 273
  • Gabrowo->Sofia
аууууууууу Исайкова, твоите преживелици край нямат.
Срещата се сътоя бяха Били с бебе Гошко и тате, Юка с Кейти и тате, Тохчева с Ния и тате и ние с Ваньо и тате  Grinning снимки ще чакате от другите по-късно, щото ние си забравихме фотото Blush Аз лично много се радвам, че се запознах с всички на срещата. Бебетата бяха културни (с изключение на Ванката, ама и него ще го извиня заради зъбоникненето  Mr. Green) А Гошко как омайваше двете красавицииииииииииии......пък и те се впечетлиха от него....
забравих да благодаря на Били, че ми се обади за срещата, че ние нямахме интернет след една буря в нашия край....та БЛАГОДАРЯ!

# 274
Привет от нас!
Срещата беше изключително приятна!
Деца спаха, храниха се, лудяха, мами и татковци поседяха, поговориха, хапнаха и пийнаха на хладно в парка.
Кейти на Юка беше прекрасен розов облак, Ния на Тохчева пък ми взе акъла колко много говори, ако знаете пък как чете  Grinning, Ванката на Диди е готов проходил и дано скоро пробият зъбките, че мама и тате останаха без ръце Praynig. Гошко той си беше спокойчо хапна, посмя се, подремна.
Ния одобри пюрето на Гошко, това е голямо признание за готварските ми умения, а със солетките на Ванката се нахрани една катеричка.
Чакаме снимки от Тохчева, а от нас по-нататък, че днес сложихме филма.
Исайкова,  Hugпо-добре ли се чустваш вече?

# 275
  • София
Адски ме е яд за срещата.
Искам снимки да разглеждам.
Били благодаря,в момента съм добре,но следобяд пак имах малка криза/така да го кажа/.Но Дуду беше права,хапнах нещо шоколадово и ми мина.
Незнам...в понеделник ще видим какво ще се окаже със сигурност.
Лека вечер от мен и Спокойна нощ на всички! Heart Eyes

# 276
ДУ.
Ох, Кити постоянно реве като заспи. През 20 минути или повече. Ама рев, голям, и трепери цялата. Като е будна нищо и няма. Мисля, че не зъби, но не мога да разбера какво е.
И аз искам снимки от срещата.
А вчера попаднах на една тема от Петя911 - за булките. Е голямо гледане падна. Аз както си падам по тези работи.
А да пусна нова темичка какво ще кажете.

# 277

А да пусна нова темичка какво ще кажете.

пусни, щом не те мързи Simple Smile
а снимки и аз чакам, дааа.
При нас нищо интересно. Снощи хапнахме чернокоп и кефал в Сарафово, малкият се държа образцово - флиртува със семейството от съседната маса. На певицата не обърна никакво внимание.

В момента седи на земята и си брои пръстите на ръцете с ужасно важен вид  Mr. Green отвреме-навреме повтаря изключително осъзнатото "бабаба".
Най-сложното нещо каза вчера - "буебаба"  Mr. Green

# 278
  • София
ДУ,
Филипче още е болен - с червено гърло и температура предимно вечер Sad

Иноче стой прав все по повече време по 10-15-20 сек се задържа сам мн ми е миличък как се клатушка, но стой и не пада Wink

Да темата с булките е приятна Wink

Исайкова - дано не е нещо сериозно

# 279
Готово. Заповядайте в новата темичка: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=117469.msg2142774#msg2142774

Общи условия

Активация на акаунт