Пазаруване от Amazon - тема №86 - Black Friday 2019 (до 15.12.2019 г.)

• 86 379
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 585
  • на Мелмак
Aз поръчах Айробот, даде ми опция да поръчам и Алекса, сега и аз в чуденка да я взимам ли или да Grinning

# 586
Аз веднага след поста ви влязох и намерих бонбоните, не бяха на 15е, а на първоначалната цена.
Така че ani-ali може да не съжалява..

Вероятно е била изтекла сделката. Както се знае няки сделки може да са със срок минути или да се изчерпят за много кратко време.

# 587
  • София
В eBay има хубави. Пишеш new Kindle 2019

Да, аз взех за Киндъл от Ибей преди няколко дни. Същия дизайн като тези в Амазон но за 3-4 паунда.
Може ли линк?
Търся също за стария Paperwhite 3 - но най-лек възможно

# 588
  • Sofia
Aз поръчах Айробот, даде ми опция да поръчам и Алекса, сега и аз в чуденка да я взимам ли или да Grinning

Имаш жестока дилема Simple Smile
Аз взех една, да си говорят с дъщеря ми.

А ЧП за поредна година не е нищо вречатляващо. Добре че в разни други сайтове понапазарувах.

п.с. Благодаря, на който сподели, че пускат намаления в Дайсън. Купих си прахосмукачка, надявам се да ми върши работа.

# 589
Шантал, аз съм със същото впечатление. Други години тук нон-стоп се коментират линкове, имаше наистина изгодни неща, сега е умряло. Нищо не съм купила от Амазон.

# 590
  • ВАРНА
И аз щях да питам - този Черен петък толкова постен ли беше,че нямаше сякаш много линкове ...

Аз съм в чуденка за детската електрическа четка за зъби на Филипс - за голямата дъщеря ми излезе преди време към 80лв, сега за малката май пак толкова,някой хващал ли я е да пада на по-ниска ?

https://www.amazon.de/gp/product/B01BSO6NZW/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1

летни мъжки маратонки на Адидас също търся,нищо не харесах сякаш ...

# 591
И аз чаках намалени лампи на Wofi ама нямаааа Simple Smile Слаба работа е намалението.

# 592
До около каква възраст децата ползват детските ултразвукови четки? Чудя се, за дете на 9,5 год., заслужава ли си, тепърва да се купува детска... Досега е ползвала електрическа орал б - детска.

# 593
С всяка следваща година черния петък е тотален провал. Нищо не си купих. Ни онлайн, ни офлайн.

# 594
  • Казанлък
Аз се предадох...и си поръчах Оптигрил на Тефал. Май само това нямах, но отдавна исках нещо по-различно от грил тиган  😂😂😂
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B079T64DX7/ref=ppx_yo_dt_b_a … ie=UTF8&psc=1

# 595
  • Стара Загора
И мен ме изкушава оптигрила, но при нас най -различни марки тефлонови скари издържат малко повече от година.  Тефал, филипс, ронсън,таурус и от лидъл сме имали. Ако избухам 200  лв за тази  и се скапе догодина много ще ме е яд

# 596
  • Sofia
До около каква възраст децата ползват детските ултразвукови четки? Чудя се, за дете на 9,5 год., заслужава ли си, тепърва да се купува детска... Досега е ползвала електрическа орал б - детска.

Дъщеря ми е на 11 г. и ползва детска още. Мисля, че са по - щадящи за емайла. Имам спомен, че съм чела някъде, че са подходящи за деца до 12г., но изобщо не се сещам къде (дано не подвеждам с тази информация).

Wofi - то  и аз го чакам, но уви ...  В Практикер има същите на вид лампи като Wofi, но са някаква друга марка, а цените са същите.

# 597
# 598
И аз искам лампи, ако видите промоцийка, моля за линкове, благодаря ви предварително Flowers Cherry Blossom

# 599
По Коледа и Нова година дали ще има някакви хубави намаления?
Докато се чудех за ПС4 про , изпуснах хубавата цена.... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт