Пазаруване от Amazon - тема №86 - Black Friday 2019 (до 15.12.2019 г.)

• 86 340
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Second, ето това е описано че има в кутията:
Box Contains
1 x WV5
280mm blade
170mm blade
Spray Bottle
Microfibre Cleaning Cloth
20ml Cleaning Concentrate
Charger
Instructions

Цената му е добра и освен ако не чистиш прозорците на къща с няколко етажа не мисля че ще страдаш от липсата на допълнителната батерия и зарядно.
На 2-рия линк просто са калкулирали цената им:

# 631
  • Сф
Second, не знам за Керхера, но машинката за прозорци от Лидл върши идеална работа. Скоро още имаше налични, за около 30-50лв беше. Вчера за 3 мин минах прозорцуте

# 632
Скрит текст:
Second, ето това е описано че има в кутията:
Box Contains
1 x WV5
280mm blade
170mm blade
Spray Bottle
Microfibre Cleaning Cloth
20ml Cleaning Concentrate
Charger
Instructions

Цената му е добра и освен ако не чистиш прозорците на къща с няколко етажа не мисля че ще страдаш от липсата на допълнителната батерия и зарядно.
На 2-рия линк просто са калкулирали цената им:
[/quote]

Керхера за прозорци , има ли дълга дръжка ?

# 633
  • София
dudi, има дълга дръжка, продава се отделно:
https://www.amazon.co.uk/K%C3%A4rcher-Window-Extension-Pole-Mode … 277498&sr=8-1

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 11:12 от jijibiji

# 634
Уф, аз пак с моето връщане ще ви занимавам. По проследяващ номер пратката трябва да е пристигнала при амазонци на 28.11. Но от тях няма ни стон, ни вопъл. Статусът в профила ми си стои същият, че съм заявила връщане, никакво движение, че е получена пратката или нещо подобно. Така ли трябва да е? Писах, никой не ми отговори.

# 635
  • БУРГАС
Аз поръчах този смарт контакт: https://www.amazon.de/gp/product/B06W586CDZ/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1 . Беше в комплект с Алекса 3 , двете за 31 евро.

Може ли линк за комплекта!

# 636
Скролни надолу от дадения линк и ще видш комплекта.

# 637
  • БУРГАС
Скролни надолу от дадения линк и ще видш комплекта.

Да мерси, но за съжаление не са налични.

# 638
Уф, аз пак с моето връщане ще ви занимавам. По проследяващ номер пратката трябва да е пристигнала при амазонци на 28.11. Но от тях няма ни стон, ни вопъл. Статусът в профила ми си стои същият, че съм заявила връщане, никакво движение, че е получена пратката или нещо подобно. Така ли трябва да е? Писах, никой не ми отговори.

И да ти отговорят, ще е ,че срокът за възстановяване им е до 14 дни от получаване на пратката. Съветвам те да пишеш в чата направо като минат 14 дни от 28.11 и направо ще ти пуснат възстановяването.

# 639
Дамски боти Кларкс, различни номера, 27€ (трябва само да се кликне на apply vaucher и цената намалява)

Clarks Damen Dove Roxana Chukka Boots, Grün (Olive Suede), 39.5 EU https://www.amazon.de/dp/B07BCNXP9K/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_-yo5DbF6JCGV5

# 640
  • Mostly in my mind
Как мога да разбера, че даден артикул вече е платен. Поръчах 3 неща, но са ми взели по-малко пари. Става въпрос за английския

# 641
8-литровият Инстант пот също е намален.

# 642
Обмислям да купя Алекса за детето. Обаче от това което четох е че може да се купува от амазон с гласови команди. Та не се ли притеснявате че децата могат да понапазаруват ?

# 643
Аз пък се чудя на Инстант пот-а. Имам  Крок пот, който съм ползвала 3 пъти и се чудя как да се отърва от него...
Та, ще сподели ли някой има ли сми  от подобен уред?

# 644
  • Стара Загора
Дали ще ползвате инстант пот зависи от навиците ви на готвене. Аз го ползвам постоянно,  пести ми време. Прибирам се от работа мятам нещо да се готви и отивам да прибирам детето от училище. Като се прибера сипвам по чиниите. Печено не прави обаче. Месо с ориз, зеле, супи и яхнии готвя в него.
Слоукукъра също го ползвам, за патица,
големи парчета месо и др.,  Или  сутринта за вечеря или вечер преди лягане се пуска за 7-8часа

Общи условия

Активация на акаунт