МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 48 тема

• 43 439
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, имате ли представа неща на  supergoop  продават ли се някъде?  Или ако се сещата за минеларна пудра с висок spf налична в магазините тук? Благодаря ви  Simple Smile

# 196
Аз пък искам да питам някой има ли близки впечатления от Milk? Снощи в Сефора видях доста народ пред стелажа им, също и при техни гримьори. Аз хвърлих око на четките и базите им, но всъщност нищо не знам за марката, освен от блогъри и влогъри, които вече не слушам.

# 197
Аз имам само две бази от Милк, едната е блър базата - не ми допада, уж трябва да матира, а стои една странно мазна, другата е хидро грип праймъра, доста по-приятна и освежаваща, любопитно ми е да им пробвам ружовете и контуриращите стикове

# 198
Хидро грип основата ми хареса много (със суха кожа съм), но да се има предвид, че е лепкава, стик хайлайтърът (цвят "Lit''), както и kush спиралата, на която единственият минус е "гърлото", защото тушът излиза навън при затваряне и става мазало. Ползвах мини опаковка от нея, не знам дали това е оказало влияние.

# 199
Аз не съм влюбена в базата на Милк, но бронзиращият стик и kush спиралата им много ми харесват.

# 200
А, стик хайлайтър може да взема, че герленският ми почти свърши, а сутрин много го ползвам.

# 201
  • някъде под слънцето...
Вчера много ме ядосаха в Сефора и се наложи да яхна метлата.
За да ме омилостовят, ми подариха това

Сега не знам да го пробвам ли или не.Току  виж е "скрито отмъщение" Simple Smile
Видях, че рейтинга му е добър.
Някой ползвал ли го е.?

# 202
  • София
Вчера много ме ядосаха в Сефора и се наложи да яхна метлата.
За да ме омилостовят, ми подариха това

Сега не знам да го пробвам ли или не.Току  виж е "скрито отмъщение" Simple Smile
Видях, че рейтинга му е добър.
Някой ползвал ли го е.?

Не съм го пробвала, но покрай този бранд гръмна наскоро скандал в Щатите, че служители на бранда са писали положителни ревюта на сайта на Сефора и то май с тяхно знание, а негативните пък са били изтривани.
https://www.cnn.com/2019/10/22/us/sunday-riley-fake-reviews-trnd/index.html

Последна редакция: пн, 09 дек 2019, 00:04 от veka

# 203
  • някъде под слънцето...
Благодаря Heart
След двете   поредни
издънки за една седмица,  Сефора вече ме загубиха като клиент.

# 204
Аз бях доста разочарована преди няколко седмици от магазина в Парадайс... Не знам ще отида ли повече там, добре, че има друг.

# 205
  • някъде под слънцето...
Именно. Магазини да искаш...
Все ще  се намери къде да си похарчиш парите с удоволствие.
Убедих, се, че не е до конкретен консултант, а политика на фирмата.Пуснах им по едно оплакване за всяка изънка и се попритесниха.Изпратиха ми имейл за да разберат дали мога да отида  в техен офис за да стигнем до споразумение.

Ще ги оставя в ръцете на организацията за защита на потребителя, те са достатъчно силни и  авторитетни , поне тук

Последна редакция: пн, 09 дек 2019, 00:23 от sl

# 206
Sl, аз бих ги пробвала, на мен ми харесаха. Мен скоро ме нервираха в Парадайс- на ЧП първо не ми бяха хванали намалението на едната маска, а то възлизаше на 85лв и второ, както и Пацолина изтъкна на място, не може на 900лв сметка да ни дадеш по 3 скапани тестера за ултра скучни продукти. Нали идеята е да пробваме нещо, за което ще се върнем?! Далеч по-доволна съм от обслужването в The Mall, като изключвам дамата, която работи за Лореал лукс в Парадайс и е изключително детайлна в препоръките си, включително съвети да оставя дадена пудра, защото не е за мен или да не си купувам стик ФДТ на нейните марки. Беки в The Mall ми е любимка.

# 207
Разчитат, че реално нямаме други опции освен тях. Масово онлайн магазините не доставят до България, няма физически магазини на брандовете.
Продуктите им са изкушение за жени, които обичат козметика, но все пак даваме достатъчно пари, за да се държат адекватно.

# 208
  • някъде под слънцето...
Точно.Ако няма кой да пазарува от тях, трябва да дръпнат кепенците.
По принцип Сефора държат едни от най високите цени на парфюмерия и козметика тук.
Купувам от тях само неща, за които имат екскузивност и не се предлагат другаде.
За тестерите и "коплиментите", зависи.
Имаше една дама, на която и бях симпатична и  буквално ме засиспваше с  най различни минита.Дори и някаква гривна с лого на Мис Диор ми беше дала
Но в общи линии не са от най щедрите към клиентите си.
NiaV
Ревютата , поне тези които четох, бяха от сравнително млади дами.
Стана ми криво от цялата ситуация, защото момичето, което ми го даде, каза, да използвам много малки количестеа, защото имам фина кожа

Последна редакция: пн, 09 дек 2019, 00:50 от sl

# 209
sl, никога не съм искала кой знае колко тестери, но винаги са били доста щедри с мен. На въпросния ден обаче просто исках да пробвам и неща, за които се чудим. Единствено от Ланком/YSL получихме адекватно обслужване.
За подаръка ти- харесвам линията, обаче ти май беше писала, че не припадаш по киселини. Тези не са от най-слабите, наистина бих започнала с малко количество ако ги пробваш.

Общи условия

Активация на акаунт