МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 48 тема

• 43 437
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Я да ви попитам, щом стана въпрос – когато Double Wear беше на някаква специална промоция преди време, с повече от 40% ли беше намален? Имам някакъв спомен, че излизаше супер изгодно, но така и не се запасих.

# 181
  • Sofia
Мисля, че да, защото излизаше по 49 лв. за бройка. Значи повече от 40% надолу е бил.

Тогава на мен не са ми предлагали карта, пу.

# 182
Да, 49 лв. струваше някога в началото на годината. И аз вземах тогава. Все още е почти пълен моят. Стои хубаво, но ако го сложа в два последователни дни се обривам. Затова го ползвам сравнително рядко.

# 183
  • Пловдив
Даже едната година беше 44лв - май по-миналата. Защото смятах, че ако си взема 2 х 20лв от малките опаковки (15мл) ми излиза малко по-евтино, отколкото да купя един пълноразмерен (който е 30мл )

# 184
Здравейте момичета.Днес бях в MAC ,момичета там ми предложиха за суха кожа този фон дьо тен и за обемни мигли ето тази спирала.Тествах ги там,харесаха са ми и си купих.Ще се радвам да споделите мниние ако сте ги ползвали

# 185
Фин дьо тенът съм го пробвала няколко пъти в магазина, в началото стои добре, но след няколко часа се събира и лъсвам ужасно. Но аз не съм фен на фон дьо тените и спиралите на марката.
Може ли да ми препоръчате черен молив за  водната линия на окотоЖ

# 186
Ползвам спиралата. Не знам дали си въобразявам, но черният цвят сякаш е по-наситен от този на други спирали, които съм ползвала, и сякаш отваря повече сенките, които ползвам заедно със спиралата. През лятото обаче леко ми се размазва, а сега през зимата не толкова (освен ако съм я носила цял ден). Но като цяло съм доволна. Преди време в Турция една гримьорка ми я беше сложила по някакъв, но миглите ми изглеждаха много дълги и обемни.

# 187
От Сефора ми изпратиха ваучер за 20 евро с поръчката от черния петък и палитрата на MUFE ми излезе 4 евро като го оползотворих. 😂 Много е хубава между другото, но с цветове като за всеки ден.

# 188
Фин дьо тенът съм го пробвала няколко пъти в магазина, в началото стои добре, но след няколко часа се събира и лъсвам ужасно. Но аз не съм фен на фон дьо тените и спиралите на марката.
Може ли да ми препоръчате черен молив за  водната линия на окотоЖ
При мен не мърда цял ден, фино и нежно стои, аз и малко количество слагам, с по-суха кожа съм и не лъсва грам. Явно нещо в състава му не ми е ок просто.
По-назад някой питаше за Everlasting Youth Fluid Clarins. Днес бях с него. За съжаление все пак наподобява стария Everlasting и не ми хареса как ми стои. Твърде покривен, плътен и матиращ ми идва. За вечерен грим става, но като цяло не е моят.

# 189
  • Sofia
Тази ли беше четката за контуриране на лице, която хвалихте и която вървеше с Shade + Light на KVD?

Скрит текст:

Не знам защо, но на официалния американски сайта на марката не се предлага за продажба. Да не би да е спряна от производство?

За тази какво ще кажете?

Скрит текст:

# 190
Black Cat - да, за първата...
Втората четка е за контур също, ако не се лъжа, срещала съм доста положителни отзиви.
Аз харесвам четките си на КВД, мисля, че и тази няма да те разочарова (имам Шейд § Лайт и двете и една много стара стиплинг четка).

# 191
Тази е четката.

# 192
  • Sofia
Благодаря ви, момичета! bouquet

Установих, че май просто в момента е изчерпана на сайта на марката, а не че е discontinued.

# 193
  • София
Аз я бях търсила двойната четка преди време и на официалния сайт, и на други места, също не я открих никъде. Дали има вероятност да са я спрели?

# 194
Дори да е спряна мисля, че бихте могли да я намерите на Ибей... разбира се, гледате рейтинга а продавача, къде се намира, има ли опция за връщане, да не говорим, че винаги може да се отвори диспут, ако продуктът не е оригинален.

Общи условия

Активация на акаунт