Пазаруване от Amazon - тема №86 - Black Friday 2019 (до 15.12.2019 г.)

• 86 515
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Аз да попитам тези четки за сушене вършат ли в действителност работа, т.е. може ли да се изсуши косата, както със сешоар?

# 361
Не е съвсем по казуса, върнах нещо с генериран от тях етикет и неочаквайки да ми плащат каквито и да било разходи(изобщо и не съм искала подобно нещо), са ми платили нещо от сорта на 7-8е. От .de
Скрит текст:
за годините откакто пазарувам, това ми е трето връщане на каквото и да е, първите две бяха за покупки за друг човек

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 14:39 от second

# 362
Един стар код за намаление 5 EUR при пазаруване над 30 EUR за amazon.de и все още е работещ.

И тук важат множество ограничения, но акаунт, който не е ползвал скоро кодове може да се възползва.

А на 2ра стъпка каква карта трябва да се избере да се купи?

# 363
Моята четка суши и косата става много мека.

second, точно това май е случаят! Те на теб са ти генерирали международен етикет (какъвто аз си генерирах сама и точно такава сума ми даде ама в паундове), а ти с превозвач си поръчала предполагам и връщаш от БГ?

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 14:53 от drago_2008

# 364
Един стар код за намаление 5 EUR при пазаруване над 30 EUR за amazon.de и все още е работещ.

И тук важат множество ограничения, но акаунт, който не е ползвал скоро кодове може да се възползва.

Гледай само да е дигитална, а не да ти пратят на хартия.

# 365
Да, върнах с бг пощи, получих с габко.

# 366

Гледай само да е дигитална, а не да ти пратят на хартия.

Ами излизат само ваучери и предплатени гифт карти. Ако си го ползвала, моля дай линк към картата.

# 367
https://www.amazon.de/s?bbn=1571256031&rh=n%3A1571256031%2Cp … cg_gcformfa_1b1_w
От тези купих вчера и веднага ми се зареди отстъпката в акаунта.

Дайте идея от къде да купя дамски хубав елек, не много тънък, по възможност с качулка и тъмно син. Търся Л размер. Нищо не намирам на добра цена в Амазон. В Гап синьото е изчерпано...

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 15:02 от drago_2008

# 368
Drago,  аз като пълен идиот....купих картата, но сега не успявам да открия кода за да ридиймна.

# 369
  • Сф
Nivea, няма какво да откриваш. Автоматично ще ти бъдат приспаднати 5 евро при следваща покупка.

The promo code will be automatically attached to your Amazon Account and displayed only during checkout. The 5 EUR promo code will automatically be redeemed with qualifying purchases made by February 29th, 2020.
Terms and Conditions: The complete terms & conditions for promo code redemption are listed on the bottom of this page.

# 370
Miraj* , мерси, но друго питам, а дали са си в правото не ми се ще да коментираме:
Като си генерираш сам етикета на екрана изписва, че ще ти върнат N паунда разходи, а тя казва няма!? Та питането ми е към някой, който автоматично си е генерирал етикет имал ли е автоматично възстановени пари за пощенски. Преди време съм получавала така, но сега дали нещо не се е променило?!
Питам понеже съм склонна да допусна, че системата е автоматизирана и ги отпуска, а служителката по-скоро би могла да е некомпетентна, защото 5 пъти ѝ зададох този въпрос, а тя все за други неща пишеше и увърташе.
Аз имах подобен на твоя случай, поръчах складови детски сандали Като нови до превозвач Габиели, пристигнаха носени има няма месец с мръсни и изтъркани подметки, генерирах етикет с връщане от Бг, изписа ми и на мен 8 паунда и нещо. Изпратих го по Бг пощи 13 лв и нещо. Получих мейл за възстановяване на сумата за сандалите и няколко дни след това за пощенските колкото бяха написали, та според мен е автоматично.
Но пред това бях говорила в чата и ми бяха написали, че ще възстановят и пощенските независимо че може да са колкото стойността на пратката.

# 371
  • София
Пуснали са няколко бройки Istant Pot 6l в склада с -20%. Цената става прилична и аз се престраших и поръчах 😊

# 372

EU 33 трябва да са. Геокс нямат размер 1 за бебешко. Виж и таблицата.

# 373
Nivea, няма какво да откриваш. Автоматично ще ти бъдат приспаднати 5 евро при следваща покупка.

The promo code will be automatically attached to your Amazon Account and displayed only during checkout. The 5 EUR promo code will automatically be redeemed with qualifying purchases made by February 29th, 2020.
Terms and Conditions: The complete terms & conditions for promo code redemption are listed on the bottom of this page.

Така, аз съм купила Гифт карта която гифт карта не е отразена в баланса ми, не трябва ли да я ридиймна. Пробвах да направя плащане както казваш но няма опция да платя от баланса. Нито 5 нито 35 евро. Има опция да вкарам номер на гифт карта, но аз не намирам къде е този код. В обясненията на Амазон пише че кода е 14 или 15 цифри и букви но го няма в мейл с потвърждението за картата. За това не мога да разбера какво да правя.

# 374
Имате ли проблем с плащанията? УниКредит карата ми бе работи, казаха че имат комуникационен проблем

Общи условия

Активация на акаунт