Пазаруване от Amazon - тема №86 - Black Friday 2019 (до 15.12.2019 г.)

• 86 434
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 240
Извинете, че за някои от вас ще е глупав въпросът ми, но Киндъл имат ли бг меню, и лесно ли се свалят книги ?
благодаря

# 241
Няма БГ меню..лесно е свалянето за всеки с елементарна компютърна грамотност.

# 242
Хванах две раници лего нинджаго супер намалени, но след сондиране на мнения се отказвам да ги плащам. Ако някой проявява интерес мога да ги пусна когато е готов

Кои са раниците? Ние харесваме Лего раници. Много.Голямото ми дете 3 години изкара с Лего Нинджаго и я смени понеже порастна, нищо и няма. А той я е амортизирал порядъчно. Не знам какво са ти казали ....второто дете е с раница на Самсонайт която аз лично не харесвам понеже е тип кутия, но той си я харесва. Също е трета година вече. Може ли да пуснеш линк и цена моля?

# 243
  • София
Хванах две раници лего нинджаго супер намалени, но след сондиране на мнения се отказвам да ги плащам. Ако някой проявява интерес мога да ги пусна когато е готов

Кои са раниците? Ние харесваме Лего раници. Много.Голямото ми дете 3 години изкара с Лего Нинджаго и я смени понеже порастна, нищо и няма. А той я е амортизирал порядъчно. Не знам какво са ти казали ....второто дете е с раница на Самсонайт която аз лично не харесвам понеже е тип кутия, но той си я харесва. Също е трета година вече. Може ли да пуснеш линк и цена моля?
Писах ЛС
Сондирането на мнение беше подпитване на човека който трябва да я носи и каза, че вече не е чак такъв фен, това ме отказа да взимам. Иначе за качеството им знам. Сега търся Star Wars Laughing

# 244
# 245
  • Варна
Да похваля фр. амазон, в събота вечерта поръчах фотоепилатор а днес вече е доставен в офиса на превозвача в Англия Simple Smile Толкова бърза доставка отдавна не съм имала.

# 246
# 247
Отзиви за ботуши Caprice или Tamaris Lasocki търся? Имат доста модели в Амазон. Доста по евтини са от Геокс...а  и днес каквото пробвах не ми хареса като модели.

# 248
Отзиви за ботуши Caprice или Tamaris Lasocki търся? Имат доста модели в Амазон. Доста по евтини са от Геокс...а  и днес каквото пробвах не ми хареса като модели.

Обожавам обувките на Caprice и те преобладават в моя шкаф. Много са ми удобни - имам боти, обувки, сандали. Тамарис също имам доста.
Може би е добре да питаш за конкретен модел, някой ако ги има да сподели.

# 249
  • София
Код за намаление на 6 EUR при 80 EUR Top Up за италианския Амазон:

https://www.amazon.it/b?node=20227262031&ref_=IT_Incent_ASV_ … E_Desktop_PB_80-6

За да може да се възползвате, акаунта в италианския Амазон трябва да е създаден преди повече от 12 месеца, да имате поне една поръчка в последните 12 месеца, да не сте ползвали други промоции за Top Up поне 36 месеца.

# 250
За 6 евро 100 условия измислили

# 251
# 252
Тези ботуши и тези също. В реален магазин къде могат да се видят? Немски ли са тези марки?

# 253
  • гр. София
Тези ботуши и тези също. В реален магазин къде могат да се видят? Немски ли са тези марки?
Caprice имат магазини- но Витошка, из центъра също. Тамарис ги има май в един магазин в Парадайс, обаче не помня как се казва. На 1ия етаж е, до една аптека, май Субра.  Но на този модел отзад не е плътен конче, доколкото виждам на снимката, мек е. Вероятно без подплата отвътре. Не знам дали го обясних добре.
Аз също имам доста обувки от марките - отговарят си, доволна съм.

# 254
Тамарис има в магазин компас в парадайс, и в магазини пунто. Но дали имат конкретните модели, не мога да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт