МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 48 тема

• 43 427
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Еееее, 40% намаление и на Есте Лаудер!

# 151
И аз ще взема едно две червила. И четка ми трябва, но след Черния петък не знам дали ми се харчат още пари.

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 08:42 от ARIA*

# 152
Нищо няма да взема този път, имам си всичко.

# 153
  • София
Вчера получих смс за намалението в ЕЛ, за МАС още не съм получила, но и аз не мисля да се възползвам. Както написа densi, имам си всичко и пропускам. Жалко е, че не направиха това намаление миналия уикенд, със сигурност щях да се възползвам.

# 154
Ще си взема молив за устни, обожавам техните.
Lili_78, ако hourglass не ти е харесала моля пиши на лични, моята свърши и съм в потрес. За лице си имам ByTerry и Armani, които са чудесни, но за под очи, единствено hourglass сетва без да изглеждам на 50+.

# 155
И на мен много ми харесват моливите на Мас за устни, а на Шанел за очи. Други не използвам. А и на UD имам за очи моливи с глитъри от колекцията Игра на тронове.

# 156
  • Пловдив
Пудрата на Hourglass ми хареса, но съм я слагала само 2 пъти - пристигна онзи ден. Засега ще си я ползвам Simple Smile
Но при това намаление на МАС ще взема и тяхната пудра, защото и нея харесвам.

Е, това намаление на ЕЛ честно ли е???? Какво да правим ние от Пловдив и провицията???? Този Privilege club с някаква карта ли се удостоверява? Само за ЕЛ и Клиник ли се отнася?
Искам някакви неща, но няма как да отскоча до София  Sad

# 157
Аз влязох само за тази база, отдавна искам да я пробвам, друго не гледах, не съм изразходила няколкото техни продукти, които ползвам, а не искам да се презапасявам =)
Скрит текст:

# 158
  • София
Добре, де!
Искам да питам, тия от Мас няма ли да се събудят най-накрая и да направят онлайн магазин и в БГ? Thinking
Ами Дъглас го направиха и това функционира и всеки има досътп до продуктите.
Ами нямам възможност, дори и в София да съм, веднага да се закарам до магазина им! Ами, раздвижете я малко тази политика, де!  Crossing Arms

# 159
Любимата ми база, бетон е! Честита!❤

# 160
  • София
Добре, де!
Искам да питам, тия от Мас няма ли да се събудят най-накрая и да направят онлайн магазин и в БГ? Thinking
Ами нямам възможност, дори и в София да съм, веднага да се закарам до магазина им! Ами, раздвижете я малко тази политика, де!  Crossing Arms

и Сефора онлайн искам

# 161
Добре, де!

и Сефора онлайн искам

И аз! Дано ни четат.

# 162
Не ми се вярва да стане скоро.

# 163
Любимата ми база, бетон е! Честита!❤
Simple Smile)) Това беше и моята реакция като видях поста и се зачудих редно ли е да го напиша в тази тема. Откакто съм я купила само нея ползвам, което е чудо нечувано при моето непостоянство и експериментиране.

# 164
На мен пък само с тази база ми се събират сенки в сгъвката. Нямам мазни клепачи и без бара дори не ми се събират. Ползвам си Пейнт Пот Пейнтърли и вече нова трябва да вземам.

Общи условия

Активация на акаунт