Пазаруване от Amazon - тема №86 - Black Friday 2019 (до 15.12.2019 г.)

• 86 425
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 525
Оптигрилът на тефал е кофти и не си струва. Покритието на плочите е с тефлон и вече падна, всичко се лепи, даже кюфтета. С голям ентусиазъм го купих, т. к. не исках да ми пръска мазно по терасата, а много обичам скара. Беше се развалил и го оправиха без проблем в бг. Подлъгах се по хубавите ревюта. И да, не става храната съвсем като на истинска скара.

# 526
  • Балчик
Ее, направо ме отчаяхте, да канселирам тогава, докато не са го пратили?

# 527
  • София
Оптигрилът на тефал е кофти и не си струва. Покритието на плочите е с тефлон и вече падна, всичко се лепи, даже кюфтета. С голям ентусиазъм го купих, т. к. не исках да ми пръска мазно по терасата, а много обичам скара. Беше се развалил и го оправиха без проблем в бг. Подлъгах се по хубавите ревюта. И да, не става храната съвсем като на истинска скара.

Да ви помоля да ми напишете на лични къде го поправихте, да поправя и моя и да го занеса в провинциалната ни къща.Благодаря!
И да споделя,че според мен пръскаше мазнина от всички страни и дори при ползване на терасата ставаше голямо мазало.

# 528
Преди години имахме грил на тефал, изглеждаше подобен на този но без сензори. Взе да залепя храната и бързо му падна покритието. Сега съм с скара без ребра, т.е гладка и съм много по-доволна. И тя вече поостаря и се чудя за нова.

# 529
  • Sofia
Ние пък сме доволни от оптигрила,  купих даже още един за морето. Единият е този  , другият е малко по - различен, купих го от Техномаркет или Технополис.

# 530
  • Бургас
Моя колежка го има от няколко месеца и постоянно ми го хвали. Тя е изключително доволна.
Гледам и в Амазон коментарите са много положителни.
Аз го платих вече и няма да го отказвам. Готова съм с коледния подарък за мъжа ми. 😁

# 531
  • ВАРНА
Какви качествени бижута купувате ? Търся сребърни обеци, ежедневни с циркониев бял камък, нещо като Сваровски ... Или ако някой подскаже къде във Варна има хубави модели ... Simple Smile

# 532
Мъжа ми от както купи оптигрил , пече само на него. Цяло лято-месо, наденици, кюфтета, зеленчуци, кашкавал. Нашият е с приставка за гофрети, ти пък стават страхотни. Много по наш вкус е всичко приготвено.

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 23:07 от Tiana

# 533
Имам въпрос свързан с вчерашната оферта за поръчка през приложението.
Вчера пуснах 2 поръчки от склада през приложението (не видях в условията да е изключен) като си мислех, че отговарят на условията за да ми "върнат" на 9.12.- 15 или 20 лири. Имам наличност в картата, но днес виждам, че има проблем с плащането. С бланката ще говоря тези дни, но след като не е минало плащането вчера ще ми "признаят" ли поръчките?

# 534
  • София
Пробвай да го актуализираш ..Или смени картите. Вчера няколко пъти и на мен ми отказа плащане.

# 535
Разбира се, въпрос на вкус е, дали ще ви се хареса храната от оптигрила. Удобството, че плочите се свалят и мият е голямо. На сегашния си акъл обаче не бих го купила заради тефлона. Smiley

# 536
как става врътката с тези 5% отстъпка на всеки продукт? Може ли да се ползват за електроника? (на 1000 euro, са си 50.....)

Прочетете първия пост на тази тема и послединте и 10-тина страници и ще намерите отговор на въпросите си, както и на следващите, които ще изникнат Wink
Няма нищо написано на първите страници отностно subscribe and save,  ако обясните по подробно, или цитирате дадено мнение.Вярвам че на доста от четящите темата ще е доста полезно. Благодаря предварително!

# 537
  • София
Абонати на Prime имат възможност да се абонират за продукти,  които да се доставят на всеки месец, на 2,3...6 месеца.тези продукти имат 5%отстъпка.Когато се абонираш за 5такива продукта получаваш по-голяма отстъпка, за някой е 15%,за други 20%.

# 538
Момичета ,някой купувал ли е alexa echo dot ,интересува ме 3-та генерация ? Ще се ползва в БГ .

# 539
  • Стара Загора
Имаме немската версия на  Alexa, не интернационалната. Разбира команди и на английски, дъщеря ми я ползва да слуша музика основно от спотифай. Сега поръчах и за синът ми.

Общи условия

Активация на акаунт