Пазаруване от Amazon - тема №86 - Black Friday 2019 (до 15.12.2019 г.)

• 86 264
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 765
# 766
  • София
Дами, как успявате да поръчате от Асда гросъри?На мен не ми приема пощшенския код на превозвача. Искаше ми се да купя от шоколадите на Тери, мъжа ми много ги обича.

# 767
  • София
Дами, как успявате да поръчате от Асда гросъри?На мен не ми приема пощшенския код на превозвача. Искаше ми се да купя от шоколадите на Тери, мъжа ми много ги обича.

Вече втора Коледа не успявам... Приемат поръчката и после я отказват. Погледнете и в темата за Asda/George, може там някой да е успял.

# 768
Габиели имат отделен адрес за поръчки само от гросъри. Виж дали няма с него да стане.

# 769
Едни боти естествена кожа от мен 36 н за 27.66 евро
https://www.amazon.de/dp/B079YC43GF/ref=sr_1_1?dchild=1&keyw … mp;th=1&psc=1

Търся такива за предпочитане в синьо номер 39 или 40. Някой нещо дали е мяркал на разумна цена и да е кожа/велур?

# 770

Вече втора Коледа не успявам... Приемат поръчката и после я отказват. Погледнете и в темата за Asda/George, може там някой да е успял.
Аз вчера поръчах от Асда точно шоколади Тери, до гросери адреса на Габиели. Днес имам мейл от Асда, че е шипната, надявам се да пристигне без проблем.

# 771
  • София
Вчера получих този спортен панталон за дете, много е хубав. Дебел, добре подплатен( леко мъхест отвътре)  за зимата, чуден
Взех размер L , моята щерка е почти на 10 години, височка е, към 142-3 см  вече. Лепна й добре като размер.
Има връзки за пристягане на кръста според детето:
https://www.amazon.de/gp/product/B07HLCQ55F/ref=ppx_yo_dt_b_asin … mp;psc=1&th=1

# 772
Тези камери за какво се ползват? Blush
Гледах по картинките, но не успях да схвана идеята.

# 773
  • Пловдив
Цената на портокаловите шоколади Terrys в Асда е добра,но ми иска и 3 п. за поръчка под 40 п.

# 774
Има ли особености при поръчване отАсда?

# 775
  • Точно където трябва
https://www.amazon.es/gp/product/B07F77S3Z3/ref=ox_sc_act_title_ … mp;psc=1&th=1
Тези сандали с какъв хастар са? ПишеTela, което не знам какво е точно, но не е кожа. А изглежда като кожа...

# 776
Балли освен че ти иска 3 паунда за поръчка под 40лири, искат и пари за доставка. Доставят нещата в найлонови торбички и много често се късат и при превозвача може да стане объркване коя пратка на кого е. Има отделна тема за Asda четете там Simple Smile

# 777
А пък Габко взимат по 13 лв за преопаковане на стоки от гросърито. Така че, ако ползвате Габко за превозвач, не си заслужава покупката.

# 778

Не става поръчката просто не я доставят до адрес няколко пъти пъскам дори не ги анулират не взимат парите и не я пращат.

# 779
  • София

Не става поръчката просто не я доставят до адрес няколко пъти пъскам дори не ги анулират не взимат парите и не я пращат.
В темата за превозвачите вижте, Габиели имат адрес за гросери специално.

Общи условия

Активация на акаунт