МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 48 тема

• 43 406
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
  • София
В Сефора в Парадайс имаше опашка, която излизаше извън магазина още в 10.30. Намалени са парфюми, избрани палитри, коледните комплекти на Сефора, някои марки са с -20%.

Дали случайно сте обърнали внимание дали има намаление на продуктите за вежди на Анастасия? Благодаря!

# 121
На Анастасия не обърнах внимание, но има комплекта с всички продукти за вежди на Бенефит - 100лв.
Палитри на UD са намалени reloaded, Naked 3 и Naked Heat. Първата около 63лв, другите 73-75 някъде.
Soft glam ABH, Sweet peach TF, Худа, комплект на Бека.

Нямах много време да гледам, взех маската на Laneige и излязох.

# 122
  • София
petyovaa,
маската за устни на Laneige намалена ли е и с колко?

# 123
Намалена е. -25% имат всички маски, но не погледнах цената конкретно на тази.

Аз взех нощната за лице 70мл е 45лв, което си е супер. Аз съм изключително доволна от нея.

# 124
Хахаха и аз за тази маска изпратох ММ! Взел е последната в Парадайз, ако някой го интересува.

# 125
И аз взех последната в Тhe mall. Grinning

# 126
Добре, че днес не съм по опашките. Зарата ми стигна и то преди обяд още.

# 127
  • Пловдив
Момичета в немската Сефора има намаление -20% на всички гримове и -30% на парфюми и др. намаление до -70%. Аз си поръчах компактната пудра на Фенти и най-светлата от малките палитри на Худа от немската Сефора (ще ми я доставят с посредническа фирма).

# 128
  • Sofia
Еха, супер, а как се плаща в немската Sephora? Може ли с PayPal? И приемат ли карти, издадени в България?

# 129
  • Пловдив
Еха, супер, а как се плаща в немската Sephora? Може ли с PayPal? И приемат ли карти, издадени в България?
Аз я платих с българска дебитна карта Виза, иначе видях, че става и с Paypal. За доставката ползвам Габиели.

# 130
  • София
Момичета в немската Сефора има намаление -20% на всички гримове и -30% на парфюми и др. намаление до -70%. Аз си поръчах компактната пудра на Фенти и най-светлата от малките палитри на Худа от немската Сефора (ще ми я доставят с посредническа фирма).

Супер! Ще се възползвам. Огромно благодаря!

# 131
И в немския Дъглас има много големи намаления от повече от седмица. Аз поръчах от там коледни подаръци и вече пристигнаха нещата, а днес от Сефора палитрата на MUFE с 47% намаление. Утре ще мина и на живо да видя какво има. И на двете места доставките до немски адрес са безплатни за ЧП.

# 132
  • София
И в немския Дъглас има много големи намаления от повече от седмица. Аз поръчах от там коледни подаръци и вече пристигнаха нещата, а днес от Сефора палитрата на MUFE с 47% намаление. Утре ще мина и на живо да видя какво има. И на двете места доставките до немски адрес са безплатни за ЧП.

Check Please, пробвала съм много пъти в Дъглас, но не успявам с бг карта.

# 133
Може с Пейпал от чужбина. От Сефора може и с Кларна, но не знам дали я има за България. Много е удобно.

# 134
Някой знае ли какво точно са на отделните марки намаленията в Делириум? Дали има намаления въобще на високия клас парфюми и грим?
Нишовите бутици в града за поредна година се изложиха с никакви или минимални намаления за черния петък, но Делириум са изключение и имат добри оферти до неделя:
LA MER, JO MALONE LONDON, TOM FORD BEAUTY, BOBBI BROWN, CONFIDENTIAL by CAROLINA HERRERA, SALVATORE FERRAGAMO Tuscan Creations, LA PRAIRIE, PRADA и други както и коледни комплекти от всички марки участват с отстъпка от 20%. Марката KILIAN участва в активността с отстъпка от 20% само на най-новата колекция My Kind Of Love.
ESTEE LAUDER, TOM FORD аромати, MICHAEL KORS участват с 25% намаление.

Общи условия

Активация на акаунт