Росен от седмица по4ти не спи нощем, сутин също, само след обяд, а в4ера не мигна цял ден; аз очаквах поне снощи да спи, но не -час след като заспа започнаха писъците -
Описала си нашите нощи от 10тина дни насам.

Докато установя къде е проблемът, бях рязнала един Авентски биберон отгоре и му го давах с шишето. Не го препоръчвам, по-добре опитай със сламка. 

, после го топля, след което добавям оризовото брашно, но слагам под дозата за 210 мл мляко, защото наистина става гъсто. Слагам малко по-малко от пакетчето определено за 210 мл мляко. Ние за сега купуваме оризовото брашно, което е на малки дози в хартиени пакетчета и едно пакетче уж е за доза от 210 мл мляко. Като добавя брашното първо с въртеливи движения около минута разбърквам и после пак като млякото - с вертикални. Използвам биберон с три скорости. Първата я пазя, за когато Поло пие вода, а втората я пазя за млякото. Не се затруднява според мен. Пие го за около 10-15 мин. А биберонът е с едни чертички, които означават скоростите и е на Авент. Естествено и 210 мл сутрин не ги изпива докрай, но това не ме притеснява. 

.