НОЕМВРИЙСКОТО дете се чуди: "Що е гърне?"

• 10 716
  • 279
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ние вкъщи откачаме #Crazy
Росен от седмица по4ти не спи нощем, сутин също, само след обяд, а в4ера не мигна цял ден; аз очаквах поне снощи да спи, но не -час след като заспа започнаха писъците -

Описала си нашите нощи от 10тина дни насам.

# 256
vivita, дадени са тези дозировки, защото децата вече са си изградили навици и пият определено количество, което може да е различно сутрин и вечер. Ти преценяваш колко да му дадеш. Аз опитах с 210 мл. + 7 мерителни лъжички, но му идва много.
Като каза цвета на шишето ми напомни, че и аз имах проблем със синьото. При мен силиконът не беше добре разрязан и се наложи да му помогна с ножа. Преди това не само детето не можеше да пие от него, аз също Simple Smile  Докато установя къде е проблемът, бях рязнала един Авентски биберон отгоре и му го давах с шишето. Не го препоръчвам, по-добре опитай със сламка.

# 257
Днес ходих до една книжарница да купя книжка на дребния и надзърнах в мамешките списания, и открих Мартина на Микки.. Посветили са и цели 2 страници, а тя е много красива, много чаровна! Heart Eyes
И ние бяхме на консулте онзи ден: +300гр и +2 см отгоре, т.е тегло 8.45кг и ръст 72см.
Мами, може ли някой даме светне как да сваря 2 моркова и 1 картоф на микровълнова  Mr. Green
Сериозно питам, много съм зле. колко вода се слага, колко време на колко вата се върти? мерси

# 258
  • София
Веднага те светвам на няколко трика. Слагаш ги в неметален съд, за препоръчване е прозрачен, стъклен - най-бързо завират. Нарязани,за да станат по-бързо. Вода, два, три пръста колкото да ги покрие. Абе на дъното на съда. сСега трика е покриваш купата (освен ако си няма неметален похлупак) с прозрачно фолио. Ако нямаш я увиваш с найлонов плик. Той ще се надуе, но няма да се пукне, гарантирам ти. Така се повишава температурата и кипва много по-бързичко. Може да ползваш йенска тенджерка, ако имаш по-малка. Че моята е като за целия китайски народ.
Хайде и кажи как си се справила. Пък утре ще ти кажа как да приготвиш мусака (шегичка).  Hug Hug Hug

# 259
Мерси Елена, ще пробвам както си казала, само че цели ще ги сложа, че искам да гризка сам.

# 260
и така - 18 минути на 600 W. Стават чудесни.

за любителите на мерки и теглилки - 73 см/+1/ и 8 кила/+ 700 грама, това никога не е било/.

в кое списание е микки? Искам да ги видя.

# 261
здравейте милички аз съм във Хасково.И чакам Канеста да ми се обади за да се видим някъде наоколо.Поздрави на всички от нас.красчо е много непослушен и по цял ден прави много бели,вече ходи за една ръка.Имаме седем зъба тежиме 10 килограма и сме високи 74 см.Продължавам да го кърмя и не мисля да се отказвам скоро.Другата седмица заминаваме за морето и ще стоиме 10 дена.Ще ходим на Слънчев бяг цяла компания,само аз с дете(без баби и никакви други роднини)и не знам как ще се справям,ама ще видим,дано всичко мине наред.Сега Краси спи а аз съм в компютърен клуб и хората ме гледат странно,като отворих нашият сайт.Аре това е от мен,много целувки.

# 262
  • София
Мименце,браво на вас.Нашие стари приятели без деца,то малко имаме със,ни зарязаха,явно вече не сме им толкова интересни-няма купони,нито пиячка.
Мн сте напред със зъби,килограми,мерки.
Нашия отчет е :8530гр.70см/малко нисичък ми се струва...

# 263
А пък Мартина на Мики е бебе сладур на месеца в списание Мама! Heart Eyes

Самоцитирах се!

# 264
вече ходи за една ръка.

Красчо освен че постави рекорд по зъби за момента, май ще проходи пръв - това от гена на таткото ли е, мименце?  Wink
а стои ли стабилно прав?

