МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 48 тема

• 43 433
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
И аз да се похваля,взех си сенките на Мак от коледната колекция,много са хубави , много добре оцветяват и изобщо много ми харесват.

# 166
На мен пък само с тази база ми се събират сенки в сгъвката. Нямам мазни клепачи и без бара дори не ми се събират. Ползвам си Пейнт Пот Пейнтърли и вече нова трябва да вземам.
Е, той ми е другата любима база и с това приключваме. От години не им изневерявам и не смятам да го правя.

# 167
Любимата ми база, бетон е! Честита!❤

Благодаря! HugBlush

Скрит текст:
Добре, де!
Искам да питам, тия от Мас няма ли да се събудят най-накрая и да направят онлайн магазин и в БГ? Thinking
Ами Дъглас го направиха и това функционира и всеки има досътп до продуктите.
Ами нямам възможност, дори и в София да съм, веднага да се закарам до магазина им! Ами, раздвижете я малко тази политика, де!  Crossing Arms

и Сефора онлайн искам

И аз много ще се радвам на онлайн магазин, само в плюс ще им бъде Hands Plus1

# 168
Аз въобще не си представям живота без онлайн магазини за всичко.

# 169
  • София
Не ми се вярва да стане скоро.
Аз и за Дъглас не допусках, че ще се оправят с номенклатурите си да се оправят с толкова брандове различно, но ето че приятно ни изненадаха!
Мас имат един бранд да каталогизират. Техният си.
Освен това онлайн пазар при тях е отдавнашна практика, но защо само тук при нас не! Back2Mac също е неприложим у нас! Интересна политика имат!

Същото и за Сефора важи, но да кажем, че е по трудно  за поддръжка такъв сайт с много брандове. Ама както Ремедиум могат, не виждам защо не и Сефора?! Или нямат нужда от стимулиране на продажбите и са си ок с това статукво в момента?!

# 170
Сигурно за пари става въпрос, а за не за невъзможност за организация. Тези фирми имат вече достатъчно опит в организацията на онлайн продажби. Вероятно няма очакване за достатъчно брой клиенти за физически и онлайн магазин за да налеят пари във второто.

# 171
Задавала съм въпрос относно онлайн магазин и продавачките в Сефора ми отговаряха директно: "няма никога да стане". Защо? Защото били вързани с Румъния и там е централата за Балканите, а пазарът тук не е толкова голям, за да има магазин. Всъщност те са тези, които разпределят бройките от конкретни продукти (лимитирани или не) за България. Последният път, когато се ядосах и попитах, беше при лансирането на мини нюд палитрите от Худа. На първото пускане са отпуснали по 10 от всяка, защото румънците са дали толкова.

# 172
  • Варна
Имало е запитване за магазин на Сефора в новия мол във Варна, но румънците не са се съгласили. Нищо не им пречи да  направят един общ онлайн магазин за Балканите, но въпросът тук опира до желание или в случая до нежелание, според мен.

# 173
  • София
В Гърция Сефора има онлайн магазин от минимум 3 години. Не се предлагат всички брандове, които се продават във физическите магазини, но има достатъчно добър избор.

# 174
Би било доста удобно. Аз съм в София, но близо до Сердика и за мен понякога е проблем да отида до Парадайс или мола на Цариградско. ММ знаеше, че искам къщичката на TF и вчера си причини обикаляне в най-голямата лудница, за да ми я подари. Ако имаше сайт, просто щеше да я поръча и да ме изненада, а аз нямаше да обикалям все още болна (беше го страх да не обърка продукта в магазина).

# 175
  • Варна
Здравейте, има ли във Варна Сефора ?

# 176
Здравейте, има ли във Варна Сефора ?
Не.

# 177
  • Пловдив
Да не говорим, че със сайта биха могли да се обхванат и клиентите от останалата част на България, където сме лишени от избор на марки и продукти Simple Smile

Някои купи ли си нещо от намалението на ЕЛ? Така и не разбрах какъв е този клуб и как можеш да стенаш член.

# 178
  • Sofia
Вадиш си клиентска карта (пластика) на място, в някой от бутиците им.

# 179
Аз този път геройски се въздържах от намалението в ЕЛ въпреки голямата отстъпка. Презапасена съм с всичко.
Картата ми е вадена в техен магазин при покупка.

Общи условия

Активация на акаунт