Пазаруване от Amazon - тема №86 - Black Friday 2019 (до 15.12.2019 г.)

• 86 260
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 135
Немски амазон телефон за връщане<br>
+49 941-78 87 88
Една съфорумка го беше качила в миналата тема и си го записах за всеки случай.

# 136
  • Сф
Moже ли направо да го добавим в първия пост?

# 137
  • София
Като пише фрий шипинг означава ли че е безплатна доставката до България?

# 138
  • София
Като пише фрий шипинг означава ли че е безплатна доставката до България?
Не, до Бг почти няма безплатно.

# 139
Мислех че Сони Плейстейшън е отживелица Grinning Последно синът ми имаше и го продадохме. Но сега и дъщеря ми иска (те имат 17 години разлика). И се оказва, че щели да играят заедно. Моля ви насочвайте ме какво Сони и къде да търся, ако има оферти да ги споделяте.

# 140
  • Sofia
Вчера видях в една фейсбук група, че коментираха PS и поръчваха от ozone. bg , защото цената била добра.

# 141
  • Сф
Онзи ден колега на работа спомена, че на официалният сайт на Сони имат намаления на плейстейшъни и че не знам коя си версия + не знам си какви игри излизали 600 лв, а тук били 1000лв.  Но не знам повече подробности.

# 142
Аз съм фен на прахосмукачките VAX (някой питаше), малко тежи докато свикне човек, но много добре чисти килими. И сега ще дебна един нов модел, дано го намалят.

Препоръчайте ми STEAM MOP, моля. Знам, че много хора си купуват от амазон.
Благодаря предварително!

# 143
  • ВАРНА
Сладови -20% до кога ще бъдат ? Цялата седмица ?

# 144
До 02.12, но гледам пообраха се складовете. Не знам дали ще добавят нови неща. Чакайте една детска количка Joie да се появи, ако някой го интересува Joy

# 145
  • sofia
Да попитам нещо, както вече казах, не съм наясно ама изобщо. Слагам, да речем 5 неща в кошницата, от 5 различни продавача, те ми дават различни срокове за доставка, аз колко доставки ще платя, обединяват ли се различните артикули в една обща поръчка, съответно една доставка или не?

# 146
  • София
До 02.12, но гледам пообраха се складовете. Не знам дали ще добавят нови неща. Чакайте една детска количка Joie да се появи, ако някой го интересува Joy

Къде да гледам за тези складове, не мога да се ориентирам нещо?

# 147
Различни продавачи не обединяват. Дори Амазон може да разделя,ако са в различни складове. Но това са предположения,рядко пазарувам от външен продавач. Ако ти приспадне доставка,ще се вижда преди плащането

# 148
  • sofia
А къде гледате кой е продавача?

# 149
На всяка стока отстрани. Sold by/ verkauft von,някъде до бутона добави в кошницата

Общи условия

Активация на акаунт