Били - светнах се.

# 265
Среща, утре, Борисовата градина, Ариана, 11ч нали?

# 266
Момичета аз този път наистина за много кратко влизам, че стягам багажа.
Вивита, само да ти кажа, че Поло вече не пие по 240 мл сутрин. От жегата е явно. Аз започнах да му правя по 210 мл мляко, т.е. 210 мл вода+7 лъжички мляко. Разбърквам го хубаво като шейк Wink, после го топля, след което добавям оризовото брашно, но слагам под дозата за 210 мл мляко, защото наистина става гъсто. Слагам малко по-малко от пакетчето определено за 210 мл мляко. Ние за сега купуваме оризовото брашно, което е на малки дози в хартиени пакетчета и едно пакетче уж е за доза от 210 мл мляко. Като добавя брашното първо с въртеливи движения около минута разбърквам и после пак като млякото - с вертикални. Използвам биберон с три скорости. Първата я пазя, за когато Поло пие вода, а втората я пазя за млякото. Не се затруднява според мен. Пие го за около 10-15 мин. А биберонът е с едни чертички, които означават скоростите и е на Авент. Естествено и 210 мл сутрин не ги изпива докрай, но това не ме притеснява.
Вечер обаче пие към 230 мл без проблем.
Снимки още не съм гледала. Довечера ако подредя на време куфара ще погледам. Grinning
Днес трябваше в най-голямата жега да излизаме, че трябваше да подписвам документи при нотариус в един друг град. Лудница. За 3 дни съм свалила 2 кг и тежа 51кг. Остават ми само 2 да сваля и повече не мисля да се вталявам. Все пак съм на 30г и не мога да приличам на момиченце. Но това е ефектът от жегите. Нямам и никакви сили вече, добре че днес следобяд поваля малко, та се разхлади.
Боже Миме, 7 зъба Shocked, ние и един нямаме. hahaha
Тити, снимката е страшна, вчера я видях, но ми сескапа нет-а.
Шошка, като си дойда предполагам че и в Ямбол ще имам нет, така че сигурно ако желаеш ще се видим Grinning
Аз и на шофьорски курсове ще се записвам, дано успея всичко да свърша Thinking
Поло пие от накрайник само вода или сок.
Хайде до после, че куфарът ме чака.
Майче, как си днес?

# 267
Поля, разбира се, нека се видим! Приятно пътуване от мен.

Хайде и кажи как си се справила. ...
резултата беше: изпуснах стъклената купичка, барабар с морковите и водата и хиляди стъклени парченца се разпиляха. Но не е само това! Вчера също исках да сваря 2 моркова и 1 картоф, този път на печката. Резултата беше: морковите и картофа - въглени, тенджерата - в кофата  hahaha
Определено съм ОЙЛАРИПИ напоследък, измих си лицето с шампоан, след като разбрах това, реших че трябва да измия измитото с гел-пяната за лице, но не щеш ли си сипах в ръката от душ гела за тяло, изобщо измих се  Crazy

# 268
Шошка, страшни преживелици си имала, но ме кефиш, че звучиш спокойно!Представям си ако аз бях на твое място, вероятно щях да съм в истерия!
Тити, Деян е мнага сладък в торбата!Аз всъщност го виждам за първи път, освен като цигулар Wink.
И сега един въпрос, ако е удобно (с риск да те накарам да се повтаряш), но вие за постоянно ли сте в Бургас?!

# 269
  • София
Само да се отчета,че не отидох на срещата,беше ми зле.
От известно време насам ми прилошава,което е по лошо във всеки един момент може да ми се замае главата,да нямам сили и да усетя как може да загубя съзнание.Много е неприятно.В понеделник ще ходя да си пусна изследвания.
КАто бях бременна ми се получаваше същото,но в по-силна степен.И обикалях болници,лекари...Уж се оказа някаква инфекция,но така и не разбраха каква.
Дано сега проблема не е същия Praynig
така че момичета,извинете ме за срещата,ако се е състояла/пратих смс на Били/,но главата щеше да ми се пръсне.
Туй от мен.
Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт