Пазаруване от Amazon - тема №86 - Black Friday 2019 (до 15.12.2019 г.)

• 86 437
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 450
# 451
  • София
Може ли да препоръчате ютия, която глади хубаво и не е безумно скъпа?

# 452
  • София
В бравата те слага само чиста вода, за да не се запушат дюзите. Аз обаче разтварям препарат в един пръскащ контейнер и пръскам в помещението и тя минава отфоре и почиства.
Идеална е бравата за помощ, особено с марко дете, което цапа и маже манджа навсякъде. Аз съм доволна,  но при първа възможност ще взема новия модел.

Имам Брава от 4 години, винаги съм мила с препарат, никога нищо не се е запушвало. Трябва да не е много пенещ се, защото контейнерчето ще се запълни само с пяна. IRobot  имат специален ензимен препарат за Скуба - той също върши идеална работа.

# 453
  • София
Отдавна си дебна изгоден Air Fryer над 5 л., този дали е добър - https://www.amazon.de/gp/product/B0741D7LRD/ref=ox_sc_saved_titl … R8XB7XF&psc=1
Някой ползвал такъв?

Докато му се чудих почти го изкупиха, но се закачих накрая и го поръчах.
Вече е свършила промоцията, те само за няколко часа ли я пускат или докато свършат бройките??

# 454
Отдавна си дебна изгоден Air Fryer над 5 л., този дали е добър - https://www.amazon.de/gp/product/B0741D7LRD/ref=ox_sc_saved_titl … R8XB7XF&psc=1
Някой ползвал такъв?

Докато му се чудих почти го изкупиха, но се закачих накрая и го поръчах.
Вече е свършила промоцията, те само за няколко часа ли я пускат или докато свършат бройките??

На  каква цена го взе ?

# 455
  • София
Само машина за пуканки нямаме вкъщи, но все пак, ако някой попадне на добро предложение, ще съм благодарна да даде сигнал Simple Smile
Това купих, не е машина, но съм изключително доволна. Обожавам пуканки, много правя в къщи. С масло(разтопено), с олио, без тях. За микровълнова е, силикон.
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B01NCRU557?psc=1&ref=ppx_po … mob_b_asin_image#

# 456
  • Luxemburg
И аз имам същия  силиконов молд за пуканки. Но не мога да ги направя равномерно мазни, все са ни сухи. Ако може някой трик.

Anidala, на каква цена взе еърфрая? Виждам че е дневна сделка и има още бройки.

Бравата и аз я ползвам с препарат вече 1,5г. Слагам съвсем малко, че те са по принцип една капачка на 10л, а тук е сигурно 200мл контейнера. И плочките и паркета бърше добре. Само с вода не премахва петната, а ние както сме в строеж най-редовно има черни засъхнали петна.

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 14:46 от ronicat

# 457
Тази Брава може ли да се пуска върху килим или е само за повърхности без килими?

# 458
  • Пловдив
Здравейте.Много пъти съм пазарувала със subscribe and save ,но никога не съм достигала 5 продукта за месец.Сега обаче са толкова ,но не разбирам тези 15%  намаление кога и как се получават.Някой информиран ,ако може да ми помогне,моля.

# 459
Кога и къде се вижда бонуса от гифт картата ? На мейла ли идва или в акаунта. Вчера сутринта купих гифт карта , после пуснах поръчка с част от стойността и , но никъде не виждам отразен бонуса. Сега стигам до последна стъпка на поръчка и го няма...

# 460
  • София
Здравейте.Много пъти съм пазарувала със subscribe and save ,но никога не съм достигала 5 продукта за месец.Сега обаче са толкова ,но не разбирам тези 15%  намаление кога и как се получават.Някой информиран ,ако може да ми помогне,моля.
аз съм пазарувала преди и като станат 5 намаляше цената на петте с 15%.
всеки артикул беше в отделен ордер. нямяше нужда от 20п за безплатна доставка.
сега са го променили, слага ги в кошницата и безплатна е доставката като стигнат 20п.
прочетох че 15 % ще получа на следващата доставка на тия 5 неща.

# 461
  • Luxemburg
Тази Брава може ли да се пуска върху килим или е само за повърхности без килими?
Това е подочистачка, не стиим моп, който може да почиства и други повърхности. Ако имате килими ги приема като препятствие и заобикаля.

# 462
И аз имам същия  силиконов молд за пуканки. Но не мога да ги направя равномерно мазни, все са ни сухи. Ако може някой трик.

Anidala, на каква цена взе еърфрая? Виждам че е дневна сделка и има още бройки.

Бравата и аз я ползвам с препарат вече 1,5г. Слагам съвсем малко, че те са по принцип една капачка на 10л, а тук е сигурно 200мл контейнера. И плочките и паркета бърше добре. Само с вода не премахва петната, а ние както сме в строеж най-редовно има черни засъхнали петна.

И петната изчиства ли ги? Ако ги чисти значи е напълно добре. И колко резервни парцалчета да си взема и от къде?

# 463
  • Варна
Има ли в момента някакъв действащ код за амазон или оферта да се купи ваучер и да се ползва намаление?

# 464
  • Luxemburg
Да, чисти петна. Ако е много замърсено ги напръсквам с пулверизатор и пускам робота. За всеки случай като си свърши програмата я пускам отново и имам чист под. За моповете съм взела тея

https://www.amazon.de/dp/B07BY8D7PB/ref=mp_s_a_1_1?keywords=fiye … 034670&sr=8-1

Някой търсеше торбички за плодове и зеленчуци https://www.amazon.de/dp/B07G254QHH/ref=mp_s_a_1_1_sspa?keywords … Mb2dDbGljaz10cnVl

Общи условия

Активация на акаунт