Пазаруване от Amazon - тема №86 - Black Friday 2019 (до 15.12.2019 г.)

• 86 451
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 390
# 391
За олд фешън мрънкало като мен, лентичката със сделките се е появила в немския амазон Satisfied
Само ако имаше начин да се филтрира и кое се продава от Амазон и кое не... щеше да е почти като едно време.
Аз се колебая между тези два пречиствателя и тъй като питам и пита и никой нищо не пише, предполагам че не много хора ползват такова чудо в дома си.
https://www.amazon.fr/gp/product/B01GB8BT90/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1

https://www.amazon.it/gp/product/B072DTKSVH/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1

Първият покрива повече квадрати и е по-скъп, въпросът е дали като покрива повече квадрати и го пусна, примерно в хола, ще пречисти въздуха в целия апартамент ако всички врати са отворени, защото ако няма такъв ефект и трябва да го местя, по-добре да купя по-евтиния и да си го разнасям по стаите.
не ползвам точно такова, но нещо подобно и кубатурата се влияе от врати. Тоест трябва да е едно помещение, за да действа. Взимай по-малкия.
И аз се прецаках и взех за по-голяма кубатура с надеждата да действа в целия апартамент с отворени врати, да, ама не. Simple Smile)))) Трябва да го местя от стая в стая.

# 392
Пълните условия https://www.amazon.co.uk/b?ie=UTF8&node=20266969031 а през приложението пишете get more и най-отгоре ще излезе офертата. Тази оферта не е за всички. След отваряне на линка, не трябва да пише...

# 393
  • София
Да питам за идеи, ако някой вече се е сблъсквал. Трябва ми калъф за таблет Prestigio, от тези, които може таблета да стои като на поставка( как го обясних) Таблета е 10,1инча и е дебел. Калъфите, които имаме в къщи са все за тънки таблети.
Някой ако е взимал за по-дебел таблет може ли да помогне с идея.

# 394
  • София
Да питам за идеи, ако някой вече се е сблъсквал. Трябва ми калъф за таблет Prestigio, от тези, които може таблета да стои като на поставка( как го обясних) Таблета е 10,1инча и е дебел. Калъфите, които имаме в къщи са все за тънки таблети.
Колко е дебел този таблет? Ние имаме 10" Леново и е с калъф на Hama може да стои по 2 различни начина.

# 395
Поръчах инстант пот, благодаря, на който сподели линк!
Купих и гифт карта за 70€, чакам подаръка при сл.поръчка!

# 396
  • София
Колко е дебел този таблет? Ние имаме 10" Леново и е с калъф на Hama може да стои по 2 различни начина.
Имане и ние едно Леново, струват ми се еднакво дебели с леновото. Утре ще взема да ги измеря на дебелина.

# 397
Отново имам проблеми с Амазон UK, върнах стока и твърдят, че не я намират и не могат нищо да направят. Имам тракинг номер от дпд, на 19.11 е получена с манифест, т.е много стоки с протокол за получаване. Моя грешка е, че не сложих вътре принтиран лейбъл, с бебе съм и нямах достъп до принтер, написах номерата на поръчките на ръка. Миналата година без пристигнаха нещата в центъра им. Съпорта ми отговаря едно и също, няма какво да направят, не поемат отговорност. Сега имам да връщам още неща, как да си генерирам лейбъл за връщане от БГ, за да ми върнат евентуално някакви пари за шипмънта? Предните пъти отказват да ми заплатят раЗходите, въпреки, че ми пратиха грешен артикул 2 пъти.Поръчката е получена в Габко. Някой връщал ли е без лейбъл и да си е получил парите, или да не чакам.... Благодаря

# 398
# 399
# 400
Здравейте,някой да е попадал на изгодна преса за изправяне на коса.Благодаря!

# 401
# 402
  • Sofia
А вътре в кашона дали са в кутии или са насипни бонбоните?

# 403
  • Popovo
Разгледай снимките от клиенти.Виждат се насипни, не в кутии.

# 404
  • Sofia
Разгледай снимките от клиенти.Виждат се насипни, не в кутии.
Благодаря, не се сетих да погледна по надолу.

Общи условия

Активация на акаунт