МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 48 тема

• 43 463
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Благодаря ви момичета, ще отидох до Дъглас да ги огледам на живо по-обстойно и ще избера.

# 601
  • Бургас
Този лукс ми взе ума ,много искам да го пробвам -https://www.debenhams.ie/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10052_10 … oNtUJ3Hs0EQ8BodTM

# 602
  • София

Побързай, остават по-малко от 5! ImpImpImp

# 603
Днес ходих до Сефора в Парадайс. Мислех си, ако има нещо готино от намаленията останало да взема. Накрая излязох само с един бюти блендър, че моят се скапа и един мини крем на dr jart да тествам. В общи линии нищо вълнуващо за мен нямаше, май пак от култ бюти ще поръчам. Отделно, едната консултантка беше супер мила, а другата сякаш страдаше от констипация. И не знам, може само на мен да ми е такова усещането, обаче винаги ми изглежда едно такова мръсно в магазина. Не знам как да го обясня, беше сутринта, ясно ми е, че чистят и бършат, но на местата с грим и тестери, все едно някой е кихнал, малко ми става гадно. И да, ясно ми е, че хората не пипат, не пазят и т.н.

# 604
Аз не харесвам тази Сефора. Особено след като чух, че ще изложат отново паднал тестер и само ще го третират със спирт. Наскоро имаше статия за изследване в САЩ по повод микробиологични замърсявания в тестери на козметика и според мен не е ок подобна политика във верига с палитри по 100-150 лв едната. Факт, че и клиентите трябва да мислят преди да се намажат с нещо, но все пак не е нормално.

# 605
Скоро мернах една дама, която си издуха носа, явно болна, след което си сложи течно червило директно от тестера. Найс.

# 606
Как да не ти се прииска да го пробваш след нея... Grinning
За да не е спам, сещате ли се за серия продукти (душгел, сапун, ексфолиант, лосион) с аромат на смокини? Искам нещо по-качествено от предлаганите в DM и Lilly.

# 607
Аз малко ви изпуснах да чета, Джефри стар само в Дъглас парадайс ли го има? (от стори на блогърка така разбрах) или и в The mall? 🤷🏻‍♀️

# 608
Как да не ти се прииска да го пробваш след нея... Grinning
За да не е спам, сещате ли се за серия продукти (душгел, сапун, ексфолиант, лосион) с аромат на смокини? Искам нещо по-качествено от предлаганите в DM и Lilly.
Ох, да- любимите ми bath and body works sweet fig. Виж в ОЛХ обаче.

# 609
Аз малко ви изпуснах да чета, Джефри стар само в Дъглас парадайс ли го има? (от стори на блогърка така разбрах) или и в The mall? 🤷🏻♀
Само в Парадайз имаше, но приключиха много отдавна за два дни.

# 610
Днес в Парадайз видях едно изостанало розово червило на Джефри да се търкаля Simple Smile, но нищо друго

# 611
  • Бургас
Днес бях Дъглас о взех Soft Glam  палитрата на Анастасия, нямам търпение да направя грим с нея. Отделно си взех едно почистващо масло на сляпо, просто ме впечатли на момента, на тяхната си марка. Някой ползвал ли го е?

# 612
Аз не харесвам тази Сефора. Особено след като чух, че ще изложат отново паднал тестер и само ще го третират със спирт.

Аз се учудвам, че изобщо са напръскали със спирт тестера преди да го върнат обратно. Rolling Eyes

# 613
  • The Evergreen State
Червило никога не тествам на устните в магазина, колко са почистени ..не, мерси. Мажа на китката на ръката и колкото преценя цвета, толкова. Сенки и друг грим също не тествам на лицето, вярно че може да се почистиш там на място но пак на ръката тествам. За фон дьо тен моля за семпълчета да ми направят и тествам в къщи.

# 614
  • София
Здравейте, момичета.
Имам подарък ваучер 100лв в МАС за цялостен грим и/или продукти. Тъй като отдавна не съм купувала МАС, намерих "моите" продукти при Шанел, искам да попитам:
1. Руж подобен на Рефлекса на Шанел дали ще открия
2. Блот пудрата има ли я още
3. Да ми препоръчате хубава спирала - обем, дължина, извиване, ... всичко

Момичетата там ще ми предложат разбира се, ще тествам, но и малко да съм подготвена ми се ще.

Общи условия

Активация на акаунт